Zasto bi se smjenio Matic zbog sacice kmetova? Pa kakva smo mi jebena drzava ako se podupire ono sto se nalazi u savskoj? (namjerno sam napisao ONO jer nikakvu bolju kvalifikaciju ne zasluzuju). Imam u blizoj i daljoj familiji podosta ljudi koji su bili na prvom crti po cijeloj hrvatskoj. Dvoje (bratica i tetak) sam nazalost i izgubio u ratu. No nitko, al doslovce nitko s kim sam pricao, a da je bio aktivno u vojsci NE podrzava kmetove u Savskoj koji su se prodali jednoj politickoj opciji umjesto da budu, kao sto su bili i u ratu, za hrvatski narod.
To sto se radi u Savskoj, je degradiranje branitelja i svakim danom sve veci i veci broj ljudi gleda na njih sa gnjusanjem. Pa zar je moj otac bio u Sunju godinu dana, da bi se sada sramio reci gdje je bio i sta je radio, a do prije par mjeseci je bio ponosan na to? Zar ga sada, zbog takvih prodavaca casti mora biti sram?
I da se razumijemo, jedva cekam da se ovaj nesposobni Milanovic makne sa kormila, no sve se bojim da cemo past sa magarca na....sto je ispod magarca? Nisam siguran, kako god bilo, nece biti dobro jer je glavna alternativa u glavi prosjecnog kmeta HDZ....stranka koja nas je organizirano (potpomognuta SPD-om) dovela na prosjacki stap. Tko ne vidi da su HDZ i SDP isto govno, taj si treba promjeniti dioptiju, ili nabaviti naocale jer je ocito sljep. Pa kakav smo mi narod kad će 30+% ljudi...ispricavam se, kmetova, dati svoj glas osudjivanoj stranci? Pa zo ima valjda samo kod nas....i u Zanzibaru....ili tako negdje.
A na kraju krajeva....mozda je i dobro da dodje na vlast Karamarko....neka uniste sve....do temelja...mozda je potrebno da se sve spali kako bi se krenulo od nule. Mozda ce tek potpuna i apsolutna katastrofa otvoriti oci barem djelu kmetova koji iz godine u godinu glasaju protiv "druge" strane. Jer glas za HDZ nije glas ZA vec glas "protiv komunista", a glas za SPD je glas "protiv desnicara" itd.
"Uvik kontra, uvik kontra"....rekli bi oni decki iz Splita....
pa normalno, HDZ = SDP, oduvijek bilo i uvijek će biti
šačice kmetova?
tko ih financira, odakle dolaze svi ti busevi ako ih je šačica
pa ček, što je tu toliko loše što oni traže?
jel traže veće mirovine ili što?
traže samo smjenu SVOG predstavnika, i ako treba neka se provede anketa među braniteljima, ako više od 50% podržava odlazak F.Matića neka ode
a siguran sam barem 90% da bi takva anketa prošla na žalost navedenog
ne znam ni jednu osobu koja ga podržava, nije napravio apsolutno ništa za branitelje
mislim da je ovdje više riječ o dignitetu više nego o ičemu ostalom jer je ova vlada napravila sve od prozivanja domovinskog rata civilnim ratom pa do postavljanja ćiriličnih natpisa u Vukovaru unatoč 680 000 potpisa protiv iste (dok je recimo Josipović imao 600 000 glasova u 1. krugu
), tako da nemoj govorit o nekoj šačici jada
istina je da ni jedan naš političar ne valja ali političari jesu i uvijek će bit govna, i kad se useru treba ih što prije promjenit dok se nova pelena ne usere
kom su se prodali, što pričaš ti, ljudi samo protestiraju
nek bude jasno odmah, ja sam glasač Živog Zida, nikad nisam i nikad neću biti glasač HDZa
Neupućeni,
Fred Matić je branitelj i ministar je za branitelja, vjerovatno misliš da mora predstavljati ove prodavače magle
koji bi sjekiru još malo dublje gurnuli u med. (Vjerovatno misliš da mora u glavi živjeti u '91).
Ti kreteni imaju ono neadrentalsko razmišljanje - ili si s nama ili si protiv nas. Pogledaj tog kretena klema potkrada državu na porezima, maltretira radnike, neplaća prekovremena i sad taj Debil glumi neku moralnu vertikalu.
Zašto je kradeze kriv...molim te čitaj malo novine i sudske presude, vjerovatno se sječaš skupljača kestena,predstave u Vukovaru nastupa na rivi itd.
Vidim da si jedan od onim Sanaderovih sljedbenika za koje nikad nismo u banani...nevjerovatno je što se sve nama mora dogoditi da kao narod doživimo katarzu.....ljudotina u pravu si možda i ne zaslužujemo bolje nego pasti na samo dno...tužno ali istinito.
Svi branitelji (i moj otac i ujak i svih ostali) su se odazvali i otišli u rat sto im je bila obveza i dužnost (nadam se da neočekujš da sam trebao i ja sa 9 godina),
Nažalost velik broj ih je stradao (u mojoj obitelji hvala bogu nitko, jedino si je bratić izmislio PTSP i ima 5200kunića i novo zanimanje profesionalni ispijač kava i posjetilac kladionica) i država im daje sve koliko može i više od toga.
Samo jebemu mater ne postoje samo oni u Hrvatskoj... imaju po 20ak tisuća kuna, apsolutnu prednost u toplicama, SVOJU bolnicu novi auto svakih 7 godina itd...i sad bi još (ne svi nego njih 20ak)
Sramota za državu sramota za sve druge branitelje koji znaju za što su se borili...za slobodnu i demokratsku drž
avu u kojoj se poštuju zakoni.
Milanović je isto banana, treba ga/ih mjenjati.
Neznam da li znaš... u Hrvatskoj je parlamentarna demokracija i raja svake 4 godine bira predstavnike u Sabor, a kasnije Sabor potvrđuje vladu. Milanović (kao i prije njega Sanader) su izglasani u parlamentu (Saboru) tj posredno od većine birača.
A sad je tebi normalno da ulica i kriminalci, dečki s logorovanja i ostali raznorazni paraziti mogu zahtjevati smjenu ministara...
Šta su si dečki umislili, pa nemogu oni ni etu na općini promjeniti.
Načina ima: referendum, interpolacija vlade....svi oni mehanizmi za koje smo se borili stvarajući demokratsku republiku Hrvatsku.
Spominješ HDZ pozitivno u pitanju gospodarstva???Jer znaš ti možda koliko nas je koštala i svakodnevno košta predaja upravljačkih prava koje je osuđena kriminalna organizacija na čelu s derpeom Sanaderom napravila u korist MOL-a??? Lopine su zbog svoje koristi od 10 milijuna EURA napravili štetu koja se procjenjujena preko milijardu eura.
Nažalost ti i takvi kao ti ćete ih opet dovest na vlast (uz potporu turbo dvostrukih glasača iz hergegovnije), i imaš pravo na to, to je demokracija da svatko neovisno o inteligenciji ima pravo glasa ukoliko je punoljetan i hrvatski državljanin.
I da možda ću ukoliko se to stvarno dogodi tu kenjat po forumu, ali neću prijetit okolo i postavljat šatore po gradu.
znaš kolko me zaboli za Klema?
ja govorim o trenutnoj vladi, oni su se pokazali kao najgora vlada dosad (da, gora i od Sanaderove, nisam vjerovao ali sam istražio
)
je, sjećam se "predstave" u Vukovaru, iz Vinkovaca sam inače, znam što je tim ljudima ova vlada priuštila i onda to prišila HDZu
ovi prije 4 godine isto tako prišivali SDPu, a sad ne vide da su isti
Svašta bi oni htjeli....a pogledaj samo kako žive invalidi rada, invalidi od rođenja....nastradali u prometu.
Strašno
oni nisu dobrovoljno stali braniti državu i njene stanovnike pod rizikom smrti i teških ozljeda
zašto ne izdamo registar boračkih mirovina?
na njih odlazi milijarda kuna godišnje, primaju ih ljudi koji su tokom 2WWa imali 4 godine, mama ih odmah u partizansku ili domobransku kapicu izbacila