Pages:
Author

Topic: Ateş olmayan yerden duman çıkmaz! - page 6. (Read 706 times)

full member
Activity: 938
Merit: 115
April 24, 2018, 02:25:18 PM
Her düşüşün elbet bir yükselişi, her yükselişin de elbet bir düşüşü olacaktır. O sebeple düşüşler ben de burukluk yaratsa da eninde sonunda yükselişin geleceğini biliyorum.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
April 24, 2018, 01:38:18 PM
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz tabi ki ama dereyi görmeden paçayı sıvamasak mı diye de düşünmeden edemiyorum. Temkinli fakat küçük adımlarla ben de yatırımlarımı yaptım fakat acele etmiyorum, sırayla.
member
Activity: 196
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
April 24, 2018, 01:06:56 PM
Marketçap 430 Milyar dolar oldu ve ethereum 700$ da tutunmaya çalışıyor şu aralar acaba 800$ları görüp dinlenmeyemi geçecek yoksa şimdiden dinlenmeyemi başlıyacak bence şuanlık için epey bir artış oldu artık dinlenme vakti demeli.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
April 24, 2018, 12:45:04 PM
ben hiçbir açıklamaya inanmıyorum artık. bu gün olumlu olan bir şey yarın olumsuza dönebiliyor.bu işlerin şansa da bağlı olduğunu kabullendim artık.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
April 24, 2018, 12:18:02 PM
Mayıs'a kalmadan ufak çaplı krizin sonuna gelmemiz gerçekten çok iyi oldu.
Umutların tükenmek üzere olduğu yerde kripto paralar yine bizi sevindirdiler. Nazar değmesin..
jr. member
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
April 24, 2018, 10:10:59 AM
Öncekine göre daha temkinle yükselen bir piyasa görüyoruz. Bu ilerleyiş şu anki haliyle sekteye uğrmazsa bu ay sonuna doğru 10k seviyelerini görebiliriz.
member
Activity: 392
April 24, 2018, 06:40:25 AM
Böyle haberleri görünce bir nebze olsun moralimiz yerine geliyor , malum son 4 aydır yaşadığımı kripto piyasasında ki düşüş tüm yatırımcıların ciddi oranda psikolojik travma yaşattı hepimize , yavaş yavaş kripto pazarı kendine geliyor.
jr. member
Merit: 2
April 24, 2018, 06:32:32 AM
Emin adımlarla ufak ufak ilerleniyor işte,daha işin belkide başında bile değiliz iyi hesap kitap yapıp daha sonra pişman olmamak lazım.
member
April 24, 2018, 06:03:43 AM
Şu anki Bitcoin (BTC) seviyelerinin, 9,200 dolar seviyesinin üzerinde olması, 40 gün içinde en yüksek seviye olarak kayıtlara geçti .CoinDesk'in Bitcoin Fiyat Endeksi'nden (BPI) elde edilen verileri bunu söylüyor. Coinmarketcap.com'u ve özellikle de toplam piyasa kapitalizasyonunu kontrol ederek, bu değerin Nisan ayı başlarındaki 250 milyar dolar seviyesinden bu yana neredeyse ikiye katlandığını görüyoruz. Mevcut toplam piyasa değeri seviyeleri 418,8 Milyar $ seviyesindedir ve kesinlikle basın da çıkan olumsuz haberlerin aksine yavaşlama belirtisi göstermemektedir.

Pazar payının en son 418 Milyar dolar seviyesinde olduğu bu yılın  Mart ayı başlarındaydı. Bitcoin (BTC) yaklaşık 10.000 $ değerinde idi. Ethereum (ETH) yaklaşık 840 $ ve Ripple (XRP) ticareti yaklaşık 0.88 $ seviyesinde gerçekleşti . Bugünün fiyatlarına baktığımızda, bu ilk 3 crypto  para şu şekilde değerlendiriliyor: BTC - 9,262 $; ETH - 682 $; ve XRP - 0,91 ABD doları.

Öncelikle, büyük  yatırımcılar, alternatif yatırım biçimleri olarak kripto paralara yöneliyorlar. Bunlardan bazıları , Soros Fon Yönetimi firmasının George Soros tarafından kriptoya yatırım yapmasıyla son birkaç hafta içinde Piyasalarda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Yatırımın Rockefeller kolu, VenRock, aynı zamanda, CoinFund ile ortaklık kurdu. Ve bu iki firma blockchain girişiminde daha değişik alanlarda işbirliği yapmayı planlıyorlar.

Bu sabah, Ethereum World News'e ulaşan haberler de, daha fazla Amerikan eyaletinin, kripto para ve blok zinciri teknolojilerini kucakladığını gösteriyor. Halihazırda Blockchain teknolojilerini yasal olarak tanımak için Kaliforniya Senatosu'nda bir tasarı var. California, devlete kayıtlı şirketlere, hissedarlarla ilgili bilgiler de dahil olmak üzere verileri bir blokta depolamak için izin bekliyor.
Lousiana Şehri'nin belediye başkanı, şehrin mali sıkıntılarını çözmek için bir ICO 'yu bile tavsiye etti.

Japonya da son zamanlarda kendi kendine empoze kurallar benimseyerek kripto piyasalarında güveni geri getirmek için büyük uğraşlar veriyor. Japonya’nın Financial Services Agency’de (FSA) halihazırda kayıtlı olan 16 borsa, Japonca Şifreli Para Birimi olarak adlandırılan kendi kendini düzenleyen bir organizasyon başlattı.

Pages:
Jump to: