Pages:
Author

Topic: Binance coin analizi: BNB önemli bir kırılımın eşiğinde - page 3. (Read 672 times)

member
Activity: 560
Merit: 11
son fetch icosundan sonra bnb de %50 kadar pump gelmişti. birkaç gün önceki son bitcoin icosundan sonra aynısı olur mu diye bekledim açıkçası. şimdilik pek oralı değil düzeltme yapacak sanki.

member
Activity: 532
Merit: 29
Bugün 13,80'i görmüş ve tekrar yükselişe geçmiş. Şu an 14,30 seviyesinde devam ediyor.

Özellikle düşüşlere vereceği tepkiler ve IEO etkinlikleri takip edilirse BNB çok iyi trade fırsatları veriyor. Çok rahat %4-5 alınabiliyor. Uzun vadede ise daha önce söylediğim gibi yanıltmayacak kripto paralardan biri. Tam olarak al-unut dediğimiz cinsten bir kripto para.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Bugün piyasada yaşanan Dump sonrası BNB 13 $ kadar düşmüş durumda.Ama birkaç gün içinde tekrardan yukarıya doğru hareket etmeye başlar diye düşünüyorum.
member
Activity: 522
Merit: 13
Binance ile ilgili gerçekten olumsuz güven kırıcı bir gelişme yaşanmadığı sürece bir kırılım olmayacaktır dönemsel iniş çıkışları saymazsak, onun dışında yaptığı icolar nedeniyle zaten fiyatlanıyor bazı arkadaşlar fiyatının çok şiştiğini söylemiş ama ben öyle düşünmüyorum, diğer altlara bakarsak içlerinde % 50 yapmayan veya ikiye katlamayan kalmadı son bir iki ay içinde o yüzden BNB'nin yaklaşık üç kat değerlenmiş olması absürd gelmiyor bana hatta daha fazla bile olabilirdi.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Şu anda yükselmesi çok normal, çünkü binance inanılmaz atılım yaptı sektörde. Tabi işin bir de şu boyutu var; binance sahtekarlık yapmaya başladı ve sektörde tekel olmanın verdiği güçle şımardı, bu yüzden eninde sonunda patlayacak, o patlayınca doğal olarak bnb de patlayacak.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Bnb aldı başını gidiyor.Nereye kadar gider nerede düzeltme yer belli değil ama bu seviyeler bnb için güzel seviyeler.Buraları aşabilir mi göreceğiz.Şu an zor gözüküyor ama piyasa düzelirse fiyatı güzel artış yapabilir.
jr. member
Activity: 322
Düşse de alsak dedikçe binance ico yapıyor ve haliyle fiyat yükseliyor. Olası düzeltmeyi umursamadan yatırımı yapmak lazım. Çünkü olabilecek tek kırılma düzeltme olur.
jr. member
Activity: 476
Binance coinine böyle sahip çıkarsa negatif kırılma diye bir şey olmaz. Adamlar evladı gibi görüyor coinlerini helal olsun.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
binance bu stratejisini sürdürmeye devam ederse 15-16 dolar bandından bir daha bnb alabilmek hayal olur. önleri baya açık bnb coinin.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Dünkü ico'da şerefsizlik yaptılar herkese ve sonrasında BNB düşmesin diye sağlam alım duvarı örerek sıkıca tuttular aynı seviyelerde. Ben yine de BNB'nin 20 doları yakın zamanda göreceğini düşünerek dünkü ico'dan sonra bozmadım BNB'yi. Celer kötü bile gitse fiyat çok düşmeyecektir bana göre.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bu celer diğer icolar gibi istedikleri seviyede artmazsa bnb aşağıya geriler iyice.Dünden beri ufak da olsa düşüş yaşadı.Artık eskisi gibi oltaya gelmiyor küçük yatırımcılar.Fet ile btt'nin hali ortada.Bunlardan artık bir şey olmaz.Satan sattı satamayanın elinde kaldı.Ya zararla çıkacaklar yada bir umut bekleyecekler.İlk borsaya girdiğinde 10 gün sürüyor hoşgeldin partisi sonra aşağıya çakılıyor.Dikkatli olmakta fayda var.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Binance Coin şuanda bence değerinin çok üstüne çıkmış durumda.Ama Binance değerini korumayı başardı.Birkaç gündür 15 $dan işlem görüyor ama yakında sanırım bir Dump yaşanabilir.
member
Activity: 291
Merit: 11
Bu tekeli kırabilecek, adam gibi hacmi olacak bir borsaya ihtiyaç var. İstedikleri gibi at koşturabildikleri bir piyasa yaptılar. Merkeziyetsizlik fiyatlaması tek merkezden yönetiliyor.
member
Activity: 448
Merit: 10
Binance coin haddinden çok fazla fiyatlandı eğer bitcoin boğası başlarsa çok ciddi bir şekilde düşüş sergileyeceğini ve kendi toparlaması çok zor olacağını düşünüyorum .
full member
Activity: 980
Merit: 152
Adamlar piyasadaki boşluğu o kadar güzel değerlendiriyor ki ne rakipleri var ne de yasal bir engel. Süreç zaten merkezini kara para ülkesi Malta'ya taşıyarak başlattı, o dönem bugün olacaklar konusunda ipucu vermişti. Kişisel görüşüm artık bu fiyatlardan dönüş olmayacağı ve küçük düzeltmeler dışında yönünün hep yukarı olacağı yönünde.
jr. member
Activity: 252
Bu saniyelik biten ico saçmalığıyla millete bnb aldırıyorlar. Ico gelip çattığında ise girebilen olmuyor. Herkes sert düşer kaygısıyla ucuzdan toplayan birisine satıyor. Binance'a iyi bir rakip çıkmadıkça işimiz zor.
jr. member
Activity: 238
Binance Coin hızlı bir artış yaptı ancak çokta sağlam çıktı.Halen BNB düşüş yaşamadı.Belirli bir seviyede 15 $da sabitlendi.Umarım düşüş olmaz yoksa dahada aşağıya inebilir.
member
Activity: 574
Merit: 55
Bugünkü icodan sonra da düşüş gelmezse, btc yeni yamuğunu yapana kadar gelmez herhalde.
jr. member
Activity: 364
Bnb koin eğer kampanyalara ve binance exchange  ico  çıkarmaya devam ettiği sürece bnb fiyatlanmaya devam edecektir ,fakat hepsi gbi bir gün buda bir yerde geri dönüş yapacaktır.
jr. member
Activity: 126
Bende artık BNBnin daha fazla artacağını düşünmüyorum.Uzun bir zamandır yükselebileceği seviyeye yükseldi diye düşünüyorum.Bundan sonra BNB için Dump gelebilir.
Pages:
Jump to: