Pages:
Author

Topic: Beklemek Sonuç Verecek Mi? - page 18. (Read 1921 times)

jr. member
Activity: 266
Merit: 1
February 02, 2018, 07:58:00 AM
Beklemekten başa yapacak bişey varsa söyleyin arkadaşlar. Zararı düzeltemiyoruz böyle.Hani + ya gecmeyi bırakın kendimizi sıfırlasak o bile yetecekte. Ne olacak bilinmiyor..
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
February 02, 2018, 07:55:50 AM
Çok fazla zarar ettik artık kaybedeceğimiz ne kaldı ki? Kendi adıma ben bekleyeceğim, elimde kalan para beni tatmin edecek bir para değil çünkü  Embarrassed
full member
Activity: 728
Merit: 151
February 02, 2018, 07:53:02 AM
elindekileri zararına satsan yarın fiyatlar coşarsa emin ol için daha fena yanar...btc için bişey diyemem son 3 yılın grafiğine bakanlar hep bu dönemlerdeki sert inişleri göstermiş sonra yön hep yukarı olmuş...yine böyle olur diye düşünüyor insan.btc haricindekiler için projeleri ve ekipleri önemli..monetha gibi balina icosu olan şeylere girdiysen işi zor tabi  Smiley

bi de yerli kaynakları fazla ciddiye almamak lazım..özellikle bu forumda bitti battı balon diye yazan salakları...çoğu at gözlüğü ile bakan vizyonsuz insanlar..bu işin ehli yabancıları bulup onlar ne diyor onu araştırmak lazım
member
Activity: 490
Merit: 16
February 02, 2018, 07:52:54 AM
Gecmis olsun dostum. Beklemek care mi? Bir nebze. Suan full altlardaysan ve ciddi bir zararin varsa beklemekten baska caren yok. Ama bitcoin bazinda suan yatiriminla ayni miktardaysan bir sure eth yada tetherde kalmani oneririm. Tabi sahsi dusuncem bu. Ben eth deyim su sira. Yatirim tavsiyesi olarak almayiniz.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
February 02, 2018, 07:51:46 AM
Düzelir illa ki. Herkes balonun patladığı paniğine kapıldı ama sanırım böyle bişey yok. Sabredip bekleyelim. Hayır zaten başka bi seçeneğimiz yok ki. Zarar dan satamayız.
newbie
Activity: 85
Merit: 0
February 02, 2018, 07:48:01 AM
Piyasa darmaduman durumda, sizce beklemek sonuç getirecek mi ? Yoksa bu saatten sonra toparlanmaz bu meblalarda dolanmaya devam mı eder ? Ne düşünüyorsunuz ? Herkes gibi ben de büyük zarar edenlerdenim.
Pages:
Jump to: