Pages:
Author

Topic: bence düşer! - page 2. (Read 361 times)

full member
Activity: 728
Merit: 151
January 28, 2018, 04:27:04 PM
ben forumda yeniyken bu ve benzeri dertlerden çok yakındım..niye böyle yazıyorlar diye sorgulayıp sinirlenizi yıpratmayın.. anladım ki millet imza kasmak için boş boş yazıyormuş..o yüzden her yazanı adam yerine koyup ciddiye almamak lazım..
hero member
Activity: 728
Merit: 501
January 28, 2018, 04:26:11 PM
Merit sistemini herkes eleştiriyor ama sistem oturduktan sonra bazı güzellikleri olacak.Mesela eksi merit verme olayı sayesinde bu konuyu açan arkadaşa eksi merit verebileceğiz.Bence bu bile insanları kaliteli mesajlar atmaya zorlayacak.
jr. member
Activity: 31
Merit: 1
January 28, 2018, 04:25:35 PM
Duser kalkar ama yokolmaz
member
Activity: 630
Merit: 37
January 28, 2018, 04:17:56 PM
merhaba, son zamanlarda düşer mi çıkar mı diye danışılan konu başlıklarına cevap yazarken, bence düşer ya da çıkar gibi cevaplar yazıyoruz. nedenini de yazsak sanki daha iyi olacak. örneğin supply çok fazla, ya da filanca haber çıktı iyi ya da kötü yönde etkilenecek, ya da insanlar x coine parasını kaydırıyor vs vs. yani 'bence düşer' diyince içi çok boş kalıyor.

bu yazdığını bence düşer diye yazan birine alıntı yapıp cevap olarakta yazabilirdin çöp bir konu açmışsın
hero member
Activity: 560
Merit: 501
January 28, 2018, 04:15:57 PM
merhaba, son zamanlarda düşer mi çıkar mı diye danışılan konu başlıklarına cevap yazarken, bence düşer ya da çıkar gibi cevaplar yazıyoruz. nedenini de yazsak sanki daha iyi olacak. örneğin supply çok fazla, ya da filanca haber çıktı iyi ya da kötü yönde etkilenecek, ya da insanlar x coine parasını kaydırıyor vs vs. yani 'bence düşer' diyince içi çok boş kalıyor.

bu olay içinde ekstra başlik açman da bir o kadar saçma olmuş dostum. aslinda derdin iyi birşeyi anlatmak belki de fakat tarzın olmamiş. bahsettiğin örneklere  göre illa ki bu tarz şeyler yapan insanlara denk gelmişsin o kişinin attigin mesaja quote çekip bi alintilasan " yahu arkadaşim demişsin düşer düşecek ama neden ya ? " diye sorsan bu başliktan cok daha etkili olabilirdi diye düşünüyorum. bi konu başlatiyosun ve başligi bile " bence düşer".  güzel olmamiş yani onu anlatmaya calişiyorum.
member
Activity: 370
Merit: 10
January 28, 2018, 04:08:39 PM
Cogu insan duygusuyla hareket ediyo,bu cok yanlis.
member
Activity: 378
Merit: 11
January 28, 2018, 04:06:32 PM
hocam sebep yazmayanların nedeni konu hakkında bilgisiz olup 6. hisleriyle hareket etmeleri diye düşünüyorum bilgisi olanların çoğu yazıyor
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
January 28, 2018, 03:56:51 PM
Pages:
Jump to: