Pages:
Author

Topic: Binance - page 3. (Read 675 times)

hero member
Activity: 2086
Merit: 761
To boldly go where no rabbit has gone before...
October 04, 2023, 03:09:11 AM
Uvijek imas i Crypto.com rutu, i oni imaju karticu (javi se na PM ak hoces ref kod, pa oboje dobijemo nekih $25 za Đ)
legendary
Activity: 1722
Merit: 5937
October 03, 2023, 07:36:28 AM
Nije mi problem KYC. Coinbase ima svoju virtualnu ili fizičku karticu?
Imaju i jedno i drugo. Jedan frend koristi njihovu fizicku karticu godinama (tj bar ju je koristio prije par mjeseci kad smo zadnji put pricali o tome) i koliko sam skuzio do sada nije imao nikakvih problema tako da je i to jedna od opcija a koliko se sjecam kad sam zadnji put gledao, imaju razumne feejeve a i limiti nisu mali.

member
Activity: 60
Merit: 7
October 03, 2023, 07:27:52 AM
I koja je sad najpovoljnija opcija za prebacivanje kripta u fiat?
To je dobro pitanje na koje i ja sada trazim odgovor. Ako ti problem nije KYC, onda je Coinbase-Revolut vjerojatno najeftinija i naprakticnija opcija, koju koristi par mojih prijatelja te se za sada nisu bunili. A ako zelis izbjegnuti KYC, onda direktno P2P trejdanje preko balkanske Telegram grupe (https://t.me/KriptovaluteTelegram), samo bih u tom slucaju preporucio iskljucivo trejdanje uzivo.

Nije mi problem KYC. Coinbase ima svoju virtualnu ili fizičku karticu?
legendary
Activity: 1722
Merit: 5937
October 03, 2023, 06:17:47 AM
A koliko čujem sada se više u Hrvatsku niti ne može dobiti njihova fizička kartica. Gdje se može pročitati nešto više o tome jer ja nisam dobio nikakvu obavijest od njih o ovoj promjeni.
Nema nikakve sluzbene obavijesti, ali Bloomberg je mislim prvi objavio tu vijest koju je dobio direktno od Binance. Jebiga, nakon svih ovih sranja firme se polake distanciraju od njih sto uopce ne cudi. Meni Binance Visa kartica istice za par mjeseci te sam trenutno u potrazi za alternativom.

I koja je sad najpovoljnija opcija za prebacivanje kripta u fiat?
To je dobro pitanje na koje i ja sada trazim odgovor. Ako ti problem nije KYC, onda je Coinbase-Revolut vjerojatno najeftinija i naprakticnija opcija, koju koristi par mojih prijatelja te se za sada nisu bunili. A ako zelis izbjegnuti KYC, onda direktno P2P trejdanje preko balkanske Telegram grupe (https://t.me/KriptovaluteTelegram), samo bih u tom slucaju preporucio iskljucivo trejdanje uzivo.
member
Activity: 60
Merit: 7
October 03, 2023, 05:41:56 AM
Vidim da se od neki dan na Binance više ne mogu zamijeniti kriptovalute za fiat (euro). Meni je to bila super opcija jer imam njihovu Visa karticu i onda sam mogao dopuniti svoj Revolut bez provizije. Sada je ostala samo opcija da preko njihove Vise nadoplatim direktno iz kriptovalute na Revolut i za to mi uzmu nekih 3 % provizije. A koliko čujem sada se više u Hrvatsku niti ne može dobiti njihova fizička kartica. Gdje se može pročitati nešto više o tome jer ja nisam dobio nikakvu obavijest od njih o ovoj promjeni. I koja je sad najpovoljnija opcija za prebacivanje kripta u fiat?
Pages:
Jump to: