Abi papaz her zaman pilav yemez ama 500 lira da para değil tabi şans denemek için olabilir geçenlerde de denk geldiği için arka arkaya 2 kere blok bulunmuş olduğu için bizim gibi düşünen çok kişi olduğuna eminim bunun da kökünü kuturlar valla adam da 200 bin doları cukkalamış iyi para kısa yoldan tertemiz şans işi işte yılbaşında piyango alacağına bunu denersin aynı şey
Yav tombala işte ya tutarsa.
Block bulmak şans işi olduğu için herşey olabilir.
Çalışma mantığını öğrenenler için normal gelecektir.
Sallıyorum 100 yıl içinde bulma şansınız var bu bir dakika sonra da olabilir %100 yıl sonrada olabilir ancak her zaman%100 e yakınlaşmak zorundadır. Block bulan cüzdan bir sonraki seferi tekrar bulması artık çok zordur.
Yeri geliyor hayvan gibi kazan da bulamıyor , yeri geliyor ufacık miner kazanıyor . Denemeye değer ben arada deniyorum zaten de ... Daha fazla hash, şansı artırır.
Şans bunlara güler işte hocam ama bunun gibi kim bilir daha kaç cüzdan arıyordur block. Bir blok bulduktan sonra artık o cüzdandan hayır gelmez ama o cüzdan da kim bilir ne zaman bulur veya bulabilir mi? Aslında güzel bir fikir olduğunu kabul ediyorum ama belki de insan ömrünün yetmeyeceği kadar kiraya vereceğiz ve bulabileceğimiz garanti değil. Güzel bir fikir ama ben yokum
Sen bence konuyu yanlış anlamışsın
bir kaç gün kiralama yapıp şansını denemekten bahsediyorum ben.
Garanti mi ? O ne yav Kur Korumalı Mevduat mı bu
hahaha. Solo da garanti olsa zaten herkes yapar. Bastığın parayı çöpe gitti sayacaksın.