Pages:
Author

Topic: Bancor Rezilliği - page 2. (Read 402 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 279
April 12, 2018, 11:37:33 AM
PundiX'in girdiği her borsada bir sıkıntı oluyor dikkatimi çekti. Coinnest'in de sahipleri paraları çalıp kaçmaya çalışırken yakalanmışlardı. Bancor'a da gelirsek şuan bu tip borsaları kullanımak biraz sıkıntı, şimdilik merkezi borsalar daha iyi.
full member
Activity: 560
Merit: 113
April 12, 2018, 11:34:21 AM
Ben daha önce bancor'u kullanmadım ama baya kullanılıyor sanırım sizce nasıl gidişat? Uzun vadeli olarak bancor'a yatırım yapılır mı sizce?
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
April 12, 2018, 11:29:04 AM
Arkadaş işlem yapmadan önce iyi bir araştır. Smart contractlarla işlem yapan borsalar herkese göre değildir. Çooook böyle parası rezil rüsva olan insanlar oldu zamanında hala da olmaya devam ediyordur. Dexler bu yüzden zaten popüler değil waves bu yüzden sürünüyor kullanışlı ve kullanması kolay dex yok şuan
newbie
Activity: 122
Merit: 0
April 12, 2018, 09:35:47 AM
bancor likidasyon sorununa çözüm olmak için kontrat sistemi ile işlem yapan bir nevi borsa tarzı bir platform.
dolayısıyla sen fiyat belirleyemezsin, mevcut oranlar dahilinde sc ile işlem yaparsın.

Şimdide siteyi kapattılar ''We're working on improvements and will be back soon. Please send an email to [email protected] if you need assistance.'' diyorlar tokenler içerde kaldı , şaka gibi. Bir daha zorda kalmadığım sürece kullanmam.

nasıl içerde kaldı? hesabın mnemonic passphrase lerini kopyaladıysan adresini, adresin içindeki eth ya da ERC20 tokenleri mew üzerinde mnemonic passphrase ile giriş yap diyerek kullanabilirsin.

Açtılar neyseki kısa süreli yapmışlar. Teşekkürler bu bilgi önemli.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
April 12, 2018, 08:26:49 AM
bancor likidasyon sorununa çözüm olmak için kontrat sistemi ile işlem yapan bir nevi borsa tarzı bir platform.
dolayısıyla sen fiyat belirleyemezsin, mevcut oranlar dahilinde sc ile işlem yaparsın.

Şimdide siteyi kapattılar ''We're working on improvements and will be back soon. Please send an email to [email protected] if you need assistance.'' diyorlar tokenler içerde kaldı , şaka gibi. Bir daha zorda kalmadığım sürece kullanmam.

nasıl içerde kaldı? hesabın mnemonic passphrase lerini kopyaladıysan adresini, adresin içindeki eth ya da ERC20 tokenleri mew üzerinde mnemonic passphrase ile giriş yap diyerek kullanabilirsin.
member
Activity: 560
Merit: 12
April 12, 2018, 08:26:05 AM
Elinizdeki token başka borsada varsa onları kullanmanız daha iyi olur. Bilmediğim borsayı kullanmıyorum. Zamanında etherdelta çok kişinin canını yaktı
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
April 12, 2018, 08:03:56 AM
2-3 ay önce bende alım satım işlemi denemiştim o zamanlarda problemliydi . Şimdi de problemlerin devam etmesi ilginç.
newbie
April 12, 2018, 08:00:17 AM

sr. member
Activity: 756
Merit: 290
April 12, 2018, 07:43:14 AM
newbie
April 12, 2018, 06:56:35 AM
Bu piyasada işlem yapamıyosun resmen. Otomatik kendisi fiyat belirliyor , fiyatı sen belirleyince işleme fail diyor yaptırmıyor. Daha önce işlem yapmış olan var mı ? Bunların rezilliği yüzünden para kaybettim.
Pages:
Jump to: