Pages:
Author

Topic: Bancor Hakkında - page 3. (Read 751 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 255
May 12, 2018, 11:59:58 AM
Adamlar olmuş abi, ha bancor'un fiyatı platform büyüdükçe artacak mı artması gerekiyor mu bilmiyorum orası aynı konu ama proje olmuş tutmuş gibi iyi yerlere gelir bence.
full member
Activity: 392
Merit: 101
May 11, 2018, 08:45:46 AM
Bounty si yeni biten tokenleri de ekliyorlar fakat asıl piyasada hacim kaplayan coinler yok bence bu da en kötü tarafı.  Bunu kasıtlı olarak da yapıyor olabilirler altcoin piyasaını daha çok genişletme canlandırma adına ama işin açığı ben çok fazla ısınamadım
full member
Activity: 546
Merit: 100
May 10, 2018, 01:28:48 PM
Kendisini daha da geliştireceğine inanıyorum DAV gibi ICO ları da kendi bünyesine almış. İleride belki de kendisi bir platform ekosistem gibi bir yapıya kavuşabilir. Ama biraz daha atak olması ve reklamını yapması gerekiyor.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
May 10, 2018, 09:00:28 AM
Daha çok altcoine yer vermeli özellikle de Ethereum, ripple gibi piyasada oldukça fazla paya ve işleme sahip coinlere yer vermeli. Giriş yöntemi biraz alışılmışın dışında ama yine pratik ve güzel.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
May 10, 2018, 07:38:54 AM
boncor proje bakımından çok iyi bir olduğunu biliyorum ama bir türlü istikrarı yakalayamadı ama benim tahminim uzun vadede ben kendime biraz kenara atmışım ben ilerleyen zamnlarda çok gzel çıkacaktır diye düşünüyorum
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
May 10, 2018, 04:49:33 AM
Bancor başlığı görünce göz atayım dedim, imzasından sağlam token kaldırmıştım, halen daha  yarısı duruyor. Çok para topladılar ama ico fiyatının üstüne çıkmadı bi türlü, elbet günü gelir, ekip sağlam

Ben de başka bir bounty progrmına girmek için kayıt oldum, umarım daha fazla kripto parayı bünyesine katarak daha yüksek bir hacime ulaşıp değerini artırır.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
May 10, 2018, 02:16:22 AM
Bancor , bir borsa klasmanına sokmak zor, yani hedef fiyat giremiyorsun stop loss koyamıyorsun yani emir giremiyorsun anlık alım fiyatı ne ise ordan alıp anlık satım fiyatı neyse oradan satıyorsun. Daha çok bir döviz bürosu gibi. Yada ben kullanmayı çözemedim Smiley

aynen dedigin gibi. zaten bunlarin olayi likidite yi saglamakti. shapeshifter tarzi diger coin tokenler icin donusum sagliyorlar.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
May 10, 2018, 01:50:22 AM
Valla ben bir türlü ısınamadım Bancor'a. Bana basit çözümler lazım, bağla cüzdanı gir borsaya Smiley Umarım yatırım yapanlarınıda sevindirir, son zamanlarda bancor ile ortaklık yapan bir sürü proje var. 
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
May 10, 2018, 01:13:38 AM
Bancor , bir borsa klasmanına sokmak zor, yani hedef fiyat giremiyorsun stop loss koyamıyorsun yani emir giremiyorsun anlık alım fiyatı ne ise ordan alıp anlık satım fiyatı neyse oradan satıyorsun. Daha çok bir döviz bürosu gibi. Yada ben kullanmayı çözemedim Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
May 10, 2018, 12:16:04 AM
Bugüne kadar fiyat olarak tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan bir platform coin, BTC bazında sürekli değer kaybetti.

Ama ekibinin sağlam olması, çalışmaların istikrarla devam etmesi ve bazı teknolojik ve fonksiyonel özellikleriyle iddiasını sürdürüyor, yatırım kararı vermeden önce derinlemesine inceleme gerektiren tartışmalı bir proje Bancor.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
May 10, 2018, 12:14:38 AM
Bancor başlığı görünce göz atayım dedim, imzasından sağlam token kaldırmıştım, halen daha  yarısı duruyor. Çok para topladılar ama ico fiyatının üstüne çıkmadı bi türlü, elbet günü gelir, ekip sağlam
legendary
Merit: 1148
May 09, 2018, 10:44:02 PM
Arkadaşlar kullanımla ilgili bilgi versek birbirimize, güzel bir site, tokenları ethereum'a çevirmeden çapraz tek hamlede convert edebiliyorsunuz.

PRICE SLIPPAGE
bu özellik derinlikle alakalı, satış-alış emri verirken diyor ki "şu kadar eth ile token alımı yapıyorsun ya da bu kadar token satıyorsun ama fiyata % bilmem kaç etki ediyor, haberin olsun"

bunun dışında gece modu var mı göremedim, convert ederken hesapta az da olsa eth kalmasına dikkat edin yoksa 100x de yapsa satmaya fee ücreti kalmıyor. kredi kartıyla satış yapılıyor ancak yönlendirdiği site dıdısının dıdısına kadar bilgi istiyor, fotoğraflar 400mb'tan büyük olacak deyince koptum bıraktım o noktada...

hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
May 06, 2018, 10:08:45 AM
Adamlar borsa açmışlar ve yerindd saymayıp çalışıyorlar. Sıkıntılar elbette var fakat zamanla daha iyi bir borsa olacaklardır, bu kadarını bile yapamayan tokenlerin fiyatlarını düşününce, boğa sezonuna girildiğinde fiyat olarak beklentileri karşılamaması için hiç bir neden yok.
full member
Activity: 420
Merit: 100
May 06, 2018, 09:09:49 AM
Forumda bountycileri en fazla sevindiren projelerden biriydi bancor o yüzden forumdakiler tarafından sevilir ama yatırımcı için aynısını söylemek mümkün değil şuanda ico fiyatınn altında işlem görüyor eth olarak değerlendirilebilir belki.borsasına değinecek olursam kullanımı basit metamaskla gayet uyumlu çalışıyor ama emir girme olayı falan yok o anki fiyat neyse ondan satmak zorundasınız.ayrıca ledger desteği de yok

kesinlikle durum ne projeydi bu bancor bounty ödülünü alan miamide tatile gitti yatırım yapan ise işine devam etti tatile çıkamadı benim aklıma zaten bancor deyince bounty geliyor
full member
Activity: 322
Merit: 112
May 06, 2018, 08:58:40 AM
Forumda bountycileri en fazla sevindiren projelerden biriydi bancor o yüzden forumdakiler tarafından sevilir ama yatırımcı için aynısını söylemek mümkün değil şuanda ico fiyatınn altında işlem görüyor eth olarak değerlendirilebilir belki.borsasına değinecek olursam kullanımı basit metamaskla gayet uyumlu çalışıyor ama emir girme olayı falan yok o anki fiyat neyse ondan satmak zorundasınız.ayrıca ledger desteği de yok
full member
Activity: 672
Merit: 110
May 06, 2018, 07:36:45 AM
nedense cok para toplayan projeler bır turlu beklenen yukselısı gosteremıyor.bunlarda zamanında paraya doymayıp ıcoyu uzattılar 3 saat daha mılyon dolar topladılar ama fıyatları hıc yukselmedı
full member
Activity: 322
Merit: 154
May 06, 2018, 07:30:37 AM
https://about.bancor.network/about/

bu takım iyi duruyor arkadaşlar. icosunda 420k ethereum yatırım aldı. şu an değeri 5.05 olsa da 20-50 dolara gelebileceğini düşünüyorum. aktifler de.
legendary
Merit: 1148
May 03, 2018, 02:01:16 AM
Arkadaşlar ben bu bancor'un çıktığı günü bilirim!  oh reaally Smiley 0.01 ether'den geri alım garantisi verilecek falan denmişti ama hiç o rakamın üstüne çıktığını görmedim. Her neyse!

Şimdi elime bounty'den bir miktar zippie geçmişti, baktım bancor'a girmiş, nedir ne değildir falan derken acayip bir giriş yöntemi belirlemişler, telegram facebook messenger vs...
Dün 1 bugün 2 al-sat yapmaya başladım, fena bir yere benzemiyor. Hergün yeni yeni tokenlar ekleniyor. Fiyat skalası falan yok, orası sıkıntılı, emir iptali var mı göremedim. kendim fiyat yazayım diyorum kabul etmiyor!
öyle bir sürü tuhaf özelliği ol(may)an yeni çıkan tokenların presale borsası gibi birşey sanırım...Bancor'un kendisinin fiyatı da an itibariyle 5 dolar altı! Bu idex falan var henüz onu kullanmıyorum ama acaba Bancor yeni bir Bittrex Binance olabilir mi (ne de olsa hepsi B ile başlıyor Wink)? görüşleriniz düşünceleriniz neler? Kullanımla ilgili bilgi de verilirse çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler

edit: bunda btc de yok ama güzel, kazandırdıktan sonra gerisi boş  Smiley
full member
Activity: 315
Merit: 103
March 08, 2018, 01:58:02 AM
Adamlar tam bir borsa oldular .53 tane token işlem görüyor şu anda . Takım çok aktif ve EOS ile partner olmaları çok iyi .
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
March 08, 2018, 01:51:04 AM
Bancor'u güzel bir proje yapan nedir alt tarafı bir websitesi yapmışlar ve yapılabilen tek şey token takası.. Ben pek bir şey göremedim, Bancor borsası da bekleyen hacmi yakalayamadı, fiyatlanamadı, uzun vade de değerlenebilir ama ERC20 tokenlerine pek güvenmemek gerek. Asla 100-150 milyon dolar yatırım alması gereken bir proje değil.
Bu konuda hemfikirim 150m dolar toplamaması gerekiyordu ama o donemin yıldızı oldugu icin herkes saldırdı. Millet etherini kabul ettirmek icin ucuk feeler veriyordu. Ama bu kadar yatırımıda hiç etmeyeceklerdir. 10 doları gecen ay gördü. 20 dolarıda görme sansı bence rahat var. Al unut tarzı bir token. Market kısmıda aslında surekli hacim artıyor.
Pages:
Jump to: