Pages:
Author

Topic: Binance CEO’sunun Ethereum (ETH) Yorumu Yatırımcıları Üzdü! “Fakirleşecekler” - page 2. (Read 268 times)

member
Activity: 1036
Merit: 18
Ethereum yatırımcısı değilim. Zaten gideceği kadar gitmiş. Ama ethereum sahiplerinin yakında çok daha fazla kazanıp zenginleşeceği günlerin yakın olduğuna dair güzel bir haber bu.

CZ görüşleri asla önemsenmemesi gereken biri. Dediklerini 2 yıldır takip ediyorum çoğunlukla tersi çıkar.

yapar yapamaz ayrı konu ama, ethereumu sallaması tek bir delist haberine bakar.
adam baya baya tekelleşiyor piyasada gözümüzün önünde.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Adama ne kadar kızsak da, niyetinin kötü olduğunu bilsek de haklı olduğu gerçek şu: Bu transfer ücretleriyle Eth ağının sürdürülebilirliği yok.
Buradaki ilgili hemen hemen her konuda Ethereuma hem ağ, hem de token olarak ne kadar güvendiğim ve beğendiğimi dile getirmişimdir ancak şu anki durum kabul edilebilir gibi değil, 2.0 güncellemesinin ağ hızını arttırıp, masrafı düşürecek kısmı zaman kaybetmeden devreye girmek zorunda.
Madenciler bıt bıt ediyor ama ağda işlem kalmayınca o paraları zaten kazanamayacaklar.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313

“Ethereum şu anda zenginler için bir ağ, ancak yakında bu adamlar fakir olacak.”

Şu kelimesinin hiç bir önemi yok benim için çünkü bunun kısa bir zamanda giderileceğini herkes biliyor güncelleme geldikten sonra ethereum feeleri düştüktün sonra binance chainin popülerliği gidecek.

Şuan milletin tek seçim sebebi az fee ödemeleri diğer türlü kimse kullanmayacaktır, çünkü tekel bir coin.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
aynı ağın altyapısını bsc ağında kullanınca sorun olmuyor değilmi? lan az çakal değiller eth olmasa nah yapardın bsc'yi
her zaman kopyaları asıllarını yaşatır ama bu fee soruna bir çözüm lazım total hash aşırı büyüdü madencilerde şu halde doğru düzgün birşey kazanmıyor
member
Activity: 839
Merit: 47
gebereceksin hain anton demiş yani. hadi bakalım hayırlısı
member
Activity: 756
Merit: 17
Binance piyasanın tekeli olmuş durumda. Kafası esince ethereum'a sallayabiliyor. Bugün eth'ye sallayan adam yarın diğer coinlere de sallayabilir. Bu tekele karşı sağlam bir rakip gerekiyor.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Komisyon oranında kesinlikle haklılar, saçma sapan ücretler çıkabiliyor ama ben uzun vadede ethereumun kesinlikle bitcoin'i bile geçeceğini düşünüyorum çüünkü çok iyi bir teknolojisi var.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Ethereum yatırımcısı değilim. Zaten gideceği kadar gitmiş. Ama ethereum sahiplerinin yakında çok daha fazla kazanıp zenginleşeceği günlerin yakın olduğuna dair güzel bir haber bu.

CZ görüşleri asla önemsenmemesi gereken biri. Dediklerini 2 yıldır takip ediyorum çoğunlukla tersi çıkar.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Ethereum’un uzun süredir çözemediği yüksek komisyon ücretleri Etheruem’un artan fiyatıyla birlikte çekilmez bir hal aldı.

Bazı durumlarda 1 dolarlık bir transfer için 100 dolarlık komisyon ücreti ödemeniz gerekebiliyor. Bu sorunu çözmek için uzun süredir çalışan Ethereum geliştiricilerinin bu yıl içerisinde somut adımlar atması bekleniyor.

Son dönemde “Ethereum Killer” olarak piyasaya sürülen Polkadot, ADA, BNB gibi coinlerin  Ethereum’daki bu sorunların ekmeğini yediğini gözlemliyoruz.

Ancak tüm bu olumsuzluklara ve rakiplerin baskısına rağmen Ethereum ağı her gün büyümeye devam ediyor.

Bu durumdan rahatsız olan rakiplerin başında da Binance CEO’su Changpeng Zhao geliyor. Kendi coini BNB’yi shillemek için zaman zaman Ethereum’daki komisyon ücretlerinin yüksekliğinden yakınan CZ bu defa sınırı biraz aşarak Ethereum yatırımcılarının fakirleşeceğini iddia etti.

“Ethereum şu anda zenginler için bir ağ, ancak yakında bu adamlar fakir olacak.”

İfadelerinin sert olduğunu fark eden CEO açıklamasını yumuşatmak için “ETH’yi seviyorum, artık kullanmıyorum” diye ekledi.

Dünyanın en büyük kripto para borsasının CEO’sunun yorumunun farklı bir FUD’u körükleyebileceğini düşünen bir çok yatırımcı bu açıklamalara tepki göstererek etik bulmadıklarını ifade etti.

Kaynak : https://www.bitcoinsistemi.com/binance-ceosunun-ethereum-eth-yorumu-yatirimcilari-uzdu-fakirlesecekler/

Pages:
Jump to: