Liyakat'ın önemi yok zaten. Hayvanat bahçesi müdürü Tübitak' a yönetici olmadı mı.?
Bakın TÜBİTAK olayını ben duymamıştım. Gerçekten böyle bir şey oldu mu ya? Ozan Tufan’ın meşhur böyle bir şey olabilir mi ya sözü geldi aklıma. Devletin bilim üretsin diye ürettiği TÜBİTAK müdürü hayvanat bahçesi müdürüymüş demek ki ha. Ne zamanlara kaldık. Ye kürküm ye, sonuna kadar ye.
Hocam olay bildiğiniz gibi değil Hayvanat bahçesinden Tübitak'a atanan kişi Odtü bilgisayar mühendisliği mezunu ve yüksek lisansını Harward üniversitesi uzay araştırmaları bölümünde tamamlamış ancak iş bulamayınca adamın yeteneklerinin farkına varamıyorla hayvanat bahçesine memur olarak atıyorlar oradan müdür oluyor. Sonra buradaki teknolojik çalışmalarını görünce Tübitak kapıyor adamı. Demek isterdim ama malesef böyle değil.
Adam imamhatipli 😒
Hocam okurken inandım nerdeyse sonda söylemeseniz araştırıp bakıcaktım, helal olsun çok güzel senaryo yazmışsınız
Ülkenin çoğu kurumunda var bu olay, zaten hükümete yakınsanız en az 5 yönetim kurulu üyeliği hesabınıza otomatik olarak tanımlanıyor
Böyle salak saçma olayın değiştirilmesi gerekiyor 1 kişi bir yerde görev yapabilir çok istiyorsa diğer taraftan istifa edip istediği yerde çalışır.