Pages:
Author

Topic: İBB'nin Yeni Doğan Destek Paketi - Aile Bakanı Selçuk'un Eleştirisi - page 2. (Read 201 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Ülkenin düştüğü duruma bak

belediye ucuz ekmek yapar
belediye bebeğe bakar
belediye çocukların eğitimi için internet getirir
belediye sosyal yardım yapar veya toplar

bunlar belediyenin işimidir? Her ne kadar ankara ve istanbul belediye başkanlarının yaptığı işlerden dolayı başarılı bulsamda aklıma gelen asıl soru şu

kardeşim bunlar belediyenin görevi ise devlet neden var. Kapatalım devleti.

Çok yanlış yönetiliyoruz çok
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
İnsanları ayrıştırmalarından artık bıktım. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun "belediye" bazında bir şeyler yapılmaya çalışılıyor, bunu tebrik etmek ve yardımcı olmak yerine biz bunu zaten yapıyoruz diye laf sokmaya çalışıyorsunuz. Yapıyoruz dediğiniz yardımı ise alan bir kişi bile yok, tweetin altındaki yorumlardan da belli oluyor yardımların kime gittiği.

İBB başkanı güzel bir işe imza atmış, bebek bakımı gerçekten çok zor ve ekonomik olarak birçok ailenin çökmesine sebep oluyor. Bir şeyler yapalım demiş, bir de destek istemiş ne güzel. Bunu kendi belediyelerinden biri yapsa musluğun ucunu açarlar, destek olduk diye övünürler. Ama "düşman" gözüyle baktıkları için yapılmaya çalışan her şeye karşı geliyorlar. Parti fanatizmi yapacağımıza biraz da ülkenin gerçeklerini görmemiz lazım artık Smiley
full member
Activity: 546
Merit: 154
Güzel düşünülmüş bir hareket . Bu açıdan Ekrem beyi tebrik ediyorum . Yenidoğan bebeğin en masraflı olduğu dönem zaten bu dönem . Malum pandemi de halkı iyice vurdu bir miktar nefes aldırır bir hareket olmuş

Ayrıca 3 çocuk 4cocuk yapın yapın okey de hadi öyle böyle büyüdü bu çocuk sonra n'olacak bizim gibi işsiz parasız mutsuz bir nesil olacak bu vatana nasıl fayda sağlayacak sonra bu çocuklar sonra da haberlerini görüyoruz işte gasp soygun yok cinayet vs vs ..
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
https://onedio.com/haber/ibb-nin-yeni-dogan-destek-paketiyle-ilgili-duyurusuna-cevap-veren-bakan-selcuk-a-yapilan-asiri-hakli-yorumlar-974974

Yukarıdaki linkten tam olarak olayı anlayabilirsiniz.

IBB yeni doğan çocuklara 4 ay yardım paketi hazırlamış, Bizim Aile Bakanıda saolsun hemen eleştirmiş.

Yav kardeşim kaç yıldır istanbulu sen yönettin demi neden kendi zamanında yapmadın böyle bir şey?
Başkaları yapınca neden zorunuza gidiyor?
Senin paranla mı yapıyor?
Ülkedeki her şey devletin parası ile yapılıyor.
Bir kerede mantıklı bir açıklama yapın şurada.

Ulan 3 çocuk yapın demek kolay peki bu 3 çocuğun masraflarına 1 gram yardım ediyor musun? HAYIR

Anca kendi yandaşlarını zengin et başka hiç bir iş yapmayın, Dini kullanın oy kazanın sadece bundan ibaret bir Yönetim var ülkede.

Pages:
Jump to: