Pages:
Author

Topic: Bakın bu bir dramdır !!! - page 2. (Read 407 times)

member
Activity: 854
Merit: 50
April 21, 2021, 08:24:17 AM
ETH ağında fee'lerde düzelme olmadığı müddetçe bu liderlik devam edecektir. Bu bir dram değil, ihtiyaçtan ortaya çıkmış ve zamanında piyasada yerini almış ve kendini boğaya getirmiş bir proje.. Tün altcoinler (kendi ağları olmayanlar) BSC'ye geçiyor ve birincil swap olarak Pancakeyi kullanıyorlar. Bu nun böyle devam edeceğini düşünüyorum.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
April 21, 2021, 06:20:30 AM
Boğa dönemlerinde oturaklı bilinen demirbaş coinler yerine, size saçma gelen bundan bir şey olmaz dediğiniz coinlere yatırım yapmak daha mantıklı sanırım, bu boğada nispeten kaçırdım kendi adıma bu tür şeyleri ama bundan sonraki boğada ilk yapacağım şey dandik dundik coinlere 100'er dolar atıp beklemek olacak.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
April 21, 2021, 04:02:00 AM
Dram ki ne dram...

Çok iyi hatırlıyorum. Adamın teki , tanıdığım çok yakınen Smiley CAKE var ondan al dedi. 0.6 $ - 1$ arası gidip geliyordu. Herifle dalga geçtim resmen CAKE'de neymiş ya ahhahah falan.

Sonra yine söyledi 2.5 - 3 $ arası falandı galiba CAKE al CAKE al. He he he

Salladık almadık... Dram gerçekten...
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
April 21, 2021, 03:56:00 AM
 Grin Grin

en cok hoşuma giden ise kripto camiasında gordugum en götü kalkmış,snop,en burjuva hayden adams piçinim götünün inmesi,beyler berbat bi heriftir bu.

cake marketcapi neden hala uniswap ın 4 te 1 i diye soracak olursanız, o allahlık bir durum zaten bende bilmiyorum sebebini.
sanırım surdurulebileceginden supheli herkes durumun baska bir acıklamaıs yok.

cake ATH de hayırlı olsun;

CAKE @ 28,50 $

Pages:
Jump to: