Pages:
Author

Topic: Bekçileri hangi aralıklarla görüyorsunuz? - page 2. (Read 321 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Kaç yıldır ortada bekçi falan yok eğer bunların işine son verilmediyse ne yapıyorlar da maaş alıyorlar? Sonra kamu çok büyüdü bütçe açık veriyor dediğimizde saçma sapan göstermelik önlem paketleri açıklıyorlar. Bu kadar boş beleş çalışmayan insana maaş bağlarsanız sonra bütçede açık da verirsiniz vergileri de köklersiniz yine açığı kapatamazsınız. Akpnin bu ülkeye yaptığı milyonlarca kötülükten sadece bir tanesi şu bekçi meselesi.

dün gördüm abi herhalde görmeyeli 4-5 ay vardır dün 29 ekimya göründüler bir sonraki bayrama kadar kenar köşede çaylarını içemeye devam ederler lan ülkenin her yeri bok içinde böyle birşey olamaz.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Kaç yıldır ortada bekçi falan yok eğer bunların işine son verilmediyse ne yapıyorlar da maaş alıyorlar? Sonra kamu çok büyüdü bütçe açık veriyor dediğimizde saçma sapan göstermelik önlem paketleri açıklıyorlar. Bu kadar boş beleş çalışmayan insana maaş bağlarsanız sonra bütçede açık da verirsiniz vergileri de köklersiniz yine açığı kapatamazsınız. Akpnin bu ülkeye yaptığı milyonlarca kötülükten sadece bir tanesi şu bekçi meselesi.
member
Activity: 75
Merit: 25
Açıkçası çok fazla görmediğimi söylemeliyim ancak gece çok fazla işim olmadığı için görmemem de normal. Onların çalışma saatleri sanırım hava karardıktan sonra. (Bu konuda forumda bazı arkadaşlar daha çok bilgi sahibi, onlar da belki konuya katkıda bulunurlar.) Bu yüzden akşam pek işiniz yoksa görmemek çok normal. Ben daha çok polis arabası görüyorum mutlaka akşamları mahallemizden geçiyorlar. Bekçilere ait araç var mı bilmiyorum ama belki o arabalar içinde onlar da geziyordur.
full member
Activity: 202
Merit: 101
Yıllar önce bir arkadaşımla Ankaraya gitmiştim. Ben Japonca Yeterlilik Sınavına o da bekçilik mülakatına gidiyordu. O arkadaşım 'Aşağı yukarı 500 metrelik bir devriye caddeleri varmış. İki kişi bir kere gelip gidiyormuş. Petrol istasyonunu da ayarlamışlar orada çay içiyorlarmış. Sonra yine bir tur atıp gelip yine çay içiyorlarmış. Günde dört beş kere böyle yapıp eve gidiyorlarmış.' Diyordu. Yaa artık hep çay içip muhabbet ediyorlardır ya da Polisliğe geçme imkanları var yani Polis yapmışlardır.
hero member
Activity: 1554
Merit: 762
Oturduğum semtte çok nadir görüyorum. Arada bir iki kez görmüştüm muhabbet edip yürüyorlardı. Sakin semtlerde nadir görüyorum ama daha kalabalık ve hızlı semtlerde neredeyse hep gördüm hala görmeye devam ediyorum. Bazı yerlerde ise çakılı görüyorum ancak bu genelde benzin istasyonu, kahvehane gibi yerler oluyor. Bekçiler genel olarak kalabalık yerlerde ve problemli semtlerde daha yoğun ama yaşadığımız dönemde maalesef 15 yaşındaki bebenin bile elinde silah olunca ve güvenlik güçlerinin de silah kullanımı malumunuz hal böyleyken sokaklarda bekçileri fazla görmememiz bence normal bir durum.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum sanırım yazın başında falan gördüm.
member
Activity: 312
Merit: 65
Bekçilere ne oldu? Nereye kayboldular? Uzun zamandır ben bekçi falan görmüyorum bu kadar olay oluyor ama bu bekçiler ortalıkta yok.
Pages:
Jump to: