Pages:
Author

Topic: Barış Özcan Bitcoin’i Anlattı - page 5. (Read 1047 times)

member
Activity: 322
Merit: 12
December 11, 2017, 12:37:22 PM
Oldukça sade bir dille herkesin anlaması için yapılmış video olayla hiç alakası olmayan biri bile konu hakkında bişeyler kapabilir bu video sayesinde ve bitcoine para olarak bakan yatırımcılara asıl olayın bitcoin değil blockchain olduğunu göstermiş. Başarılı 👍
member
Activity: 268
Merit: 12
December 11, 2017, 12:14:34 PM
her kesime uygun bir şekilde anlatılmış gerçekten. izlerken keyif aldım. bitcoin ve blockchain teknolojisi gerçekten de devrim niteliğinde insanlık tarihinin en önemli icatlarından olabilir.
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
December 11, 2017, 12:03:52 PM
Tam anneye babaya izletmelik video yapmış.Fazlasıyla beğendim.
member
Activity: 314
Merit: 10
December 11, 2017, 11:48:47 AM
cidden çok güzel anlatmış.keyifle izledim- eğer bunuda izleyip anlamayan varsa bu işlere hiç bulaşmasın..
full member
Activity: 322
Merit: 102
December 11, 2017, 11:39:06 AM
video için teşekkürler. güzel noktalara değinilmiş ve tane tane, anlaşılır, net bir şekilde anlatılmış. bilmeyenler bile rahatlıkla birşeyler öğrenebilir bu videodan
full member
Activity: 742
Merit: 112
December 11, 2017, 11:03:35 AM
video içeriği gerçekten dolu. bitcoini, kripto paraları ve temel olarak nasıl oluştuklarını, ne işe yaradıklarını hiç bilmeyen birisi için bile işe yarar bilgiler verecek türden bir anlatım olmuş. bu adamın yaptığı her videoyu beğenmişimdir. anlatım tarzı gerçekten hoş. emek vererek hazırlıyor ve birkaç milyon yt abonesi olmasını gerçekten istiyorum.

en azından bazı haber sitelerinde olduğu gibi bitcoin için "saadet zinciri" dememiş Smiley
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
December 11, 2017, 09:21:26 AM
güzel bir video olmuş.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
December 11, 2017, 09:02:25 AM
Video için teşekkürler, gerçekten can alıcı noktalara değinilmiş. Herkese dinlemesini tavsiye ederim, hatta yayabilirsiniz de  Cheesy
full member
Activity: 230
Merit: 100
December 11, 2017, 08:15:41 AM
Barış hocam emeğinize sağlık çok aydınlatıcı olmuş...Teşekkürler...
full member
Activity: 308
Merit: 100
December 11, 2017, 07:34:55 AM
Videoyu şimdi izledim ve konuyu da tam üzerine görmüş oldum.Video gayet güzel olmuş.Barış abi çok güzel açıklamalar yapmış Bitcoin için.Dediği gibi gelecek ne getirir bilinmez.Ama bence Bitcoin kolay kolay yok olacak bir şey değil.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
December 11, 2017, 06:42:15 AM
Blockchain insanlık tarihinin en büyük icadı olabilir mi deseymiş daha iyimiş. Bitcoin popüleritesi üzerinden yola çıkarak kitlelere uygun bir başlık olmuş gerçi. Millet bitcoin eşittir paradan para kazanma olarak bakmaya başladı. Bitcoin alanların büyük kısmı blockchain nedir bilmez ve asıl icadın bu olduğunu göremez.

Katılıyorum keşke Bitcoin değilde Blockchain teknolojsiinni dünyayı değiştirebileceğine dair bir video başlığı atsaydı bunun dışında her şey çok güzel olmuş.
member
Activity: 61
December 11, 2017, 06:40:43 AM
Bitcoin'i bu kadar güzel anlatan başka birini görmedim henüz. Sade,net, açıklayıcı olmuş. Ağzına sağlık Barış hocam.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
December 11, 2017, 06:22:40 AM
Video gayet güzel. Olmuş ve BTC değilde blok zinciri teknolojisinin nasıl devrimsel bir durum.olduğunu gayet iyi anlatmış . bu sistemin para etmesinin sebebin bitcoin degil blok zinciri teknolojisi söylemiş aslında
member
Activity: 126
December 11, 2017, 06:14:26 AM
Blockchain insanlık tarihinin en büyük icadı olabilir mi deseymiş daha iyimiş. Bitcoin popüleritesi üzerinden yola çıkarak kitlelere uygun bir başlık olmuş gerçi. Millet bitcoin eşittir paradan para kazanma olarak bakmaya başladı. Bitcoin alanların büyük kısmı blockchain nedir bilmez ve asıl icadın bu olduğunu göremez.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
December 11, 2017, 06:00:53 AM
Ünü Türkiye sınırlarını aşarak Youtube tarafından dünyaya ilham veren 7 Youtuberdan biri seçilen Barış Özcan, uzun süredir kendisinden beklenen videoyu yayınladı.

Bitcoin insanlık tarihinin en önemli icadı olabilir mi? ismiyle yayınlanan videonun not kısmında şöyle yazıyor.

“Az sonra anlatacağım konu, insanlık tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olabilir. Olmayabilir de… Sonuçta konunun temeli teknoloji olduğu için ben yine de anlatmak zorunda hissediyorum kendimi. Ve en başta uyarıyorum. Anlatacaklarım bir yatırım tavsiyesi olmayacak. Konunun sadece blockchain denilen teknolojik temelini aktaracağım. Yatırım yapılır mı, nasıl yapılır soruları bu videonun konusu değil. Şimdi tarihe bir not düşelim. 1 Bitcoin bu videonun hazırlandığı Aralık 2017’de yaklaşık 60.000 TL / 15.000 USD değerinde. Siz izlerken ne olmuştur kim bilir? Bundan bir kaç yıl önce bir kaç yüz liralık Bitcoin alsaydınız şimdi milyonerdiniz. 18 yaşındaki şu çocuk gibi. Daha bunun gibi pek çok örnek var. Aman iştahınız hemen kabarmasın, bilmediğiniz bir şeye hemen yatırım yapmayın diye bu videoyu hazırladım. Önce bilin sonra ona göre hareket edin.”

Keyifli izlemeler…

Youtube linki: https://www.youtube.com/watch?v=ENwtC8LgPcw
Pages:
Jump to: