full masa başı mesaisi düşünelim.
7-8 saat oturacaksın günde diyelim .
eğer 200 300 liralık bi koltuk alırsan ; 2 sene sonra götü bi eline , beli diğer eline alır hastahane hastahane gezersin.
olay pek götü koyduğun koltuğun pahalı olması değil yani , arkadaşın da (huağğğ 1000 tllik koltuğa götümü koyacaaam) kafasında olduğunu sanmıyorum .
sen 7-8 saatlik masa başı bi işte çalışmaya başla , 200-300 liraya koltuğu da al kendine , artık fıtık ameliyatından sonra da -1000 liralık koltuğa oturmam- dersin.
keyfinden 1000 liraya koltuk aramıyo millet . varsa 200 300 liraya sağlık anlamında gerekli ergonomiyi sağlayacak koltuk ; hemen alalım .
senin 'koltuk' dediğin şey sırt demek ,omurga demek ,bel demek ,kalça demek ; bildiğin gövden amına koyyım . rastgele ne sikim olduğu belli olmayan bi koltukta günlük 7-8 saat geçirmek yerine hacı , bi inşaatın üçüncü katından atlayabilirsin direkt .
sinemada muhasebeci figürü neden hep kambur durur sence hacı ?
@CLS63 hocam aynı durumdayım . dxracerlara bakıyorum da ; daha az janjanlı bişey , böyle biraz daha 'oturaklı' bişey arıyorum . koltuktan bahsederken de 'oturaklı' sıfatı işi baya saçma boyutlara taşıyo ahah.