Pages:
Author

Topic: Bedava EOS cüzdanı kaçırmayın! - page 4. (Read 20303 times)

member
Activity: 365
Merit: 40
January 03, 2019, 02:22:34 PM
Eoslynx windows cüzdanı an önce indirip kurdum ama yeni cüzdan açmama izin vermedi. Sanıyorum kısa süreli bir kampanyaydı. Şuan cüzdan açmama izin vermiyor. Ya da ben yanlış birşeyler yaptım

sadece 1 ücretsiz cüzdan alabilrsiniz çünkü o yüzden hocam o yüzden. Başka bilgisayarlardan yapmak gerek yeni cüzdan için
member
January 03, 2019, 02:20:04 PM
neden 1 adetten fazla almamızı tavsiye ediyorsunuz? sadece siz değil herkes böyle söylüyor. mesela benim aktif olarak kullandığım 5 ya da 6 tane eth cüzdanım var. çünkü bazıları resmen çöplüğe döndü. eos için de böyle bir şey olur gibi mi düşünülüyor? airdrop/bounty sonucu çöplüğe dönecek. ram/cpu vs. garip garip şeylerden dolayı mı yoksa. olm çok saçma bir sistem ya allah belalarını versin!

Airgrapları kampanyaları filan değerli oluyor çünkü ve girdiğiniz airgraplar ETH airdroplarının aksine anında cüzdanınıza geliyor. Ayrıca gelen tokenler 4-5 gün içinde borsaya giriyor ve hemen satıp EOS'a çevirebiliyorsunuz.
member
Activity: 448
Merit: 33
January 03, 2019, 02:17:35 PM
Eoslynx windows cüzdanı an önce indirip kurdum ama yeni cüzdan açmama izin vermedi. Sanıyorum kısa süreli bir kampanyaydı. Şuan cüzdan açmama izin vermiyor. Ya da ben yanlış birşeyler yaptım
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
January 03, 2019, 02:00:43 PM
neden 1 adetten fazla almamızı tavsiye ediyorsunuz? sadece siz değil herkes böyle söylüyor. mesela benim aktif olarak kullandığım 5 ya da 6 tane eth cüzdanım var. çünkü bazıları resmen çöplüğe döndü. eos için de böyle bir şey olur gibi mi düşünülüyor? airdrop/bounty sonucu çöplüğe dönecek. ram/cpu vs. garip garip şeylerden dolayı mı yoksa. olm çok saçma bir sistem ya allah belalarını versin!
member
Activity: 612
Merit: 10
January 03, 2019, 01:32:45 PM
Baslık icin tesekkurler. Eos cuzdani gercekten bu devirde bulmak zor anlamsiz bir sekilde paralı alınabiliyor normalde. Bu yüzden de bu tür basliklar degerli.
member
January 03, 2019, 12:54:59 PM
Birçok cüzdanın aksine EOS cüzdanları bildiğiniz gibi ücretli oluyor. Bazı walletlar kampanya yaparak bazen ücretsiz cüzdan dağıtıyor. Bu zamanlarda alabildiğimiz kadar EOS cüzdan almakta fayda var. EOS benim baya önem verdiğim değerli bir proje. Newdex borsası üzerinden EOS tokenlerini güzel karlar ile alıp satabilirsiniz. Bu yüzden dediğim gibi en az 1 tane EOS cüzdanına ihtiyacınız olacak. Şuanda "Murmur" uygulaması 1 adet ücretsiz cüzdan veriyor. Ayrıca "Eoslynx" masaüstü uygulaması da ücretsiz 1 tane ücretsiz cüzdan veriyor. EOS cüzdanı olmayanlar ve yeni cüzdan almak isteyenler aşağıda verdiğim linklerden cüzdanlarını alabilirler. Alabildiğiniz kadar EOS cüzdanı alın ve EOS Airgraplarına tüm cüzdanlarınızla katılmaya çalışın.

Murmur Mobile APP: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.murmurdapp

EOSlynx masaüstü wallet: https://eoslynx.com/

edit: Sanırım  Eoslynx bedava kampanyası bitmiş şuanda Murmur devam ediyor diye biliyorum
Pages:
Jump to: