Pages:
Author

Topic: Binance Ceo'sunun Fake Hesabıyla Zengin Olan Dolandırıcı! - page 2. (Read 624 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
Millet kendini çok akıllı ve açıkgöz sandığından kolayca para kazanayım derdine düşüp, keriz gibi gidip bütün parasını çaldırıyor. Bi akıllı onlar ya, hırsızlığı yapan adam daha akıllı çıkınca da kendi yaptıkları aptallık değilmiş gibi hemen yetkili kişilere ulaşıyorlar ve paralarını istiyorlar. Artık öğrensinler ki kimse kimseye bedava Ethereum dağıtmıyor. Hırsız her seferinde yeni yol bulur ama sen kendini korumak zorundasın bunu öğrenmeleri gerek artık.
member
Activity: 238
Dolandırıcılar artık her yerde. Fiziki olarak hırsızlık devri bitti anlaşılan insanları kandırarak kendilerinin para vermesini sağlıyorlar. Bu yüzden çok dikkatli olmak lazım internette gördüğünüz her şeye inanmayın !
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
72.4 Ethereum toplamış vay be hiç çalışmadan hiç emek harcamadan insanların paralarını çalarak binlerce dolar para  toplabe dile kolay ulan 72.4 ethereum kim bilir pump döneminde kaç bin dolar yapar.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Dolandırıcılık vakaları son zamanlarda çok artmaya başladı. Güvenlik zaaflarının hala önüne geçemiyorlar ve bu yüzden dolandırıcılar meydanı boş bulup rahat rahat soyuyorlar milleti.
member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Anlamıyorum,idrak edemiyorum bu kadar kolay bir şekide nasıl dolandırılıyor bu işlerle uğrasacak kadar uyanık adamlar bir şey diyemiyoruö
newbie
Activity: 189
Merit: 0
Arkadaşlar sizden bu şekilde etherium, bitcoin gibi para isteyen kim olursa olsun güvenmeyin lütfen. Nasıl inanırsınız da gönderirsiniz ki. Yazık.
member
Activity: 196
Geçenler de vitaly de aynı durumdan şikayetciydi. Bu sektörde bile bu kadar kolay dolandırılanlar olması gerçekten insanı hüzünlendiriyor yav
member
Activity: 308
Merit: 11
Bir tek yorum atarak insanlari bu sekilde dolandirabilen insanlar burda birazda sucu kendimizde aramaliyiz bence. Nasil oluyor da buna kanabilecek kadar saf olabiliyorsunuz.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
twitterda ve diğer yerlerde dilenen .ok kanseriz evimiz yandı köpeğim kanser falan filan eee ne var btc bağış yağın olayı....Smiley
herkes işin kolayını bulmuş dilenme olayları..
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
İnsanların dikkatsizliğine denk gelmiş gibi gözükse de hiç düşünmüyor mu insanlar acaba o paylaşan twitter adresini kontrol etmeyi ya da adam ödül dağıtacaksa neden ilk önce bizim ether yollamamızı istiyor diye.Geçmiş olsun demekten başka insanın elinden bir şey gelmiyor. Smiley
member
Activity: 322
Merit: 15
dolandırıcı olmak istiyorsa gelsin bizim ülkemizi bi gezsin biraz ders alsın. bizim en dandik dolandırıcımız bile 100 eth'ye tamah etmiyor.  Smiley
full member
Activity: 308
Merit: 100
--
Vay be adam müthiş para topladı hemde böyle zahmetsizce. Bu yöntemi çok görmeye başladım özellikle borsa sitelerinin hesaplarının altında yapıyorlar ve fake kullanıcılar güya işe yaramış gibi teşekkür mesajları atıyorlar altına. Bunlara kanacak insanlar olduğu sürece bu adamlar da olacaktır.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Devir teknoloji ile dolandırıcılık devri olmuş anlaşılan. İnsanları kolayca kandırıp para kazanıyrlar ve ciddi paralar bunlar. Ülkemizde meydana gelen çiftlik bank da bunun en yakın örneği Türkiye adına. Herkes yakından görmüş oldu.
full member
Activity: 476
CAT.EX Exchange
Vay anasına be adam 5-6 saat içinde ev parasını cukkalamış. Birde nispet yapar gibi parasını binance'a atmış. Acaba bu wallete binance birşey yapabilir mi
member
Activity: 294
Adamlar işlerini biliyor. Yapılabilecek en iyi yöntemleri kullanmaya çalışıyorlar. Artık adamların beyinleri o yöne egimlesmis. Yine de şu an en kaliteli dolandırıcı bizden çıktı diyebiliriz Wink
newbie
Activity: 238
Bu tarz yorumlarla beklentiye giren insanlar nasil bir kafa yasiyorlar acaba. Cunku oldukca sacma bir olay.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Valla insanların beklentileri acaip. twitter yorumuna bakarak ve aldanarak bu kadar kolay para kaptırmalarına anlam veremiyorum. birazcık dikkatli olsalar çok güzel olacak ama yapan adamlar gerçekten çok organize çalışıyor sanırım bundan dolayı insanları kolayca inandırıyorlar.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Akılım almıyor.. insanlar nasıl bu kadar ahmak olabiliyor? Bana şunu gönderin, şunu göndereceğim diyen birine nasıl insan para gönderirki? Keza günümüzün popüler konusi çifltlik bank.. her yerde yazdık ponzidir uzak durun diye ki şahsen hiç üzülmüyorum bu şahıslara gülüp geçiyorum.
newbie
Activity: 9
Binance gibi bir kuruluşun böyle oyunlara gelmesi düşündürücü ya.
full member
Activity: 546
Çiflik Banka inanan ve para yatıran insanlar ile bu fake hesaplara inanıp para yatıran insanlar aynı kafada diye düşünüyorum. Bir an önce zengin olayım voleyi vurayım düşüncesi. Fakat voleyi karşı taraf vuruyor ve golü bu insanlar yiyor.

Dostum bir benzeri çiftlikbankta da oldu diye hatırlıyorum; Tosuncuk Uruguay'a kaçınca millet çiftlikbank şubelere akın edip oradaki inekleri filan almak istemiş, hatta birileri abi bize bi 500 kaüıt ver senin parayı alalım diyerek ikinci kez insanları yine kandırmışlar ne diyelim sözün bittiiği yerdeyiz.
Pages:
Jump to: