Pages:
Author

Topic: Başakşehir Nüfus Müdürlüğü Sıra Takip Ekranı - page 2. (Read 319 times)

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Göçmenlerin ve mültecilerin normal vatandaşa göre nüfus müdürlüğünde daha çok işi olduğu düşünülürse bu görüntünün pek bir anlamı yok. Özellikle Başakşehir gibi bir yerde daha fazla olmaları gayet normal. Maalesef mevcut siyasi iktidar birkaç milyar dolar için ülkenin demografik yapısını bozdu ve bunun geri dönüşü yok gibi görünüyor. Üreme konusunda Çin gibi radikal önlemler alınmazsa yirmi yıl sonrası çok daha kötü olacak.
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
Ben İstanbul Avrupa yakasında yaşamaktayım ancak sur içinden başlayarak Kanal İstanbul sınırlarına kadar devam eden bölge kesinlikle bizim yaşamamız için dizayn edilmemiş. Bir süredir burada taşınmayı düşünüyordum ki geçtiğimiz günlerde kararım kesinleşti; birçok insan benzer sebeplerden dolayı ya farklı şehirlere ya da anadolu yakasına taşınıyor.
copper member
Activity: 644
Merit: 269
Şu an çok hızlı şekilde TC kimlik kartı dağıtılıyor Suriyelilere. Bunun sonucunu düşünmüyorlar, düşünmeden hareket ediyorlar. Söylentilere göre içişleri bakanlığının Türkiye’de kesintisiz 5 yıl kalmak şartıyla vatandaşlık başvurusu şartının süresinin düşürüleceği konuşuluyor. Eğer bu olursa Afgan, Suriyeli, Pakistanlı bir sürü Türk kimliğine sahip göçmen olacak. Türkiye Ortadoğu’nun demografik çöplüğü konumuna gelecek. Fazla değil 10 sene sonra da belediyeleri alacaklar. Milletvekili falan çıkarırlar herhalde. Atatürk’ün binbir güçlükle aldığı Hatay’ı bu yönetim Suriyelilere ikram ediyor.
legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
Maalesef ülkemize giren ortadoğu Afganistan ve Pakistan kökenli göçmenler çok çocuk yapmaya üremeye bayılıyorlar. Hatta ve hatta ortalama 5 6 çocuk summon lıyorlar. Çok üzücü bir durum bu. Belki torunları asimile olur ama bu aileler bize büyük yük yaratıyorlar. Ben açıkçası göçmen politikalarından pişman oldum önümüzdeki 50 yılımızı bizden çaldılar resmen. Çok sinirleniyorum.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1158
Ekrana baktığınız vakit, Başakşehir'de değilde olay Suriye'de, Afganistan'da veya Pakistan'da geçiyor gibi duruyor. Arada bulunan iki vatandaşımız turist gibi kalmışlar. Eskiden seçim çalışması makarna veya kömürle oluyordu şimdi vatandaşlık ile oluyor. Gerçekten ülkenin demografik yapısı bozuldu. Çok daha üzücü günler bizi bekliyor gibi duruyor.

Kaynak: https://twitter.com/volkan_giritli/status/1514149428604678146?t=ES_r-MRB3RcKW4DOsCouuw&s=19
Pages:
Jump to: