şimdi yanlış anlaşılma olmasın mevcut düşüşün nedeni ekip tokenlerinin dump lanması olamaz. öyle bir dump da bırakın 2-3 dolar düşüşü panik satışlarla kan gövdeyi götürür. bnb nin kendi değeri 2-3 dolar olur. btc bile etkilenir.
benim tahminim ekip bnb leri borsadan değilde yüksek hacimli ve güzel indirimli olarak büyük yatırım fonlarına satılacak. aksini göze alıcaklarını sanmam.
kripto piyasasındayız öyle %10 luk %20 lik günlük yükselişlere nasıl şaşırmıyorsak tersinede şaşırmamalı.
Bu satış için bir kural var mı? bana kalırsa bu hacimde token'ın satışını kurala bağlamışlardır white paperda aşama aşama satış gibi, ya da dump yapmanın yasak olması gibi. white paper'ı inceleyeceğim bu konuda.
Paydaşlarına elemanlarına kendi ayaklarına sıktırtmazlar diye düşünüyorum
kural zaten 2 yıl kilitli olmasıydı ve kilit kalktı. o zamanda tabi kendileride ön göremeyeceği için fiyatı, baya yüklü dağıtılmış.
bunun harici bende böyle bir şeye göz yumulacağını sanmam bir şekilde üst yönetim yukarda anlattığım biçimde bir uzlaşı yolu arayacaktır. fakat uzlaşma dışında yasal anlamda bu dumb u engelleyecek bir yol yok.
yasa dışı yollar ise açık