Pages:
Author

Topic: Bana Shitcoin önerin, ucuzdan atıp bekleteceğim - page 3. (Read 942 times)

jr. member
Activity: 378
Merit: 3
100 dolar hiç de az para değil. çok değil üç dört ay önce neredeyse 1,5 ethereum ediyordu o para ki ethereumun tavanını baz alırsak boğada 2 bin dolar demektir bu.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Bilinen coinlerden şaşmayın arkadaşlar, 100 dolarda olsa çöpe atmayın derim ben. Elin namussuzlarına 1 dolar bile kazandırsam sinirim bozuluyor, neden 100 doları bunlara kazandırayım ki saçma sapan coin alarak.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Merhaba dostlar
2017 boğasında 0.01 dolar değerindeki coinlerin 3 5 dolarlara 0.4 dolar değerindeki coinlerin 30 40 dolarlara çıktığını gördüm. Aynı şeylerin tekrar etmesini umarak 50-100 dolar çöpe atacak bir para var eski borsalardan kalan. Bana coin önerebilir misiniz patlama potansiyeli olan.
Benim gibi düşünenler olursa diye buraya konuyu açıyorum.

Merak ettim şimdi: Bu kadar yükseliş yapanlar hangi coinlermiş? Belki bildiklerim vardır ama tamamen unutmuşum o dönemdeki yükselen coinleri. Bir hatırlatma yaparsanız bilgi tazeleyelim...
Shitcoin olmuş mudur bilmiyorum ama geçmişte imzasına girdiğim 2 projenin de fiyatları ve hacimleri çok düşük şu anda. Bir tanesi XSAT (Saturn), diğeri de ARAW. Bunları kontrol edebilirsiniz. Bounty ve ICO zamanı baya popüler olmuşlardı bu ikisi.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bu başlığın bir benzeri forumun pazar alanı kısmında vardı bir arkadaş sizin yapmak istediğiniz gibi shitcoinlere teklif verip alıyordu şuan ne oldu o bilmiyorum ama kazanç elde edip etmediğini ona sorup sonra burda öneri alsanız daha iyi paranız ve emeğiniz boşuna gitmesin
full member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
Bir de shitcoinleri BTC pairden değil de ETH LTC vs pairlerden almak gerek. Aksi takdirde pahalıya almış olabilirsiniz Smiley
jr. member
Activity: 226
Merit: 5
Ben bir tane önereyim madem istediniz.

Ethereum Gold Project.

Bende ethereum gold vardı geçmişte aldığım sonra swap yaptılar şimdi de ekip birşeyler yapıyor cmcye soktular başka bir borsa da gelebilir.Mercatoxtan eth paritesinden rahatça alabilirsiniz btc olarak almayın 1 satoshi bile şu anki fiyatının baya bir üzerinde çünkü yüksekten satın almış olursunuz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Eskiden bu yöntemi bende uyguluyordum.Forkdeltadan 1 eth yi 20 coine bölüyordum.1-2 hafta sonra pump yiyenleri çıkarıyorduk.2-3 ay sonra En son attığımız 1 eth 10 eth oluyordu.Şimdi aynı şey olmuyor çünkü coin sayısı arttı para çok bölünüyor.devasa pumplar göremiyoruz.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
equal token:))
binance dex'e girdikten sonra çakıldıkça çakıldı. şu an fiyatı 0.0017 dolar civarı. x10 civarı yapmaz ama belki şansa 2-3 kat artar. o artana kadar ne alırsanız x5 artar orası ayrı ama Grin
jr. member
Activity: 119
Merit: 2
peepcoin.

o kadar ölü ki 1 satoshi'den alan yok.
jr. member
Activity: 308
Binlerce shitcoin arasından iş yapacak olanları bulmak çok zor.Ortamda baya riskli.Şu an gerçek değerinden aşağıda olan çok güzel projeler var.X10 yapacak en az.Bence fazla aç gözlü olmak bunları da kaçırır.
newbie
Activity: 13
Merit: 0
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Merhaba dostlar
2017 boğasında 0.01 dolar değerindeki coinlerin 3 5 dolarlara 0.4 dolar değerindeki coinlerin 30 40 dolarlara çıktığını gördüm. Aynı şeylerin tekrar etmesini umarak 50-100 dolar çöpe atacak bir para var eski borsalardan kalan. Bana coin önerebilir misiniz patlama potansiyeli olan.
Benim gibi düşünenler olursa diye buraya konuyu açıyorum.

Hayatımda gördüğüm en ilginç yardım isteklerinden birisi bu. Sanırım shitcoin ne demek tam bilmiyorsunuz. Trading olayı böyle bir şey değil üstad Smiley Senin bahsettiğin gibi binlerce coin veya token var piyasada senin o gördüğün yükselenler 1000'de 1 falan gibi bir şey. Yani denk getirirseniz tebrik ederim elbette ama çok çok zor.
legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
Benim tavsiye edebileceğim tek shitcoin (aslında shitcoin değil), Doge'dir. Bunu 20 satoshiye yaklaşırken alır 40/50 satoshiye doğru sallar ve sürekli katlarsın. Bu hareketi senede üç kere yapar şu ana kadar hiç kaybettirdiğini görmedim. Kraken, Paribu ya da şimdi bugün eklendi Binance'den alabilirsin.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Mesele burada shit coin değil.Shit coin ile aynı anda yarışa başlayan ve x100 yapma potansiyeli olan coini bulmak.Bunun için iyi analiz yapmak gerekir.Ekip kaç kişiden oluşuyor.Göstermelik mi yoksa gerçekten işin uzmanları mı.Projesi nasıl ve ne vaat ediyor.Gerçekleşme ihtimali yüzde kaç.Ve bunun gibi birçok kriter lazım.Ondan sonra ufak kaybettiğinde üzülmeyeceğin bir yatırımla girilebilir.
full member
Activity: 938
Merit: 115
piyasayla yeni tanışan herkesin ana hedefi bu oluyor ama kazın ayağının öyle olmadığını ancak yaşayarak öğreniyorlar.

Kesinlikle haklısınız. Ben de kendimden biliyorum, hep aynı düşünce ile bu işe başlanıyor. Ama sizinde dediğiniz gibi bu işi başarabilmek çok kolay değil. Bence bunun yerine kendini kanıtlamış bir projeye yatırım yapmanın artık daha uygun olduğunu düşünüyorum.
jr. member
Activity: 462
piyasayla yeni tanışan herkesin ana hedefi bu oluyor ama kazın ayağının öyle olmadığını ancak yaşayarak öğreniyorlar.
full member
Merit: 110
NPXS - BCN.
full member
Merit: 129
fallenangel
Ben bunu geçen boğa başlangıcında yapmıştım. 500 dolarlık shit tokenlara giriştim. Milyon milyon alıyorsun böyle mutlu oluyorsun Smiley Şimdi her delist haberi geldiğinde bakıyorum muhakkak bir coinim var Smiley Uğraşmıyorum artık aktarmak için Smiley
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Ben eleştirilere katılmıyorum, ilk yola çıkış şeklinin mantığını anlayabiliyorum, aslında "yok olmasını kabullendiğim bir 100 dolarım var ve Milli Kripto Piyango bileti alacağım, çıkarsa çıkar, çıkmazsa canı sağolsun" diyorsun, buraya kadar sorun yok. Ancak eyleme geçip, aldıktan sonraki aşamalarda büyük ihtimalle kazın ayağı öyle olmayacak, (sallıyorum) 2 ay bu aldıklarının durumunu görmezden geleceksin ama sonra gözüne batmaya başlayacak, kurtlanacak ve mutlaka kar etme beklentisine gireceksin. Bence 3 ihtimal var, üçüne de hazırım diyorsan neden olmasın?

1) 4 sattan aldığın cukcuk coin 1 sata kadar düşecek, dibin de en dibinde artık hiç hacim kalmayacağı için, en dandik borsalar bile delist edecek, etmeseler de yalı kazığı gibi oralarda dikilecek,
2) 4 sattan aldığın cukcuk coin 2 yıl sonra hala 4 sat ve günlük 0.2 btc hacimle yerinde sayacak, satmaya karar verdiğinde alıcı olmadığı için o görünen fiyattan bile satamayacaksın, en yüksek emir 2 sat olacak,
3) Birilerinin pump operasyonunu yakalayıp karını edeceksin.
full member
Activity: 462
Merit: 107
Shit coinler artıkvriskli durumda çünkü bir çok borsa delist furyası başlatıyor uzun süre bekleyeceğiniz bir coin size sıkıntı çıkartabilir bunun yerine daha artış yapamamış olan neo xrp gibi tokenlerde kalmanız uzun vadede kazandırabilir.
Pages:
Jump to: