Pages:
Author

Topic: Avrupada sadece Türkiye ve Polonya; "Altın"ı, "Bitcoin"den çok googleladı - page 2. (Read 685 times)

newbie
Activity: 45
Merit: 0
Ben tam aksini düşünüyorum. Çünkü Avrupalı bizim insanımız kadar zor şartlarda yaşamıyor. Zor şartların da etkisi ile kolay kazanma düşüncesi ortaya çıkıyor. Çok yakın bir örnek olarak ASELSAN'ı göstermek istiyorum. Haberin kaynağını görmeden inanmak pek doğru gelmiyor.
member
Activity: 268
Merit: 12
toplumsal olarak bu tarz yeniliklere çok sıcak bakan bir ülke değiliz hep birşey arıyoruz altında. kulaktan dolma bilgilerle şöyleymiş böyleymiş diye düşünüp hemen vazgeçiyoruz ama araştırsak biraz belki bakış açımız artar böyle şeylere.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Polonya hakkında bir fikrim yok ama ülkemizde altına yatırım yapanlar bitcoine yapanlardan çok olduğu için bu durum normal. Yıllardır altını kullanıyor halkımız bitcoin daha çok yeni hatta çoğu bilmiyor bile.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Hiç şaşırmadım,altınsever milletiz. Yüz yıl da geçse altın bizler için vazgeçilmez olucak😄Bizim milletimiz Bitcoin var diye altından vazgeçmez, altın da alır,Bitcoin de alır.
full member
Activity: 457
Merit: 101
Ülkemiz için bitcoin çok yeni bir durum tabiki bilmeyenler için. Bilenler için sorun yok ama bilmeyenler için zahmetli, karışık bir durum gibi geliyor.
member
Activity: 406
Merit: 10
Birde şu var.  Teknolojiden uzak bir ev hanımı bitcoin alayım bozayım dese bir ton iş. Çoğunun banka hesabı yada elektronik bankacılığı yoktur. Altının al yastık altından en yakın kuyumcuda bozdur.
member
Activity: 224
Ortalama Türk insanına Bitcoini de anlatmak çok zor; borsayı da. Biraz parası olan elle tutulur külçe altın, Dolar ve Euro alayım diyor. Kripto para , sanal para diyince inanmıyor. Bitcoin daha çok gençlerin ilgisini çekiyor. Alışkanlıklar kolay değişmez.
member
Activity: 126
Türkiyede nesilden nesile en güvenli yatırım aracı olarak lanse edilmiş altının googlede daha çok aranması normal.  Altın kaç para oldu diye aratıp duruyordur bizim büyüklerimiz Smiley 1-2 yıla bizim gençler ana - babalarının aklına iyice sokmuş olur bitcoin i.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Geleneksel yatırım araçları bizim ülkemizde daha revaçta Altın Dolar ve Euro uzun süre Bitcione göre aramalarda daha önde olur.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
Bu daha ne ki ! Yakında Neler olacak kimbilir ! Yakında göreceğiz
full member
Activity: 238
Merit: 105
Açıkçası bu sonu beni fazla şaşırtmadı. Çevremde gelip bana sürekli sorup girmeye çalışan bir dolu kişi oldu son zamanda. Fiyatı arttıran birazda dünya genelinde yeni kişilerin girip hacim yapması olabilir diye düşünüyorum.
member
Activity: 78
Altin Turkiyede diger ulkelere gore daha cok on planda, kollarda bilezik sart, taki degil gosteris meraki cok oldugundandir.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Bitcoin çok riskli bir yatırım ve bizim gibi geri kalmış ülkeler bunu bir gelir kapısı olarak görüyor fakat burada kısa sürede yüksek kâr hayaliyle bulunan herkes parasını sabırlı ve temkinli insanlara kaybediyor. Bu piyasada her şeyden önce zamanın değerini bilmek, iyi adımlar atmak, tüm parayı bir coine ya da bitcoine yatırmamak, yatırım yaptıktan sonra düşükten almak için mutlaka bir miktar fiat para bırakmak önemlidir. Bence ülkemizde Bitcoin'in bu kadar çok aranması pekte iyi bir şey değil. Dengesiz bir artık sözkonusu, bilip bilmeyen herkes burayı gelir kapısı olarak görüyor ama burası aş evi değil. Burası 6. hissi kuvvetli olan insanlara göre bir yer.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Daha çok aranacak hocam. Youtube da i vidyolara baktığımızda yavaş yavaş blockchain diğer altcoinler konu olmaya başladılar. İlk tanışma evresini ülkecek geçiyoruz gibi.
member
Activity: 182
Bence toplum olarak geleneğimiz gereği yeniliklere çok çabuk alışamadığımızdan böyle oluyor ama zamanla türkiyede de bitcoin
bilincinin uyanacağını düşünüyorum.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
Geçtiğimiz hafta avrupada sadece Türkiye ve Polonya; "Altın"ı, "Bitcoin"den çok googleladı. Diğer avrupa ülkeleri ise "Bitcoin"i daha çok googleladı.
https://twitter.com/coin_destek/status/938121411478114311

Sizce neden böyle ?
Pages:
Jump to: