Pages:
Author

Topic: Binance den sizede kimlik doğrulama mail'i geldimi - page 2. (Read 244 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Bana da böyle bir mail hiç gelmedi . Gelsede korkudan açmazdım herhalde . Cheesy
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Şimdi buraya gelip "bana mail gelmedi" diyenler olacaktır. Sadece KYC yapmış, henüz onaylanmamış ya da onaylandıktan sonra sorunlu görünenlere geliyor bu mail anladığım kadarıyla. Metinde de ne dendiğini yukarıda arkadaşlar açıklamışlar zaten... Bu arada, eğer günlük 2 BTC üstü işlem yapmayacaksanız tekrar onaylattırmakla uğraşmayın derim ben.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
bende konuyu okudum konunuzu okuduktan sonra fakat banada daha gelen giden bir mail yok yavaş yavaş hepimize gönderirler büyük ihtimalle.
member
Activity: 522
Merit: 13
bende kontrol ettim gelen giden bir şey yok ama her ne kadar takibi ve işlem hızı zorlaşsa da portföyünüzü diğer borsalara bölmenizi özellikle tavsiye ederim hele ki sizi üzecek miktarlarda ise.
newbie
Activity: 102
Merit: 0
Kabaca dediği, tüm kullanıcılarımızın dökümanlarını ikinci bir defa daha güvenliği sağlama adına kontrol ettik ve sizin göndermiş olduğunuz selfie fotoğrafında bir oynama, değişiklik yapılmış olduğunu farkettik diyor. Nasıl bir fotoğraf gönderdiniz bilemiyorum ama photoshop benzeri bir programla bir yerine yazı falan mı eklediniz acaba ya da bir yeri sildiniz, düzeltme mi yaptınız. Bu yüzden diyor günlük çekim miktarı tekrardan 2 BTC ye düşürüldü, lütfen yeniden başvurunuzu yapın.
Detaylı açıklamalar için teşekkür ederim, selfie üzerinde oynama falanda yapmamıştım ama yeniden göndeririz sorun değil, portföyün %95 i binance de olunca insan hafiften tırsmıyor değil bu tip mailler de
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Dosya yapısında çok fazla bozulma varsa tekrar istemiş olabilirler, mail domainini vs  kontrol edin.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Kabaca dediği, tüm kullanıcılarımızın dökümanlarını ikinci bir defa daha güvenliği sağlama adına kontrol ettik ve sizin göndermiş olduğunuz selfie fotoğrafında bir oynama, değişiklik yapılmış olduğunu farkettik diyor. Nasıl bir fotoğraf gönderdiniz bilemiyorum ama photoshop benzeri bir programla bir yerine yazı falan mı eklediniz acaba ya da bir yeri sildiniz, düzeltme mi yaptınız. Bu yüzden diyor günlük çekim miktarı tekrardan 2 BTC ye düşürüldü, lütfen yeniden başvurunuzu yapın.
newbie
Activity: 102
Merit: 0
Az önce binance den 2 tane mail gelmiş içerik şu şekilde,

Identity Verification Failed   
Hello,
To ensure the safety of our users, we have done a second round of verification on the documents submitted for your account. Your documents have failed this verification due to The selfie picture is manipulated/photshoped/modified and thus your daily withdrawal limit has been decreased to 2 BTC. Please try again to verify your identity on your account.
If you have any questions, please contact us immediately. https://support.binance.com/hc/en-us/

Binance hesabımı 9 ay önce açıp kimlik doğrulama yapmıştım, şimdi böyle bir mail gelmesi bu kadar zaman sonra benim hesabımla ilgili bir güvenlik endişesi mi var diye düşündürdü, sizede böyle bir mail geldi mi bu aralar, bu arada mail fake mi acaba diye baktim değil, üstelik binance lvl 1 görünüyor 2 btc ye düşmüş işlem limitim.
Pages:
Jump to: