Pages:
Author

Topic: Binance CEO’su: Ethereum Tabanlı Token’lar Binance’e Taşınabilir - page 2. (Read 578 times)

jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Düzenlemeler konusunu bilemem ama ben merkeziyetsiz borsaların neredeyse hiçbirinden memnun değilim kargacık burgacık yazılar yavaşlık vs. O noktada ben de katılıyorum cz'ye.
full member
Activity: 301
Merit: 100
Binance her önüne gelen tokeni taşırsa popülerliğini kaybeder bence. Ortalıkta bir sürü Ethreum tabanlı çöp tokenler var.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Adamlar bütün mal bize geçsin en büyük biz olalım atılımları yapıyorlar. Ama maltaya kaçtıklarından beri benim bunlara güvenim azaldı.
member
Activity: 612
Merit: 10
Binance'nin tekelleştiği fikrine katılmıyorum. Evet, iyi bir borsa ve çok kullanılıyor ama piyasada 200'ün üzerinde borsa var ve hemen hepside az ya da çok kullanılıyor. Ben çok fazla borsa olmasının aksine olumsuz durumlar yarattıgı görüşündeyim. Binance'nin stratejisi dogru bir strateji, önüne gelen coini almayarak belli bir kalite standartını tutturmayı basardılar yani 200 borsa olacagına Binance kalitesinde 5 borsa olsa Kripto para piyasasında kalite çıtası bir tık daha yükselir. Öyle her önüne gelen nasıl olsa bir borsaya kapak atarım diye coin çıkarmaz.
copper member
Activity: 252
Merit: 0
Adamlar çalışıyor, çalışınca da karşılığını alıyorlar ama bir de olaya bizim tarafımızdan bakacak olursak yani müşteri tarafından; çok iyi bir şey değil, bir firma piyasada tekelleşiyor. Tekelleşme iyi değildir, rekabeti öldürür ve kaliteyi düşürür.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Binance için merkezsiz borsa oluşturma çabalarını destekliyorum ancak bir yandan da piyasa baskınlığının çok üst seviyelere gelmesinden korkuyorum. Bir borsanın içerisinde yüklü miktar finansal işlemler gerçekleşmesi gelecek adına çeşitli riskler yaratabilir  Undecided
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Binance'ın piyasaya ve sisteme karşı bu kadar büyümesi hoşuma gitmiyor... CZ yakında çok tehlikeli bir hale gelebilir.
member
Activity: 713
Merit: 31
Şüphesiz Binance adının ortada olması,bir çok projenin dikkatini çekecektir. Ama ben hiç bir zaman Ethereum gibi olamaz. Ethereum Binance'dan önce de vardı. Sonra da olacak. Ancak Binance'ın geleceği yaptığı işle orantılı. Yarın başka bir platform gelip 1 numarayı kolaylıkla alabilir... Geçmiş örneklere bakabiliriz... Bittrex, Poloniex, Kraken, Bitfinex...
member
Activity: 560
Merit: 12
Ücret karşılığı eklenecekse idex her zaman önde olur. Sonuçta idex ücret almadan listeliyor coinleri. Burada önemli nokta binancenin bu borsasında da hacim yüksek olursa her giren yükseliş yaşar.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Sadece ETH değil NEO tabanlı tokenler de DEX'te olmalı.

Bence de hocam switcheo da hiç hacim yok. Bari dex borsasına gelirse iyi birşeyler olur. Sadece Neo tabanlı borsa şuan için iş yapmıyor.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Konferansta Binance DEX’te Ethereum tabanlı ERC20 token’larının da olacağı konuşuldu. Bu konuda CZ merkezsiz borsaların çok daha fazla coin listeleyeceğini ve daha az kontrol edileceğini ifade etti. Ayrıca Binance chain üzerinde kullanıcılar kendi token’larını basabilecekler:

normalde binance her önüne geleni kendi borsasına eklemiyor. yeri geliyor projeler borsaya girmek için gerekli parayı karşılamıyor ya da çok kötüler. yeri geliyor borsa "bana layık değilsin!" diyerek onları almıyor ki kendisini kötü bir duruma sokmak istemiyor. haklıdır ya da haksızdır sonuçta ortada bir iş var. binance şimdi eth tokenlerini başka bir yerde listeleyerek bir sürü tokeni listeleyebilecek. böylece daha güzel para kazanacaklar ve bu durum iyice tekel haline dönecek. çoğunuz bu borsayı seviyor ama ben tiksiniyorum. bu kripto camiasının fişinin binance çekecek. bekleyin ve görün!
member
Activity: 532
Merit: 29
Bu girişime karşı diğer büyük borsaların da karşı girişimleri olacaktır diye düşünüyorum.

Tüm bunlar piyasaya olumlu yansırsa toparlanma sürecini hızlandırabilir; ancak önüne gelen projeyi de alacaklarını sanmıyorum. Kesinlikle bir kontrol mekanizması olacaktır ve bu mekanizma iyi çalışırsa projelerin de kalite açısından belirli seviyeye gelmesine yardımcı olabilir.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Sadece ETH değil NEO tabanlı tokenler de DEX'te olmalı.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Tüm erc20leri alacaklarını sanmıyorum. İDEX gibi seçerler tahminimce yada ücret karşılığı olabilir. Yoksa forkdelta gibi token çöplüğüne döner binancenin merkezsiz borsası.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Binance'ın seveni kadar sevmeyeni var. Ben DEX konusunda emin değilim. Öyle veya böyle piyasanın en büyük borsası bu adamlar kontrolu dışarıya vermek onlar için abartılı bir hareket olur bence.
newbie
Activity: 34
Eth tabanlı tokenler için farklı bir borsa mı açacak ne yapacka bu cz ?
member
Activity: 1106
Merit: 25
Binance bunları yapmak için uğraşırken diğerleri ne yapıyor acaba? En büyük tehlikeden birisi binance tek el olursa ciddi sorun olur. Kendisi istediği atı oynatır.
newbie
Activity: 39
Bu ETH tabanlı tüm tokenleri aklamak biçiminde olmamalı. Ancak ETH tabanlı çok kaliteli proje olduğuda bir gerçek.
full member
Activity: 784
Merit: 120
İyi mi desek kötü mü desek bilemedim. Aslında gayet iyi bir şey artık ERC20 tabanlı coinleri dünya markası olan Binance de satabileceğiz. Kötü yanı merkeziyetsiz ve uzun süredir kullandığımız borsalar ne halde olacak. Gerçi hangisi işimize gelirse onu kullanırız tabi de. Bakalım göreceğiz.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Binance Jersey'den sonra OTC açıklanmıştı bugün. CZ çalışıyor helal olsun. Resmen tekel olma yoluna doğru gidiyor. OTC piyasalar sayesinde güvenliğine güvenmeyen büyük yatırımcıları da bir şekilde kendine getirecek. Şimdi bir de Ethereum tabanlı açıyorlar. Resmen tekelleşecekler bu gidişle Smiley
Pages:
Jump to: