Pages:
Author

Topic: Bankalar Bitcoin'i bitirebilir mi? - page 2. (Read 3413 times)

legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
December 13, 2013, 08:44:42 AM
bitcoin yuzunden bankalarin yuzu guldu, ozellikle uluslar arasi transferler, neden altin yumurtlayan tavugu kessinler ki.

Neden ki? Zaten bu transferlerden bir ton para alıyorlardı işlem bedeli adı altında.Bitcoin'in bunu baltalamış olması gerekmez mi?
sr. member
Activity: 252
Merit: 251
December 13, 2013, 08:05:04 AM
bitcoin yuzunden bankalarin yuzu guldu, ozellikle uluslar arasi transferler, neden altin yumurtlayan tavugu kessinler ki.
member
Activity: 83
Merit: 10
December 13, 2013, 07:58:28 AM
Aynen hepimiz maaşlarımızı bitcoin olarak çekelim.  Grin

-Abi parlament kaç bitcoin?
+error not found
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
December 13, 2013, 07:55:29 AM
Başlıktaki soruna cevabım; Hayır!
Daha doğrusu bizim elimizde.Biz(tüketiciler,müşteriler vs.) bankalardan bütün paramızı çeksek ve bitcoin ile alışveriş yapsak ya da parayla alışveriş yapsak bile paramızı bankada bulundurmazsak banka büyük şoka uğrar.Ne dersiniz örgütlenip bütün paramızı çekelim mi ?  Grin
member
December 13, 2013, 04:56:42 AM
Bir kurumun yada kişinin para basması devletlerin merkez banlarının basmasından bile kötü. Tutma ihtimalini %0 olarak görüyorum. Zaten kağıt paraya geçiş bu şekilde olmuştu. Dolandırılan birçok insan olunca devletler duruma el koyup merkez bankalarını kurdular. Paranın tarihini inceleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

JP Morgan para basmayacak. Sadece İnternet üzerinden kredi kartı vb. kullanmadan ödeme sağlayacak. Küçük çaplı ödemelerde işletim ücreti almayacak ve bence büyük bir banka olduğu için daha güvenilir olur.
member
December 13, 2013, 04:41:42 AM
JP Morgan patent olayı yalan. Daha önce yapılmış bir şey için, yasal veya değil, patent alınamaz.

Bitcoin'in patenti alındı mı?
member
Activity: 168
December 13, 2013, 04:34:10 AM
Bir kurumun yada kişinin para basması devletlerin merkez banlarının basmasından bile kötü. Tutma ihtimalini %0 olarak görüyorum. Zaten kağıt paraya geçiş bu şekilde olmuştu. Dolandırılan birçok insan olunca devletler duruma el koyup merkez bankalarını kurdular. Paranın tarihini inceleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
full member
Activity: 214
Merit: 100
December 13, 2013, 04:31:28 AM
JP Morgan patent olayı yalan. Daha önce yapılmış bir şey için, yasal veya değil, patent alınamaz.
member
December 13, 2013, 04:28:24 AM
Bir yerde haklısın ama insanlar Bitcoin'e nasıl güvenebilir ki? Neticede herhangi bir dolandırıcılık durumunda muhattap alabileceğin bir kişi ya da kurum yok. Satoshi Nakamoto'yu bulup yakasınada yapışamayacağına göre Smiley
sr. member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
December 13, 2013, 04:23:43 AM
jp morgan yalan olacak, bitcoinin hadisesi merkezi olmayışı ve sahibinin de olmayışı, herhangi bir kurumun ürettiği parayı kimse kullanmak istemez, dolayısıyla birşey çıkmaz o işten, anca kendi kendine gelin güvey olur o arkadaşlar. Smiley
member
December 13, 2013, 04:12:55 AM
Arkadaşlar geçen gün ingilizce forumlarda gezerken bir konuya denk geldim. Fazla birşey anlamadım. Sizce bankalar geleneksel paraların (dolar,euro, yen vb.) para akışını devam ettirebilmesi için bitcoini bitirebilir mi? mesela bigpara'daki bir habere göre JP Morgan yatırım bankası bitcoin'e benzer bir ödeme sistemi için patent başvurusunda bulunmuş. Bitcoin biterse alternatiflerinin kullanılabileceğini söyleyenler de var. (LiteCoin vb.) Sizce bu durumun sonu ne olur?

-Haberin orjinali: http://www.bigpara.com/haber-detay/genel/jp-morgan-bitcoinin-katili-mi-olacak/901088/

Teşekkürler  Smiley
Pages:
Jump to: