Pages:
Author

Topic: Binance 5 altcoini daha delist ediyor! - page 2. (Read 559 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
February 15, 2019, 01:04:46 PM
Elinde olanlar için kötü haber.Mod'un delist edilmesi şaşırttı beni.Hacim olmayınca bu tarz coinlerde dump pump gurupların eline düşüyor.Onlarda bu tür hacimsiz coinleri sahte artışlarla yükseltip tepeden satıyorlar.Yerinde karar ama bu tarz coinler çok.Başka borsada olamayanların işi zor delist olanlardan.Çöp olma yolunda ilk adımlarını atmış oluyorlar.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
February 15, 2019, 12:24:07 PM
Gayet yerinde bir karar. Bu piyasanın bir şekilde kendini yenilemesi lazım. Bu tarz doğru düzgün çalışmayan projeler, piyasaya bakış açısını olumsuz yönde etkiliyor. Gönül ister ki sadece Binance değil, diğerleri de aynı şeyi yapmaya başlasınlar. Hatta borsaya giriş için belirli şartlar eklesinler ama herkesin kendini düşündüğü bu piyasada biraz zor.
full member
Activity: 672
Merit: 100
February 15, 2019, 12:20:18 PM
Düşük miktarlarda biraz varmış. Bnbye çevirdim sıkıntı olmasın diye. Delist edildikten sonra borsada işlemlere kapanıyor. CTR kalmış biraz bu yüzden çeviremedim.
member
Activity: 933
Merit: 10
February 15, 2019, 11:52:09 AM
Zamanla ilgide hacimde azaldı bi coinlerde sanırım binanceden dğşen bir coin dahada kendini toparlayamaz bence. Sub ekibi zamanında ödülümü göndsrmemiştı bu coine üzülmedim.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
February 15, 2019, 11:46:26 AM
binance zamanında eski ve ne işe yaradığı belli olmayan bcn yi aldı ve sağlam bir pump yaşattı sonra süründü ve en son tekmeyi bastı gitti. sub'a şaşırmadım ama salt beni şaşırttı doğrusu.
full member
Activity: 658
Merit: 153
February 15, 2019, 11:29:19 AM
Hacimsiz veya artık istenilenleri yerine getiremiyordur bu coinler ondan dolayı delist ediliyordur bunu bilemeyiz ama delistler iyi bir şey bana göre borsadaki coin sayısı azalır onun yerine farklı coinler eklerler
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
February 15, 2019, 11:21:32 AM
Delist olmanın yatırımcılar için faydalı yanı piyasaya bir çekidüzen vermesidir. Scam, dolandırma amaçlı projeleri bir yere kadar engellemesidir. Olumsuz yanı ise zamanında platformda tanıtılan projelerin delit olası sonrası yatırımcının uğrayacağı zararlar
copper member
Activity: 191
Merit: 0
February 15, 2019, 11:20:17 AM
Delist olan coinlerden elinde olanlar için kötü bir haber. Binance parasını topladıktan sonra para kazanamadığı coini çıkartıyor listesinden. Binance'de delist olmsı diğer borsaları da etkiliyor. Adamlar iyice sektörün tekeli oldular. CZ işini biliyor.
full member
Activity: 938
Merit: 115
February 15, 2019, 11:12:15 AM
Delist olan coinlerden elinde olanlar için üzücü bir durum. Çünkü fiyat yerin dibine giriyor. Daha önce bir arkadaşım byte aldırmıştı bana, binance delist edince çok fena düşmüştü.
full member
Activity: 420
Merit: 105
February 15, 2019, 11:01:14 AM
Binancenin lisletedigi coinleri takip etmesini takdir ediyorum. Hacim olsun 3-5 te olsa yeter diye düşünmüyorlar. Daha fazla delist gelebilir
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
February 15, 2019, 10:56:47 AM
Neredeyse herkes hacimsizlikten dolayı delist edildiğini düşünmüş. Arkadaşlar şu 5 coinin/tokenin 24 saatlik hacmine bir girip bakın Binance'deki. Hepsi de 200 BTC üzerinde. Yani oldukça yüksek sayılabilecek hacimler bunlar. Binance'de 5 ile 20 BTC aralığında hacmi olan pek çok coin var ve delist edilmiyorlar. Bunu bir düşünün!

Ayrıca, Binance'nin anons yazısını okudum. "Bir coini/tokeni delist etme kararımızda şu faktörlere göre değerlendiririz" diyorlar. Şöyle sıralamışlar:
- Ekibin projeye bağlılığı.
- Geliştirme faaliyetinin düzeyi ve kalitesi.
- Ağ / akıllı sözleşme istikrarı.
- Halkla iletişim seviyesi.
- Periyodik durum tespiti taleplerimize duyarlılık.
- Etik olmayan / sahte davranış kanıtı.
- Sağlıklı ve sürdürülebilir bir kripto ekosistemine katkı.

eğer gerçekten bu dediklerine bağlı iseler sıkıntı yok ama bir ara dgb yi binance de listelemek için 400 btc istedikleri haberi çıkmıştı. bu konu hep aklımı karıştırıyor benim. sadece bu dedikleri değildir mutlaka işin içinde başka şeyler vardır. ilk aklıma gelen hacimsizlik
full member
Activity: 980
Merit: 152
February 15, 2019, 10:56:18 AM
Hesabımda bir miktar Salt ve Sub varmış, ne ara aldım hatırlamıyorum bile. Transfer işlemiyle uğraşmaktansa convert bölümünden Bnb'ye dönüştürdüm. Bu gibi durumlarda maille uyarı göndermesi gerekiyor, neyseki forum var, bu şekilde haberimiz oluyor. Bilgi için teşekkürler.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
February 15, 2019, 10:55:01 AM
Şu ana kadar 378 BTC hacim olmuş. Bu mu az?

onlar dump'dan gelen volume
full member
Activity: 672
Merit: 110
February 15, 2019, 10:11:32 AM
bınance kurnaz para kazanamadıgını delıst yapıyor.delıst haberı gelınce volume artıyor sılınene kadar ordan para kazanıyor uckagıtcılar sızı Cheesy
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
February 15, 2019, 10:02:13 AM
binance ne yapsa yeridir. ama wings şaşırdım dapp olarak çalışan projelerden biriydi topluluk oldukça azaldı anlaşılan .
full member
Activity: 742
Merit: 140
February 15, 2019, 09:44:10 AM
Cloak ekibi sağlam bir geri dönüş yapmıştı 2017 yılında bu fiyata da yansımıştı yanlış hatırlamıyorsam ve kaçırdığıma çok üzülmüştüm. Ethereum bile can çekişirken geçen yılın best of coinleri yerin dibini boylamışken dayanmaları şaşırtıcı olurdu.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
February 15, 2019, 09:31:42 AM
Neredeyse herkes hacimsizlikten dolayı delist edildiğini düşünmüş. Arkadaşlar şu 5 coinin/tokenin 24 saatlik hacmine bir girip bakın Binance'deki. Hepsi de 200 BTC üzerinde. Yani oldukça yüksek sayılabilecek hacimler bunlar. Binance'de 5 ile 20 BTC aralığında hacmi olan pek çok coin var ve delist edilmiyorlar. Bunu bir düşünün!

Ayrıca, Binance'nin anons yazısını okudum. "Bir coini/tokeni delist etme kararımızda şu faktörlere göre değerlendiririz" diyorlar. Şöyle sıralamışlar:
- Ekibin projeye bağlılığı.
- Geliştirme faaliyetinin düzeyi ve kalitesi.
- Ağ / akıllı sözleşme istikrarı.
- Halkla iletişim seviyesi.
- Periyodik durum tespiti taleplerimize duyarlılık.
- Etik olmayan / sahte davranış kanıtı.
- Sağlıklı ve sürdürülebilir bir kripto ekosistemine katkı.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
February 15, 2019, 09:19:31 AM
Teşekkürler bilgilendirme için, SALT ve CLOAK çok büyük pazarlama çalışması yapmış projelerdi, olumsuz görüşler de var,

derinlemesine inceleme yapmadan sosyal medya hype'ına bakarak bir projeye girilmemesi yönünde ders veren bir gelişme olmuş...
member
Activity: 228
Merit: 10
February 15, 2019, 09:15:02 AM
Acaba monetha yı ne zaman delist edecekler çok merak ediyorum. Muhtemelen bundan sonraki ilk 5 delist arasında monetha yı da görürsek kimse şaşırmasın.
Aslında bir yönden bu tür temizlikler çok iyi oluyor. Sap samanlar ayrılsın ki, gerçek projeler zamanla değerini görsün.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
February 15, 2019, 08:52:40 AM
Binance dan delist edilen coinler hepsini işe yaramaz olarak göremeyiz, binance bazen kafasına göre de coin delist ediyor. yine de elimizde varsa dikkatli olmak lazım. Fiyatlarında ciddi değer kayıpları yaşanabiliyor. Bazıları da tam tersine artabiliyor ama risk tabi.
Pages:
Jump to: