Sagolun hocam merak ettıgım bırseyler olursa mutlaka sıze soracagım cunku ılgımı cektı bı tek yukarıda arkadas oynadıgım en sacma oyundu demıs ama ben ek gelır ıcın dusunorum acıkcası olursa ıyı olurdu
Oyun saçmadır, değildir burada oyunun kritiğini yapmıyoruz zaten; odaklanmamız gereken nokta "ek gelir". Oyunun grafikleri, oynanışı, içeriği size hitap etmeyebilir. Zaten ayılıp bayılarak bu oyunu düzenli olarak oynayacağınızı da düşünmüyorum. Bunu vadetmiyorum da. Ek gelir elde etmek isteyenin imdadına yetişen bir oyun bu. Paraya ihtiyacınız varsa oynayın başka bir sebep aramasın kimse
Aslında mantıklı bounty gelirlerinden buraya ayırıp 3 adet axie alınıp gerekli şekilde yatırım yapılabilir, Böyle gerçek para kazandıran oyunlar her zaman ilgi çeker, ilk yatırım biraz pahalı diyecektim ki 250-1000 dolara satılan axieleri görünce vazgeçtim
biz oyunda axie yakalayabiliyor muyuz pokemon gibi, yakala sat olayı oluyor mu yoksa sadece battle ile mi kazanç yolu var
Oyunda Axie yakalayamıyorsunuz fakat iki Axie'yi belli bir SLP ücret ödeyerek çiftleştirip yeni bir Axie doğmasını sağlayabiliyorsunuz. Bunu henüz denemedim. Denediğim zaman inceleyip sizi de detaylı bir şekilde bilgilendireceğim. Bu sitede üst üste mesaj atmam yasak sanırım. O yüzden bahsettiğim Discord kanalına katılmanız halinde, sizleri gelişmeler konusunda daha sağlıklı bilgilendirebilirim. 0,50 - 0,70 ETH karşılığı başlangıç için sağlıklı bir takım oluşturabilmeniz mümkün.
Axie alıp denemek istiyorum aslında grafik olarak düşük gibi geldi biraz. Kurgu olarak eski yugioh ve pokemon karışımı gibi oyun olarakta bombomu anımsattı biraz. Alıp deneyeyim önümüzdeki günlerde inşallah.
Kripto oyunlar içerisinde hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi var Axie Infinity'nin. Oyuncu sayısı her geçen gün artıyor. Market değeri büyüyor. Henüz Alpha sürecinden çıkmış değil. Asıl patlamayı Alpha sürecinden çıkınca yapacağı kanaatindeyim.
Carmentos'la Pundix'in ilk zamanlarından beri tanışırız. (Ah ulan pundix!!!
) Sayesinde tanıştım axies ile. Sevdiğim tarzda bir oyun, uzun zamandır Clash Royale oynarım mesela, az çok benzer bir sistemi mantığı var. Onda para falan kazanamıyoruz, bunda en azından öyle bir ihtimalimiz var
0,7 eth ile ben de giriş yaptım bakalım. Yardımları için Carmentos'a teşekkürler
Oyunda klan sistemi var mı? Yoksa yapımcılara söyleyelim hemen eklesinler
Selam hocam hoş geldin
Oyun henüz Alpha sürecinde. Birçok eksiği var. Bunlardan biri de klan sistemi
Asıl oyunu Alpha sürecinden çıkınca oynayacağız. Hatta o zaman daha fazla kazanç elde edeceğimize de inanıyorum. Haftalık görevler ve özel etkinlikler aktif hale gelecek. Zindanlara girip bosslarla savaşacağız droplar düşüreceğiz, daha neler neler yapacağız
Dua edelim de SLP değeri düşmesin.
Aynen öyle, heyecanla bekliyoruz
Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz, çekinmeyin. Daha hızlı iletişim için belirttiğim Discord kanalına katılabilirsiniz.