- tron'un kendisi scam zaten hocam o yüzden örnek vermeye gerek yok.
- % 97 tek adreste ama mining içinse anladığım %97 premining var o zaman. mk böyle bir olaya girilir mi?
- daha önce kırmızı bültenle arandığınız için bu token midir ne kırmadır ondan uzak durulmasını ayrıca tavsiye ediyorum.
not: uzun uzun buraya proje ile gerekli açıklamaları yaparsanız, projenin ekibini gerçek şekilde burada belirtirseniz dinleriz sizi.saygılarımla.
Yazdıklarım arasında alın diye bir ibare geçtiğini ben görmedim, herkese Allah akıl vermiş fikir vermiş, kendi araştırmanızı yapın lütfen, alıp almayacağınıza kendiniz karar verirsiniz
Whitepaper'ı okuma zahmetine girseydiniz bilirdiniz ki %3 public sale'da satıldı, %97'si madencilikle kazılacak. Mainnet de daha yayınlanmadığından yani madencilik başlamadığından tokenlerin tek adreste olması gayet mantıklı.
Kripto para piyasalarına ilk girdiğim zaman yaptığım bir paylaşımdı bahsi geçen paylaşım, o zaman ne düşünüyorsam onu yazdım, şimdiki tecrübem ve bilgimle baktığımda o zamanki düşüncelerim yanlışmış diyebilirim ama kimseyi scamlama gibi bir amacım yoktu.
Son olarak insanları yargılamadan evvel araştırın, okuyun, öğrenin öyle yorum yapın!