Pages:
Author

Topic: Binance Borsası & Yeni İcolar - page 10. (Read 16157 times)

sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
December 06, 2017, 04:37:45 PM
binance borsasında bir coini al sat yaparken küsurat bırakıyor. Mesela elinde  1.12456 ETH var diyelim %100 nü sat diyorsun sattıktan sonra elinde 0.00456 gibi rakamlar kalıyor. Bunun sebebini ve varsa çözümünü bilen var mı?

bende 2 gündür kullanıyorum ve bunu fark ettim. çözümü eğer aynı coin başka bir borsada var ise oraya transfer edip oradan bozacan. ayrıca binance üzerinden trade yaparken tam sayılı al-sat yapacan. ama bu özellik çok saçma olmuş.

not: binance sitesinden çekim yapmak çok can sıkıcı. LTC aldım ordan ve çekim işlemi başlattım ama hala işlemde diye gösteriyor ve LTC transferi normalde hızlı olmasına rağmen nerdeyse 30 dk etti hala işleme bile almamışlar. ben soğudum bunlardan. Undecided Undecided
full member
Activity: 142
Merit: 100
December 06, 2017, 04:19:45 PM
binance borsasında bir coini al sat yaparken küsurat bırakıyor. Mesela elinde  1.12456 ETH var diyelim %100 nü sat diyorsun sattıktan sonra elinde 0.00456 gibi rakamlar kalıyor. Bunun sebebini ve varsa çözümünü bilen var mı?
member
Activity: 336
Merit: 13
December 06, 2017, 04:15:02 PM
stop loss olmamasi cok pahaliya patliyor.
full member
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
December 06, 2017, 01:40:08 PM
Binance bittrexdeki iyi coinleri eklerse yedek bittrex olmaz aksine kendi cizgisinde yuruyen bir borsa binance. Piyasada soyle bir kani olustu binanceye eklenen coin pump yer, bu suana kadar neredeyse her coin icin tuttu hatta yeni olmayan coinler bile binanceye eklendikten sonra pump yediler bunu degistirmek istemiyor binance tamamen anlasilabilir birsey iyi politika. BNB coinler bukadar degerli olmasaydi bende biraz alirdim.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
December 06, 2017, 01:29:27 PM
binance'ı kullandım beğendim. Ama daha yolu var. mesela bittrexteki güzel coinleri eklese hoş olurdu. Bununla beraber sorunlarda yok değil. örneğin bugun ciddi sorun yaşayıp yaşattılar

o dedigin öyle olursa binance in bittrexten farkli kalmaz  . adamlar yedek bittrex değil ki. bittrexteki güzel coinleri eklemek değil yani olay Smiley  . pek cok proje cıktı  yakın  zamanda bir cogu dökük bile olsa arada böyle sağlam olanlarda piyasalardaki kötü gidişattan dolayi kötü duruma doğru mecburen sürüklendi bu duruma yapacak bişi yok bitcoin olmuş anasının gözü. binance piyasanin kendisi olacak nerdeyse iyi gidiyorlar şu durumda herhangi bir problem yok. bakalim ilerleyen günlerde ne gibi projeleri hayatimiza sokacaklar. aylik oylamalar ile çeşitli coinleri bünyelerine aliyorlar.takip etmekte fayda var.
member
Activity: 308
Merit: 10
December 06, 2017, 12:57:08 PM
binance'ı kullandım beğendim. Ama daha yolu var. mesela bittrexteki güzel coinleri eklese hoş olurdu. Bununla beraber sorunlarda yok değil. örneğin bugun ciddi sorun yaşayıp yaşattılar
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
December 05, 2017, 04:29:59 PM
Onaysız hesaplar için 2 BTC limit var. Bu limitten yüksek işlem yapmıyorsanız boşuna hesabı onaylamakla uğraşmayın derim.

Binance için herkesten farklı yorumlar geliyor. Mesele geçenerde birinin hesabında 1 BTC yokken bile doğrulama istemişler. Bittrex'le mi karıştırdım ben yoksa bunu.
Ben de Binance'de ufak bi miktar tutuyorum da o yüzden kararsız kaldım cüzdana mı atsam diye. Malum fork coinler gelecek ya, satış için borsada durim istiyorum:)
Onay sorunu yaşayanlardan güncel bir dönüş alsak güzel olur.
legendary
December 05, 2017, 04:26:12 PM
Arkadaşlar biannce de 2FA kurulumunu aktif ederken her şeyi doğru yapıyorum ancak onaylayınca hata alıyorum. "binding failed"..  authentication'u silip tekrar yükledim ama aynı. yardımcı olabilecek olan var mı?

Uygulamayı kaldırdıktan sonra telefonun çerezlerini silin. Sonra tekrar yüklemeyi deneyin. Google 2FA yedek senkronizasyonunu da durdurun, giriş başarılı olursa tekrar açarsınız.
legendary
December 05, 2017, 04:22:08 PM
biri refimle uye olmus. tesekkurler. al sat yapinca karsilikli kazaniyoruz sanirim.

Binance'de ref sistemi mi varmış? Bir aydır kullanıyorum hiç rastlamadım o özelliğe. Nasıl oluyor acaba?
full member
Activity: 463
Merit: 107
December 05, 2017, 03:58:47 PM
Arkadaşlar biannce de 2FA kurulumunu aktif ederken her şeyi doğru yapıyorum ancak onaylayınca hata alıyorum. "binding failed"..  authentication'u silip tekrar yükledim ama aynı. yardımcı olabilecek olan var mı?
full member
Activity: 434
Merit: 109
December 05, 2017, 06:54:10 AM
0.0003 BTC'den satış başladı. Ico fiyatı neydi bunun?
sr. member
Merit: 259
December 05, 2017, 06:50:53 AM
CMT coinmarketcap.com'da COMET olarak görünüyor.

Cybermiles henüz coinmarkete eklenmedi çünkü. Aldıysan sat kardeş elinde patlamadan.
full member
December 05, 2017, 06:49:03 AM
CMT coinmarketcap.com'da COMET olarak görünüyor.
sr. member
Merit: 259
December 05, 2017, 06:45:47 AM
Comet[CMT] Binance.com'a girdi.

Vay arkadaş hiç güleceğim yoktu Smiley Millet ciddi ciddi comet Binance'ye girdi sanmış yüzde 500 büyümüş ya Smiley Cybermiles(cmt) Binance'ye giren. Bu web sitesi bile açılmayan yobitte satılan çöp coini Binance niye eklesin akıl var mantık var.
full member
member
Merit: 13
December 04, 2017, 05:39:27 AM
biri refimle uye olmus. tesekkurler. al sat yapinca karsilikli kazaniyoruz sanirim.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
December 04, 2017, 05:11:02 AM
Binance exchange gerçekten iyi ve hızlı yol alıyor. Diğer borsada ki bazı özellikeri hwnüz bünyesine katmadı diye biliyorum ama çok yakında bunlar da eklenecek özellikle stoploss ben çok kullanmıyorum ama kullananlar için oldukça iyi bir haber. Nasıl ki insanlar Bittrex ten Polo ya kaydı benzer  bir durum da Binance için yaşanabilir. Ne zaman a kadar Smiley Merkezsiz borsalara kadar bu hep böyle devam edecek galiba.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
December 04, 2017, 04:12:28 AM
evet güncelleme var. Bitti güncelleme ama trade sayfası anlık işlemleri güncellemiyor. Dikkat edin.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
December 04, 2017, 03:11:36 AM
Güncelleme var
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
December 04, 2017, 03:03:05 AM
Onaysız hesaplar için 2 BTC limit var. Bu limitten yüksek işlem yapmıyorsanız boşuna hesabı onaylamakla uğraşmayın derim.

Binanceye girebilen var mı açılmıyor?
Evet açılmıyor suan, hacklendi sanırım :S

Ben giriyorum. Herhangi bir sıkıntı çok girişte . Binance hacklenirse tüm piyasa altüst olur .
Pages:
Jump to: