Pages:
Author

Topic: Binance borsası PEPE ve FLOKİ listeliyor. - page 2. (Read 303 times)

sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
Haberi henüz Binance resmi twitter hesabı paylaşmadan gördüm ve anında MEXC bakiyem ile alım yaptım sonra tekrar Para aktarıp güzel bir miktar daha aldım İnşallah batmayız ama hype varken sanırım kar ederim gibi geliyor belli de olmaz tabi yatırım tavsiyesi değildir. Smiley
SHİB listelemesinden sonra ilk defa 2 tane MEME daha listeledi CZ Elon da yakında bir PEPE tweeti atarsa şaşırmam.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
Pepe de inanılmaz bir kazanç oldu. Alıp tutanı tebrik ederim. Buralardan almaya ben korkarım.

Ben almam şahsi konuşmam gerekirse, zaten memetokenlere karşı duruyorum genelde sevmiyorum, dogecoin bile ilgi alanıma girmiyor şu anda, Pepe bu kadar yüksekten almak büyük bir risk, ben de almam, korkarım hocam, bu konuda daha önce alıp tutan varsa tebrik ederim büyük bir öngörü, sadece floki’ye emindim Binance listeleyek diye, bayadır da böyle düşünüyordum haklı çıktım, tabi memetokenlere karşıt görüşüm olmasa aldırdım Smiley
full member
Activity: 348
Merit: 119
Binance'den beklediğim haber geldi PEPE ve FLOKİ listeleniyor.

Floki'ye şaşırmadım da PEPE takımına şapka çıkarmak lazım.
Çok iyi bir planla kısa süre içerisinde listelendiler.
O 27$lık milyon dolarlara ulaşan çüzdan takımındı ve twitterda bir çok büyük hesap bunu reklam etti.
Çok iyi bir marketingle kısa süde büyük fomoyla listelendiler.
Benim 2 hafta önce aldığım pepede çok iyi bir kazanç bıraktı.
Utility mutility hikaye meme tokenler şahane.
member
Activity: 739
Merit: 58
Pepe de inanılmaz bir kazanç oldu. Alıp tutanı tebrik ederim. Buralardan almaya ben korkarım.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
Pepedeki market hacmine baksanıza, şimdiden ilk 40 kripto para arasına girdi bile market hacmi açısından, hiç bir işe yaramayan bir tokenin nasıl şahlandığına şahit alıyoruz, 15-20 günde topluluk desteğiyle nerelere gelinebilirdi burası olurdu herhalde, bir de elon musk hareketi olursa tarihin en hızlı yükselişini yaşar herhalde bu kurbağa/kaplumbağa karışımı saçma tokenimiz, kazananımız varsa hayırlı olsun diler, bu fırsatı kaçırdığım için üzülmekle yetinen biri olarak hayatıma devam ederim Smiley
sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
Binance'den beklediğim haber geldi PEPE ve FLOKİ listeleniyor.

Bir kaç gün önce arkadaşlarla bu muhabbet yapmıştık CZ akıllı adam hem hacimden hem de boğaya bir hazırlık acısından böyle bir hamle yaptığını düşünüyorum.
Pages:
Jump to: