Pages:
Author

Topic: Binance hesabıma bilinmeyen yerden gelen BTC - page 2. (Read 399 times)

member
Activity: 250
Merit: 13
Dextrust.org #Defi
Hocam supporta yazmanı tavsiye ederim.İnsana iyi koyar o mebla açıkcası yollayan kişi farketmişse o zaten supportla iletişime geçmiştir diye düşünüyorum.Sizde yazarsanız iyi olur bence.
full member
Activity: 378
Merit: 100
çok şanslısın cidden Smiley biz kendi bitcoinimizi yanlışlıkla başka yere atarız. sana başka birisi atıyor
member
Activity: 280
Merit: 10
adamdaki sansa bak ya Smiley yani cuzdanlar oyle 1 2 harfini yanlis yapmayla baska adrese gidermi ki kombinasyoni felan bu kadar dandik olmamamsi lazim
member
Activity: 504
Merit: 12
kul hakkı geçemsin diye ne olursa olsun eğer tam eminsen yolla gitsin yoksa zaten o paradan hayır göremezsin birde referansın yoksa ve sen atmamışsan bu para nerden geldi büyük ihtimalle yanlışlıkla gelmiştir
full member
Activity: 179
Merit: 100
Augmented Reality World Discovered
Gönderen Adres görünüyor iade edin yanlışlıkla biri gönderdi ise içi yanıyordur ahı tutmasın.Ben sizin yerinizde olsan iade ederdim
newbie
Activity: 34
Merit: 0
O ADAMDA BIR BORSADAN YOLLADIYSA IADE BIR ISE YARAMAZKI BORSAYA KAR KALIR BORSAYA KALANA KADAR SANA KAR KALSIN   Roll Eyes
member
Activity: 98
Merit: 11
BELUGA PAY. Complete Mobile Point of Sale System
Geçen gün binanacede birisinede fazladan btc yatırmıştılar sanırım. Supporta yazın veya gelen bitcoin adresine iade edin.
full member
Activity: 616
Merit: 101
0.032 btc az bir miktar değil hocam gelen yer belliyse geri yolla bence yada supporta falan yaz
member
Activity: 182
Dostum biri yanlışlıkla göndermiştir. Yazıktır ,herkesin başına gelebilir. Gönderen adreste varsa iade et gitsin. Az para değil. Asgari ücret kadar. İnsanlar bir ay çalışıyor o para için.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Senin değilse bir başkasınındır dostum. O bir başkası gelir hakkını arar ise binance durumu kontrol ederse senin bulurlar ve isterler. Onun dışında nasıl iade edeceksin? Ama illaki birine iade etmek istiyorsan LTC adresi vereyim Smiley
member
Activity: 294
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
İade et hocam , sen iade etmezsen bir gün senden çıkar o . Hak geçmesin bence Smiley
member
Activity: 238
geldigi adresi bulabilirsen geri iade et bari Smiley biri yanliskla yolladiysa simdi evlat acisi gibi koymustur adama tabi ref geliri vs degilse
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
Binance'de o kadar yoğunluk var ki artık bu tp hatalar bekeyebiliriz çok normal.
hatta bir süreliğine yeni yeni üye alımını durdurdular. Yani diyeceğim o ki eğer herhangi bir referansınız falan yoksa büyük ihtimal yanlışlık yapılmıştır. Tabi başkası da size yanlışlıkla göndermiş olabilir.
member
Activity: 112
Eğer siz göndermediğinize eminseniz büyük ihtimalle birisi yanlışlıkla göndermiştir.zaten yan tarafta hangi adresten geldiğini görebilirsiniz.İsterseniz iade edebilirsiniz.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
Binance hesabıma sadece ltc olarak transfer yaptım ama biyerden BTC gelmiş referansım felanda yok bu ne olabilir acaba?
https://i.hizliresim.com/Z9gZo0.jpg
Pages:
Jump to: