Pages:
Author

Topic: Bill Gates'in açıklaması - page 3. (Read 406 times)

newbie
Activity: 66
Merit: 0
May 14, 2018, 01:19:55 PM
O kadar servetini bir kısmını eminim kripto piyasasına almıştır bile bu potansiyeldeki piyasaya sessiz kalamaz  Roll Eyes
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
May 14, 2018, 11:25:20 AM
Tamamen Bitcoini karalama amaçlı söylenmiş sözler.Gelecekte eminim en çok yatırım yapacak kişilerden biri olur.
member
Activity: 588
Merit: 18
May 14, 2018, 06:07:15 AM
Ben Bill Gates'in gerçekten öngörü ve gelecek vizyonu sahini birisi olduğuna inanmıyorum. Windows'un yaratıcılarından biri olup sürekli onu güncelleyerek ve piyasaya aynı ürünün sürümlerini pompalayarak zengin olmuş kurnazın teki. Bunu bir şarkıcı eskisinin tutmuş bir şarkısının sözlerini değiştirerek birazda müziğiyle oynayarak sürekli piyasaya bunu sürmesine benzetiyorum. Gerçekten yatırım yapar mı hiç bilemiyorum. Böyle bir şeye yeltense bile kendisive ekibini sıfırdan bir kripto para yaratma işine sokmaktan daha farklı bir şey yapmayacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
May 14, 2018, 03:32:10 AM
  Son zamanlarda önde gelen teknoloji insanlarının Crypto paralarla ilgili (iyi veya kötü) konuşmalarını duyuyoruz. Yakın zamanda Bill Gates crypto paraların geleceği ile ilgili karanlık olduğunu ve güven vermediğini söylemişti. Aynı zamanda ABD li girişimci George Soros'un ocak ayındaki konuşmasında crypto paraların balon olduğunu söyleyip yakın zamanda ise aile servetinin 26 milyar dolarlık kısmı ile bu piyasaya girmeye hazırlandığı haberleri var. Peki yakın zamanda Bill Gates de bu piyasaya girebilir mi. Eğer girecek olursa kendi ürünleri için kullanabileceği coin/coinler ne olabilir?
Pages:
Jump to: