Pages:
Author

Topic: Avrupa ulkeleri içinde Türkler kripto para sahipliginde % olarak birinçi sirada. - page 2. (Read 483 times)

member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
Bence doğru bizim insanımız bi yerde para kazanma kelimesini duysun yeter ki Smiley
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Kolay para kazanmaktan kaynaklı talep var, evet. Dünya genelinde de kripto paradan kazanç sağlama girişimi genellikle gelir düzeyi düşük insanları cezbediyor.

Ancak değer olarak tekillik değil, çoğunluğa dağılmış durumda. Mesela elin adamının ağırlıkça 1000 btc si varsa, 3 5 kişiye dağılmışsa bizde 10 bin kişiye dağılı vaziyette (istatistik değil, örnekleme).

Bu durum da aslında beni sevindiriyor, çoğulculuk varsa müdahalenin yanında altyapı hareketleri de gelir.

Asıl para balinalarda, bizde balinalar var mı bilmiyorum.

Bizde balina olsa olsa paribu, btcturk olur..gerisi mining falan yaptiysa bile 2015-2016 larda cikmistir. 2017 sonu olaylarini bekleyememistir.
Tabiki 1000btc ile balina olunurmu sorusu'da var. bence 10.000btc altinda olana balina denilmemeli.
member
Activity: 448
Merit: 15
Kolay para kazanmaktan kaynaklı talep var, evet. Dünya genelinde de kripto paradan kazanç sağlama girişimi genellikle gelir düzeyi düşük insanları cezbediyor.

Ancak değer olarak tekillik değil, çoğunluğa dağılmış durumda. Mesela elin adamının ağırlıkça 1000 btc si varsa, 3 5 kişiye dağılmışsa bizde 10 bin kişiye dağılı vaziyette (istatistik değil, örnekleme).

Bu durum da aslında beni sevindiriyor, çoğulculuk varsa müdahalenin yanında altyapı hareketleri de gelir.

Asıl para balinalarda, bizde balinalar var mı bilmiyorum.
member
Activity: 560
Merit: 16
Ekonomik olarak sorunları olan ülkelerin ilk sıralarda yer alması bir çok şeyi anlatıyor aslında. Bizim ülke olarak buraya eğilimimizin en büyük nedeni devlete olan güvensizlik kesinlikle.
member
Activity: 392
Merit: 11
Bu iş arsa alıp beklemeyerek para kırmak isteyen ve kıran bizim millet için biçilmiş kaftan. Bu açıdan yaklaşınca doğruluğu hakkında gerçekçi bir fikir ediniliyor.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Bizim halk ben dahil yattığı yerden para kazanmayı çok sever. O yüzden gerçekliği olabilir ben inanıyorum.
jr. member
Activity: 226
Merit: 5
Şaşırtıcı değil ilginin olması.Bizim halk böyle şeyleri sever.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
buna şaşıranları bulmak şaşırtıcı olacaktı. genç ve oldukça girişimci bir nüfusa sahibiz. e dünyada parayı bizden fazla seven de bir millet yok.
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
Evet Bu bilgi doğru olabilir avrupa ülkelerinin çoğunluğu zengin olduğundan dolayı kripto paraların peşine düşmüyorlar.Ama Türkiye insanlarının çoğunluğu düşük maaşlarından dolayı kolay yoldan para kazanmaya çalışırlar Smiley
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Şayet nüfusa ve kişi sayısına bağlı ise gayet doğru..Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi kolay yoldan zengin olmada dünyada ilk sıralara oynadığımız aşikar, o yüzden hiç şaşırtıcı bulmadım.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Herhangi bir kripto para sahibi olan olarak bakıldığında; 1 liralık bile kripto parası olan ankette var diye işaretlenmiş. Bounty katılımcıları ve kripto paraya yatırım yapanların Türkiye'de %18 olması gayet normal.
full member
Activity: 910
Merit: 105
O halde Silivri bizi bekliyor demek ki Smiley Türkler'in birinci olması şaşırtmadı çünkü hem genç nüfusa sahibiz bu işlerden daha iyi anlayıp adapte olabilir, hem de riskli ama getirisi yüksek para kazanmayı 7'den 77'ye severiz Smiley
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Yalnızca para kazanma yada borsa bazlı takipten teknolojiyi üreten kısıma geçebilirsek asıl o zaman bir anlamı olacak yada balinalarımız varsa yine söz sahibi oluruz.
member
Activity: 672
Merit: 11
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
Avrupanın ilgisi fazla yok sebebi galiba ihtiyaçlarının olmaması diye düşünüyorum. Türkiye ve benzeri ülkeler dolara karşı tutumları nedeniyle kriptoyu seviyorlar seviyoruz.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Önemli bir veri ama Türk yatırımcı, köşeyi dönme planı olarak bakıyor. Çoğu yatırım yaptığı projenin neyi amaç ettiğini bile bilmiyordur.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bizim toplumumuzda haberler kulaktan kulağa yayılır. Yatırım gibi ciddiye alınması gereken bir alanda bile bu durum böyle. Boşuna çiftlikbank gibi bir sistem binlerce mağdur yaratmadı. Kolay yoldan para kazanmayı seven bir toplum olarak bu tarz fırsatlara mıknatıs gibi yapışırız. İnternet üzerinden tanımadığı adamlardan yatırım önerisi alanlar için bence listenin en başında olmamız şaşırtmamalı.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
İnanılacak bir durum değil ama şu da bir gerçek. BTC yükselmeye başlayınca en alakasız kişi bile beni arayıp fikir alıyor. Yükseliyor ya o bakımdan zaten 15 binde iken bana soruyor. Düşmeye başlayınca balonmus damgası vuruyor.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
evet kısa yoldan para kazanmak bizimkileri her zaman cezbediyor bu doğru ama bir diğer doğru da yeniliklere en açık milletlerden birisiyiz biz de.
member
Activity: 612
Merit: 10
Buna inanan varmi?

https://twitter.com/Melt_Dem/status/1100813888986202119

Devlet yakinda kriptocularida FETÖcü sinifina katabilir.
Sonus'ta manav'a , ciftci'ye terörist diyenler oldu ve simdi kripto ile DOLAR/TL paritesinde siz dump'ettiniz derlerse hic sasirmam.
Ayaginizi denk alin simdiden.
 Cool

Ya bir de bunu yazan abla bir Türk olarak gurur duydum falan demiş. Gurur duyulacak nesi var bu hadisenin anlamadım. Senin paran dünyada değerli olmadıgı ve sürekli değer yitirmeye devam ettiği için insanlar mecburen farklı alternatiflere yöneliyor Bu kripto işide altının upgrade edilmiş hali işte. Sanki herkes bu işin teknolojisine aşık:)
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
3 maaşla sıfır araba alırken biz 5 yıllık maaşla alabiliyoruz.

ne kadar acı bir olaydır lan şu! her şey böyle lan bir de sadece araba olsa eyvallah.
çünkü türkiye'de yaşayan birisi şunu çok iyi biliyor: dayısı olmadan ne kadar uğraşırsa uğraşırssın sıfırdan ev, araba alması imkansız. büyük bir şehirde ev alması için belki de hayatının 20 yılını harcaması gerekecek. (anapara+kredi ödemeleri) ev almayı geç, normal bir şekilde ayın sonunu getirmesi için nelerden kısması gerektiğini hesaplayıp kafayı yiyecek. hepimiz için geçerli bu durum. o yüzden ne yapmak gerekiyor? 1 koyup 1000 almak. en iyisi ne? "çiftlikbtc"
Pages:
Jump to: