Pages:
Author

Topic: Binance Hack korkusu yaşattığı için Özür olarak %70 indirim yapıyor ! - page 2. (Read 283 times)

member
Activity: 210
Merit: 10
belli bir sorun var o belli zaten ama sorunun ne oldugu ile ilgili anlatilanlarin cok daha ötesinde birşeyler var gibi geliyor bana. dün bi ara girilebiliyordu sanki şimdi sabahtan beri tekrar uğraşiyorum ama girilmiyor. özür mahiyetinde bişiler yapana kadar doğru düzgün sistemleri ayakta tutabilseler  cok daha iyi olacak yoksa genel anlamda korkum adamların hacklendik biz yea demeleri değil adamlar sistemi oturtmuş zaten akan çeşme var ne diye kompile suyu kaldirmaya götürmeye calişayim ki günlük aylık kazançlari onlarin alayina zaten yeter uzun bir süre bu şekilde devam ederlerse zaten rakip borsa felan kalmaz adamlar kaç ay geçti direkt kafaya oynadilar yani.
Belki hala saldiri devam ediyor olabilir. bazi zamanlarda bazi kisiler piyasayi dusurmek icin bilerek bu tarz seyler yapip twitterda ve diger yerlerde haber yayarak tedirginlik yaratiyorlar. Bence bu bitcoinin biraz daha bu seviyelerde dolanacaginin isaretidir artmayacaktir cunku topluyorlar.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bir saldırı olduğunu kabul etmişler zaten , erken müdahale ettiler anlaşılan. Sorumluluklarının farkında olan bir borsa olduğunu düşünüyorum ki iki günlük kapanışı telafi etmeye çalışıyorlar.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Zaten borsalarda para tutmak büyük risk taşıyor her zaman için zaman zaman bu tip borsalarda ki bu tip aksamalar herkesi tekrardan düşünmeye sevketti galiba
newbie
Activity: 34
Merit: 0
Şu günlerde kazanıyorduk zaten Smiley iyice kar ederiz artık Cheesy
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Borsalara yatırımınızın çeyreğini bırakın. Al sat yapmak için yeterli olur. Güvenlik konusunda kaygısı olan önlem alabilir. Binance hacklenmesin zaten büyük olay olur.
full member
Activity: 457
Merit: 101
Güvenlik sıkıntısı olmuş, bir yerde iyi olmuş binance önlemlerini arttıracaktır. Piyasanın en çok işlem yapılan borsalarında biri. Endişe ediyorsanız bu tarz alış-satış yerlerinde fazla para tutmayın.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
öylesine bir borsanın bu şekilde hareket etmesi Bence Güven korkusu yarattı insanlarda Evet ben de aynı üzerime dimi bu korku Ama duyduğum kadarıyla herkes kolay kolay gitmeyecek demesiyle biraz rahatladım herkes bahsediyor ama yeterli güvenlik önlemi ne alsan da çok zor bu zamanda hack işleri tuhaf işler
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Büyük bir sirketten kolay kolay zarar gelmez ki adamlar yeterli güvenliğini almıştır artık daha fazlasını da aliyordur. Böyle birşey yapması da bayağı güzel . Hem binancedeki kötü lekeyi siler (elbette az biraz kalır) hem güzel bir reklam yapmış olur
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Binance gibi bir devin böyle şeyler için daha iyi güvenlik duvarları oluşturması gerekiyor. Sağlam bir yerden gelicek olan ataklara karşılık veremezse kullanıcılar ve şirket açısından kabus olur. Arka planda güvenlik duvarı planlarını geliştirdiklerine bu sayede eminim Cheesy
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Valla Binance'ye bir şey olursa piyasa kolay kolay toparlanamaz zaten boğa piyasasındayız, çalınan tokenler devamlı satılıyor, piyasa düşüyor.. Binance'nin trade sisteminde sorun oluştu diye biliyorum herhangi bir hack olayı yaşanmadı gibi görünüyor.
member
Activity: 238
Merit: 10
Ya işte borsa gibi borsa gerçekten beğeniyorum binance borsasını tek kullandığım şu an binance. Uygulamasının arayüzü da harika zaten. Kısa zamanda toparlayacaktır kendini bence korkmaya gerek yok.
jr. member
Activity: 210
Merit: 6
sistem açıldı ama yavaş.
botun kayıtlarına baktım, önceden 0,3 saniyede yapılan işlemler bazen 3-5 saniyeye kadar uzamış.
komisyonu düşürceklerine sistemi hızlandırsınlar.
member
Activity: 224
Merit: 12
Umarım Binance yaptığı açıklamalarda dürüsttür bu sistemlerde biliyorsunuz hackleme kolay olmadığı gibi hiç bir zaman imkansız da değildir
newbie
Activity: 28
Binance'ın bu kadar yükselmesinin sebebi Bittrex'in yeni alımları durdurması. Ancak Binance'ın bu kadar alım yapması ve uzun süreli bakımlara girmesi kafaları kurcalıyor
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
belli bir sorun var o belli zaten ama sorunun ne oldugu ile ilgili anlatilanlarin cok daha ötesinde birşeyler var gibi geliyor bana. dün bi ara girilebiliyordu sanki şimdi sabahtan beri tekrar uğraşiyorum ama girilmiyor. özür mahiyetinde bişiler yapana kadar doğru düzgün sistemleri ayakta tutabilseler  cok daha iyi olacak yoksa genel anlamda korkum adamların hacklendik biz yea demeleri değil adamlar sistemi oturtmuş zaten akan çeşme var ne diye kompile suyu kaldirmaya götürmeye calişayim ki günlük aylık kazançlari onlarin alayina zaten yeter uzun bir süre bu şekilde devam ederlerse zaten rakip borsa felan kalmaz adamlar kaç ay geçti direkt kafaya oynadilar yani.
newbie
Activity: 12
Yaşanan Büyük Hack Korkusu sebebiyle Binance 2 Haftalığına İşlem ücretlerinde %70 indirim yaptığını duyurdu!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance Bulut sağlayıcısına düzenlenen Ddos saldırısı sebebiyle yaklaşık 2 gün boyunca kapalı kalmıştı ve ortaya atılan Hack iddiaları sebebiyle borsada parası olan  yatırımcılara adeta kabus gibi saatler yaşatmıştı.

Kullanıcılarına yaşattığı büyük panik sebebiyle gönül almak isteyen Binance Yaptığı duyuruda şunlar yer aldı;

“Bulut sağlayıcı hizmetimize Bir Ddos atak yapıldı. Sorunu hallettik ancak Hala bazı etkileri devam ediyor. ama zamanla bütün sistemler eski haline gelecektir.  Binance sabırla bekleyen tüm müşterilerine teşekkür amacıyla 2 Hafta boyunca Tüm işlem ücretlerinde %70 indirim yapacak .”

kaynak:http://www.bitcoinkazanc.com/hb?i=224/binance-ozur-amaciyla-yuzde-70-indirim-yapiyor
Pages:
Jump to: