Pages:
Author

Topic: Binance, başka bir borsadan 93,000 Ether alan hesapları dondurdu - page 2. (Read 866 times)

full member
Activity: 784
Merit: 120
Senin yazmış olduğun konuyla ilgili okumuş olduğum yazılar ve yapmış olduğum araştırmalar sonrasında bir yazı yazdım.

https://bitcointalksearch.org/topic/btc-e-ve-wex-ile-ilgili-ksa-bilgi-5060968

Buradan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Yani saçma bir durum geliyor bana ve tedirgin ediyor Dash ve zec gibi olanlarda mı yasalanacak yada delist edilecek o zaman anlamadık bu parayı ee sonuç bloke. Sonradan da olsa detaylı açıklama gelmesi lazım.
copper member
Activity: 224
Merit: 1
Bu işin sonucu ne olur ki? 93 bin eth az para değil. Paranın sahibi kendini aklarsa Binance geri blokeyi kaldırır mı? veya paranın sahibi bu parayı binanceye bırakır mı?
yaklaşık 18.600.000 dolar tutarında. Kimseye bu parayı yedirmezler gibime geliyor.
member
Activity: 322
Merit: 32
Binance gerçekten günümüzde ki en kaliteli borsa ve bunu her fırsatta bir şekilde gösteriyor. Hesapları dondurması gayet yerinde bir karar olmuş bana kalırsa. Milleti tokatlayıp uzayacaklardı ama Binance a tosladılar muhtemelen. Daha önce botlarla yapılan manipülasyon sınavından da başarı ile geçmişti Binance. Helal olsun.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Valla binance a helal olsun adamlar şak diye buluyorlar.Şimdiye kadar kimseyi mağdur etmediler bu yüzden işte binance kullanıyorum adamlar bize değer veriyorlar
jr. member
Activity: 481
Kara para aklama konusunda haklı olabilir Binance ama onlar da sütten çıkmış ak kaşık değil. Geçen BCPT pump yaptığında yüklü miktarda BCPT aldıkları ortaya çıktı. Sırf daha fazla artmaması için yaptılar bunu. İlkbahar zamanlarında da birçok kez bitcoin başta olmak üzere birçok kriptoparanın pump yapılmasını önlediler. Kısacası kimse suçsuz değil. Mümkün olduğunca borsalarda kriptopara tutmamak gerekiyor.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Binance kesinlikle doğru olanı yapmış bana kalırsa. 93 bin Ethereumun sahibi her kimse gerekli açıklamaları yapıp parasını alabilir. Binance ın mağdurları dikkate alıp hesabı dondurması takdir edilesi bir durum. Büyük bir mağduriyeti engellemiş olabilir muhtemelen.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
İllaki bir bit yeniği vardır işin içinde yoksa böyle bişey olacağını düşünmüyorum ama yinede enterasan bir durum.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Cüzdan adresini takibe almak çözüm değil aslında. Sebebine geline istediği an yüzlerce hesaba sahip olabileceğini ve bu dağılımın neye göre yapıldığını hangisinin gerçekten eski hesap olduğunu ve sonunda bu hesaplar tek hesapta mı toplanacak yoksa bir şekilde dağıtılmış hesaplardan mı bozdurulacak kim bilebilir?
member
Activity: 504
Merit: 12
Madem bu tğr açıkları yakalıyorlar dah faydalı bir şekilde değerlendirebilirlerdi yazık olmuş daha fazla önlem alınmalı.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Tebrikler hocam doğru anlamışsınız

Adamlara bravo valla. Kullanıcılarını kerizleyen bir borsaya hakkettiği şekilde müdahale etmiş. Çakallara bak milletin parasını alıp, başka borsada bozup, ortadan kaybolacaklardı muhtemelen. Kim ne derse desin şu Binance güvenilir borsa yakıştırmasını sonuna kadar hak ediyor.

ilk sayfalarda çoğu kişi konuyu yanlış anlamış gibi.
ben bireysel olarak 93k eth atsam hesabıma el konulacak mış gibi bir intiba var.

Özetle :

- X bir borsa müşterilerinin paralarını ödemiyor.
- Kullanıcılar cuzdan hareketlerinden Binance atıldığını tespit ediyor
- Durumu binance bildiriyor
- Binance hesabı askıya alıyor.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Adamlara bravo valla. Kullanıcılarını kerizleyen bir borsaya hakkettiği şekilde müdahale etmiş. Çakallara bak milletin parasını alıp, başka borsada bozup, ortadan kaybolacaklardı muhtemelen. Kim ne derse desin şu Binance güvenilir borsa yakıştırmasını sonuna kadar hak ediyor.
member
Activity: 546
Merit: 10
şüpheli durumlar vardır. binance bunları tek tek açıklamaz. ama şöyle bir durum düşünelim. atıyorum bende 100K ethereum var. o cüzdanın adresi bir kere belli. büyük borsalar aralarında anlaşıp cüzdanı takibe alsalar ne olacak?
member
Activity: 532
Merit: 12
93000 de bayağı bir fazla . İşin içinde herşey olur. O geri zekalılar da tamamını neden binance ye çekmiş ki. Miktar çok fazla böl başka borsalara. Hiç warren buffet in tavsiyelerine uymamışlar.
member
Activity: 378
Merit: 11
Helal olsun binanceye bu şekilde her daim yolunda iyi bir şekilde ilerleyecektir, çok takdir ediyorum binanceyi. Özellikle araştırmalar sonunda delist yapması falan çok başarılı adımlar.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Binance bu tür büyük hesapların fiyatları manüple etmesini engelleyen ilk adımları atmış gibi gözüküyor.Kripto piyasası için olumlu görüyorum bu gelişmeleri.
jr. member
Activity: 316
Aslında bi yandan iyi olmuş, en azından temeli sağlam olan borsaların hem kendi müşterisini hemde dışardaki mağdur insanların hakkını koruyabilmek için önlem almış olması güzel birşey. Kötü borsa haberlerin yanında bunlar kaliteli borsalara yönelimi daha da arttırır.
jr. member
Activity: 127
Merit: 2
Piyasa bunlar yüzünden düzelmiyor.Sağdan soldan eth vurup bozduruyorlar olan eth alanlara oluyor sonuçta müthiş bir dump olabilir 93k eth ile.
sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
organize işler bunlar Smiley
jr. member
Activity: 532
93k ether şuanki fiyatında bile az bir para diyil. Her türli manipasliyon yapıla bilir. Binance böyle karar alarak iyi yapmış.
Pages:
Jump to: