Pages:
Author

Topic: Binance Coin 2019’un En Çok Kazandıran Kripto Parası Oldu! Yükseliş Sürecek Mi? - page 2. (Read 350 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
bütün forum, hangi dil veya milletten olursa olsun, haftalardir binance konusuyor. kimisi gömmeye calisiyor, kimisi yükselecek, ucacak kacacak diyor. iste tam bu zamanlarda, daha da dikkatli olmakta fayda var. binance 50 dolara da hizlica yükselebilecegi gibi, 20 dolarlara da inebilir. kimse birsey diyemez.

su an ieo, haberler vs. iyi gidiyor. iki gündür binance dex üzerinden one/bnb islemleri yapiyorum. burada neyin farkina vardim? bnb'lerimi veya diger tokenlarimi bitcoin'a ceviremiyorum. bunun icin binance borsasini kullanmam gerek. büyük bir eksi benim icin. bunu da tez vakit düzeltirlerse güzel olur.

elimdeki bnb'leri tutuyorum, bakalim artik, kismetimizde ne var...
evet hocam az evvel dex hesabı açtım, güzel olmuş tasarım falan ancak en azından usdt+eth eklemeleri lazım öncelikle, 9 çeşit işlem yapılabiliyor şu anda...idex'te bancor'da bir sürü token var onları ekleseler, decentralize borsaları da uçuşa geçirirler. Cheesy  sadece binance'takileri eklemeyecekler anladığım kadarıyla, bnb-eth tabanlı tokenlar+yeni tokenlar da var, inşallah yeni bir heyecan kaplar ortalığı binance dex ile...
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bütün forum, hangi dil veya milletten olursa olsun, haftalardir binance konusuyor. kimisi gömmeye calisiyor, kimisi yükselecek, ucacak kacacak diyor. iste tam bu zamanlarda, daha da dikkatli olmakta fayda var. binance 50 dolara da hizlica yükselebilecegi gibi, 20 dolarlara da inebilir. kimse birsey diyemez.

su an ieo, haberler vs. iyi gidiyor. iki gündür binance dex üzerinden one/bnb islemleri yapiyorum. burada neyin farkina vardim? bnb'lerimi veya diger tokenlarimi bitcoin'a ceviremiyorum. bunun icin binance borsasini kullanmam gerek. büyük bir eksi benim icin. bunu da tez vakit düzeltirlerse güzel olur.

elimdeki bnb'leri tutuyorum, bakalim artik, kismetimizde ne var...
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Ben orta vadede 200 dolar görecek diyorum. Hatta bu ieo dönemi uzun sürerse 500 1000 dolarlar hayal değil.
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
Binance'ın en sevdiğim özelliği de bu. Düştüğü yerden o kadar güzel kalkıyor ki. Zorluklar daha da güçlendiriyor.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Bnb boş değil aslında ama herşeyin bir tepe noktası var.Ve nereden döneceğini nerede destek bulacağını iyi hesaplamak lazım.Binance borsası başına kötü bir olay gelmediği müddetçe yoluna devam eder.
member
Activity: 406
Merit: 11
Bu ieo işi böyle devam ettiği sürece BNB  de gitmeye devam eder ama nereye kadar gider onu bilemem yine de dikkatli olmak lazım, ben hala BNB'nin içi boş olduğunu düşünüyorum ama bu piyasada işler doluluğa hiç bakmıyo.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Binance iyi gidiyor.Coini de iyi değerleniyor.Zamanında giren arkadaşlar için oldukça güzel hareketler yaptı.Tebrikler.Biz ise geç kaldık.Bundan sonra ne yapar bilemem güzel yükselişini yaptı.Btc ilerleyen dönemde artacağından dolar bazında bnb'nin artması yüksek ihtimal.Btc olarak artar mı orasını kestirmek zor.Şu an gidişatı güzel.
member
Activity: 630
Merit: 37
kısa vadede 50 doları göreceğini düşünüyorum uzun vadede ise 100 doları görmesi kuvvetle muhtemel güzel bir yükseliş trendine girdi en büyük etken ise yaptıkları ieolar
member
Activity: 220
Merit: 10
Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, aynı zamanda piyasaya sürdüğü kripto para birimi Binance Coin ile başka bir kulvarda da lider olmaya oynuıyor. Geçtiğimiz haftalarda 40 milyon dolarlık Bitcoin hacklenmesine kurban giden Binance’nin kripto para birimini bu gelişme bile düşüşe sürükleyemedi ve BNB 2019 yılında rekor üzerine rekor kırdı.

BNB/USD paritesi bugüne kadarki en yüksek seviyesine ulaştı ve 26 Mayıs tarihinde bazı kripto para borsalarında 38.646 dolara kadar çıktı. Bu da yaklaşık olarak geçtiğimiz yıl bu tarihe göre %550 civarında bir yükseliş anlamına geliyor. Buna kıyasla lider kripto para birimi Bitcoin ise geçtiğimiz yıl bu tarihlerdeki seviyesine göre sadece %145 artış sergiledi. Aslında top 10 arasındaki hiçbir kripto para birimi Binance Coin’e çok fazla yaklaşamadı. Önümüzdeki aylarda blok ödülü yarılanması yaşayacak olan Litecoin geçtiğimiz yıla kıyasla %310 gibi inanılmaz bir artış elde etse de, BNB’nin yanında sönük kaldı.

kaynak : https://koinbulteni.com/binance-coin-2019-en-cok-kazandiran-kripto-44726.html
Pages:
Jump to: