Barcelona ($BAR) Taraftar Token alım şartları değişti, alım yapacaksanız şartları bakın isterseniz. Bilgi almak isterseniz resmi telegram grubuna da girebilirsiniz ya da buradan yazabilirsiniz bana.
Hocam değişti diyeceğine azıcık açıklasaydın da bizde takdirlerimizi sunsaydık ya.
Neyse ben baktım paylaşayım;
https://medium.com/chiliz/fc-barcelona-bar-fan-token-48-hour-flash-sale-begins-monday-june-22nd-13-00-cest-4690a5800dd6Only Chance To Get $BAR At €2 Fixed Price
2€ sabit fiyatla satış yapılacak. Yani 1 BAR = 2€
Token will launch in a 48-hour flash sale starting at 1pm CEST on Monday June 22nd
22 Haziran'da başlayacak satış max. 48 saat sürecek. Token satışının daha önce bitmesi muhtemel.
600,000 of the total $BAR Fan Token supply will be available in the flash sale, divided between Socios.com and Chiliz.net. Each $BAR costs €2 and they will be sold on a first come, first served basis
Toplam 600K token satılacak ve ilk gelen alır yöntemiyle yapılacak token satışı.
Bunun dışında makale token satışından sonra olacaklar ve tokenlerin ne işe yarayacağına değinmişler. Alım yapacaklar ne işe yarayacağı konusunda fikir sahibi olabilirler.