bütün forum, hangi dil veya milletten olursa olsun, haftalardir binance konusuyor. kimisi gömmeye calisiyor, kimisi yükselecek, ucacak kacacak diyor. iste tam bu zamanlarda, daha da dikkatli olmakta fayda var. binance 50 dolara da hizlica yükselebilecegi gibi, 20 dolarlara da inebilir. kimse birsey diyemez.
su an ieo, haberler vs. iyi gidiyor. iki gündür binance dex üzerinden one/bnb islemleri yapiyorum. burada neyin farkina vardim? bnb'lerimi veya diger tokenlarimi bitcoin'a ceviremiyorum. bunun icin binance borsasini kullanmam gerek. büyük bir eksi benim icin. bunu da tez vakit düzeltirlerse güzel olur.
elimdeki bnb'leri tutuyorum, bakalim artik, kismetimizde ne var...
evet hocam az evvel dex hesabı açtım, güzel olmuş tasarım falan ancak en azından usdt+eth eklemeleri lazım öncelikle, 9 çeşit işlem yapılabiliyor şu anda...idex'te bancor'da bir sürü token var onları ekleseler, decentralize borsaları da uçuşa geçirirler.
sadece binance'takileri eklemeyecekler anladığım kadarıyla, bnb-eth tabanlı tokenlar+yeni tokenlar da var, inşallah yeni bir heyecan kaplar ortalığı binance dex ile...