Pages:
Author

Topic: Ben Dünyanın En Büyük Sanatçısıyım ! - page 2. (Read 2417 times)

newbie
Activity: 57
Merit: 0
adam trol olarak yaşamını idame ettiriyor helal olsun.
member
Activity: 84
Merit: 10
Ya kardeşim sen zaten özünde iyi bir insansın güzel bir eğitimin güzel bir işin güzel bir para kazancın var ne bu ajdaryalıklar sen bu şarkı işine bulaşmasan da mimarlıkla devam etsen yapılan her evden o parayı alırdın yani seni bu duruma düşürenler değil o şarkı yarışmasına çıkaranlar utansın bence kim gaza getirdi bilmiyorum ama Norm Ender'den Ajdar(Diss) parçasını dinlemeni ondan sonra ben neydim ne oldum neler yaptım diye viskini içerken düşünmeni sonrasında da Flakka alıp milleti ısırmaya çalışan bi ajdaryaya dönüşüp en son çatından ajdarya gibi atlamanı isteyen bi kitle oluşturdun hocam haberin olsun Sad
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
haberi okuyuncaya kadar kim bu lafı etmiş olabilir diye merak ettim Cheesy
adam kesinlikle geri zekalı değil makine mühendisi olacak kadar okuyabildiyse benden zeki sonuçta.
full member
Activity: 209
Merit: 100
Çok dalga geçmemek lazım, akıl sağlığının kıymetinin bir göstergesi olarak görmek lazım bu adamı.
member
Activity: 74
Sanatcı olmak bence allahın bi lütfu doguştan yani
newbie
Activity: 47
Merit: 0
Ajdar'ın makine mühendisi olduğunu öğrendiğimde küçük çaplı bir şok yaşamıştım çünkü abim de makine mühendisiydi.. Sad
full member
Activity: 366
Merit: 101
Şöyle şarlatanları forumda görmek bile midemi kaldırıyo, sanatçıyım diye gezinen embesiller işte.
full member
Activity: 182
DIW - Decentralized Security
Konu başlığını görür görmez ya Ajdar yada Yılmaz Morgül diye düşündüm tabii ki de Ajdar çıktı sonuç şaşırdık mı? hayır tekrar gündeme gelme çabaları taa foruma konu açılacak kadar geldiyse güzel başarmış birşeyleri Cheesy
full member
Activity: 182
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Ne desemde gündeme gelsem üzerine söylenmiş bir laf 100 kuruş bile vermem ben bu adam D:
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
ajdar bir zamanlar gündeme iyi oturmuştu ibo mali sağolsun güzel reklam yapmışlardı tekrar gündeme gelme çabaları bunlar
member
Activity: 132
"One Token to Move Anything Anywhere"
bukadar gerizekalı bi insan daha görmedeim ben valaha Cheesy ajdarya bide kendine santçı demezmi komik Cheesy
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Ajdar reyisin bende hala telefonu var. Arkadaşlarla kafamız güzel oldukça arada sırada arıyoruz güzelce muhabbet ediyoruz, yeni albüm klip vb varmı diye konusuyoruz, her konuşmanın sonunda sosyal medya hesaplarnı söyleyip takip etmemizi istiyor.
Evvel zaman önce lise mezuniyetinde çıkar mısın abi diye aramıştık 1 milyon $ isterim demişti  Grin

başından beri her gördüğümde üzülürüm en son haliyle içimi parçalamıştır. gerçekten üzülüyorum bir insan nasıl bu hale gelir, yazıktır bulaşmayın adama.
Dalga geçmiyoruz. Saygı çerçevesinde hal hatır sorup muhabbet ediyoruz..
member
Activity: 65
Ajdar reyisin bende hala telefonu var. Arkadaşlarla kafamız güzel oldukça arada sırada arıyoruz güzelce muhabbet ediyoruz, yeni albüm klip vb varmı diye konusuyoruz, her konuşmanın sonunda sosyal medya hesaplarnı söyleyip takip etmemizi istiyor.
Evvel zaman önce lise mezuniyetinde çıkar mısın abi diye aramıştık 1 milyon $ isterim demişti  Grin

başından beri her gördüğümde üzülürüm en son haliyle içimi parçalamıştır. gerçekten üzülüyorum bir insan nasıl bu hale gelir, yazıktır bulaşmayın adama.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Ülkede yaşanılan şeylere bakınca bu adamın bu tavırları çokta uç gelmiyor nedense ülkenin normal olduğu sıralar çıktığında herkes bu adama şaşırmıştı ama şimdi bakıldığında adamın orjinalliği kalmadı çünkü ülke delilik sendromunda level atladı , bu ajdar denilen adam makine mühendisi kafayı kırmış sanırım bu da işsizlik sendromundan olabilir Smiley şimdi kendini farklı bir dünyada sanıyor . Allah sonumuzu böyle yapmasın!
full member
Activity: 215
Bu adam makine muhendisi diye biliyorum , ünlü olmadan önce doğal gaz firmasında çalışıyormuş burdan yola çıkarak doğal gaz kafasının nasıl bir şey olduğunu topluca öğrenmiş olduk.

Yalan değil hocam bizim burda firmada çalışıyor hala çok da iyi birisidir kendisi, ekranda öyle itici olduğuna bakmayın.

https://i.hizliresim.com/qbZdkD.jpg
sr. member
Activity: 288
Merit: 250
Ben bu Ajdarı gerçekten çok seviyorum ve adam haklı. o programa çıktığı zaman reyting alacağı kesin.

Yalandan Reyting alacak orası kesin ama bu adam gündemde kalmak için her şeyi yapacak kişiliğe sahip bir insan o yüzden bu onun için normal bir durum. Kaç kişi seviyor acaba?

twitterında 1,5 milyon takipçisi varmış ama hakerler ajdara saldırdığı için düşük gösteriiyormuş. baya kişi seviyormuş.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Ben bu Ajdarı gerçekten çok seviyorum ve adam haklı. o programa çıktığı zaman reyting alacağı kesin.

Yalandan Reyting alacak orası kesin ama bu adam gündemde kalmak için her şeyi yapacak kişiliğe sahip bir insan o yüzden bu onun için normal bir durum. Kaç kişi seviyor acaba?
sr. member
Activity: 546
Ben de Ajdar Bey'in büyük hayranıyım adı ajdar değilde ajdarinho olsaydı şuan süperligde oynuyor oluyordu yerli oyunculara şans vermemiz gerekir
sr. member
Activity: 288
Pages:
Jump to: