Pages:
Author

Topic: ayrılda gel diyeceğimiz coinlerin isimleri - page 2. (Read 1552 times)

newbie
Activity: 87
Merit: 0
Credits

2-3 günde ico fiyatını 5x yaptı . Trene biraz geç binenlerdenim ama temmuzda 10x daha koyması içten bile değil şuandaki fiyatına..

Wepower

Binance e giremedi ama geleceği parlak bir coin . Orta vadede 5x bekliyorum..

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Neo ve waves kesinlikle uçup gidecek bunlar daha normal günleri diyebiliriz, neo tamam bişeyler ispatladı fakat henüz waves peki bişey yapamadı. Ethereum zaten artık herkesin dilinde diye yazmaya gerek bile yok ama güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler diyerek motive olalım.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Gvt'den umutluydum umutlarımı boşa çıkarmadı açıkcası yeni biten icolardan ise policypal büyük ihtimalle güzel borsalara girecek o da çok fazla değerlenecektir.
full member
Activity: 490
Merit: 105
wawesi değerlendirecek düzeye yaklaşılmış durumda elini çabuk tutup alan kısımlar iyi kazanç elde edeceklerdir uzun vadede
newbie
Activity: 73
Eth ve türevlerinin ciddi manada artacağını düşünüyorum. ETH kazımı POS a geçeceği gibi söylentiler var öyle bir durumda büyük ihtimalle Ella-Pirl-Etc-Ubiq bu 4 lüden biri ayrılıpta gelecek Smiley
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Başlık yeniden hortlamış. Artıştan kastınız dolar olarak fiyatın artış göstermesi çokta önemli değil. Yani demek istediğim yüzdesel olarak bakmak gerekiyor. Yaptığı çarpanlara bakmak gerekiyor.
member
Activity: 574
Merit: 55
Credits.. 2018-2019-2020, Bu coinin adı her geçen gün daha fazla duyulmaya başlanacak. Kısa süre önce ico'su bitti. Geçtiğimiz cuma günü tokenler üzerindeki transfer kilidini açtılar ve idex, tidex, etherdelta üzerinde işlem görmeye başladı. Idex de ilk gün tidex eth markette 2. gün en fazla işlem yapılan coin olmayı başardı. Şimdiden ıco fiyatı üzerinden 3x yaptı. Bu ay ciddi borsalara girişleri olacak - ekip sürekli mart ayında borsalardayız diyor- ayrıca Haziran'da kendi platformlarına geçiş yapılacak.

Çok geç olmadan incelemenizi öneririm.
member
Activity: 532
Merit: 29
Icon(ICX), Aion(AION) ve Wanchain(WAN) üçlüsünün, 2018'de çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

Bunun yanında, ethereum için de gerekli hamleler yapıldığı takdirde çok parlak bir yıl bizi bekliyor olabilir. Ki o hamlelerin yapıldığı haberlerini de alıyoruz yavaş yavaş. Topluluk fonu kurulması gibi.

Bitcoin'de ise 18-20 bin dolar civarlarını görebiliriz yıl sonunda. 50-60 bin dolar hedeflerini, 2018 için reel hedefler olarak görmüyorum.
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
Bu ay sonunda etkinlikleri dolayisi ile Siacoinde yükselmeler göebiliriz ayrica Monetha,Tron,ETC hernekadar bu 3ünü sevmesemde büyük etkinlikler bu yavas piyasada azda olsa fiyat arttirabilir..
full member
Activity: 406
Merit: 158
Benim favori atım INS olucak bu boğa sezonunda, ikinci olarak da nebl'den büyük ataklar bekliyorum, valla herşey yerin dibine girdi artık nasıl eski seviyelere gelcekler de kar edicez bilemiyorum bekleyelim bakalım.
full member
Activity: 206
Cok fazla coin var ayrılda gel dicegimiz bana göre şuan başta Vechain geliyor ethereum neo strat büssürü kendini kanıtlamış coin var uzun uzun yazmıcam coinleri
full member
Activity: 268
Merit: 109
DADI-DOVU bu ikisine iyi bakın seneye bu mesajı hatırlarsınız,10 katı zaten seneye kadar guzel projesi olan çoğu alttoken den beklerim bu ikisi için durum biraz daha iyi
full member
Activity: 406
Merit: 102
Enigma ripple monetha neo ve kdm bunlari dusunuyorum ve wawes diyenleri anlamiyorum bana gore wawes olu bir coin eger artisa gecseydi coktan haraketlenmeler baslardi.
full member
Activity: 546
BCPT Ve SNC Çok ses getirecek gibi . 0x bitfinex'e eklendi . Etherfinex ile uçuşa geçişi allahın emri gibi .

Ayrıca borsaların coinlerine dikkat edin . Canlı bombalar bu ara .

borsa coinleri ve bcpt konusunda dikkatli olunması gerektiğini savunuyorum ben de iki konuda güzel şeyler bekliyorum
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
BCPT Ve SNC Çok ses getirecek gibi . 0x bitfinex'e eklendi . Etherfinex ile uçuşa geçişi allahın emri gibi .

Ayrıca borsaların coinlerine dikkat edin . Canlı bombalar bu ara .
hero member
Activity: 661
Merit: 509
Neo da bence bu coinlerin arasında yerini almalı çok güçlü bir coin sağlam adımlarla ilerledi şuana kadar beklentim yüksek benim Neo dan. Farklı coinlerdede var beklentim tabiki ama Neo başka Smiley

neo zaten top class coinlerden biri olmaya başladı. bu performansı beklemiyordum açıkçası ama potansiyelini fark ettiğimde fiyatı 30 dolara kadar yükselmişti. neyse ki elimde bir miktar tutuyorum. ileride eth gibi 4 haneleri görme potansiyeli çok yüksek.
member
Activity: 378
Merit: 10
buradaki coinlerin birçoğu duygusal bağ kurulduğu için söylenmiş gibi geliyor bana tabiki hepimiz kendi coinimize güveniyoruz ama yine de her söylenene balıklama atlamamak lazım önce kendi terazimizde tartmamız lazım diye düşünüyorum
newbie
Activity: 35
APPC ve NAV alıp başını gidecek bence, haberiniz olsun.
full member
Activity: 161
ICO Live! betterbetting.org
Neo da bence bu coinlerin arasında yerini almalı çok güçlü bir coin sağlam adımlarla ilerledi şuana kadar beklentim yüksek benim Neo dan. Farklı coinlerdede var beklentim tabiki ama Neo başka Smiley
member
Activity: 596
Merit: 14
abi ben piyasanın yeterince gittiğine inanıyorum en azından 3 5 aylık periyotta o yüzden büyük borsalarda olmayan coinlerden tercih etmeli yeni icolardan ... lamden tau mesela
Pages:
Jump to: