Pages:
Author

Topic: Binance Launchpad, CELR ile 30.000 dolar ödül dağıtacak - page 3. (Read 654 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
benim anladığım oda çekilişle falan 20 dolarlık token vereceklerkişi başı.
 cz gelsin ben oynatayım onu. 200 dolar vereyim hemde token değil canlı usd olarak.
ahaahha
o kadar aç gözlü bir herif ki bu yazıyı okusa eminim gelip parayı ister hocam sizden. benim yazıdan anladığım toplam 15 bin kişi uygulamayı indirecek ve aralarından 10 tane oyunu oynayan 1500 kişiye 20 dolar dağıtılacak. bu 20 dolar celr olarak mı yoksa dolar olarak mı belli değil sanırım. haber linkine tıklamadım, tıklamam da.

Bilmiyordum o ibnenin öyle olduğunu , bende Twitter gumlemeden önce onu takip ettim. Mesaj bölümünü açık tutmuş. Zhao dedim babanın hayrına 2 BTC yolla da kardeşliğimiz pekissin dedim. Sonra dm yi kapatmış göt Cheesy
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Uğraşmaya değmez.İndireceksin oynayacaksın çekilişe katılacaksın çıkarsa 20 dolar.Çıkmazsa canın sağolsun.Uğraşacak olanlar uğraşsın tabi.Benim işim olmaz.
member
Activity: 365
Merit: 40
hocam bu nasıl konu Allah aşkına. Yazdığını bide Türkçe'ye çevirecek bi adam daha lazım. 1500 kişiye 20 dolarmı verecekmiş napacakmış bu binance
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
 cz gelsin ben oynatayım onu. 200 dolar vereyim hemde token değil canlı usd olarak.
ahaahha
o kadar aç gözlü bir herif ki bu yazıyı okusa eminim gelip parayı ister hocam sizden. benim yazıdan anladığım toplam 15 bin kişi uygulamayı indirecek ve aralarından 10 tane oyunu oynayan 1500 kişiye 20 dolar dağıtılacak. bu 20 dolar celr olarak mı yoksa dolar olarak mı belli değil sanırım. haber linkine tıklamadım, tıklamam da.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
full member
Activity: 672
Merit: 100
Sitede makale var mı yoksa oradan alıntıladığını belirtmek için mi siteyi paylaştın. Yazdıklarından bir şey anlamadım çünkü detaylı anlatım varsa bakmak isterim
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Binance, yaklaşmakta olan Binance Launchpad projesi CELR için bir test ödül programı başlattı, ödül programı tokenlerle 30.000 dolara kadar dağıtım yapacak.

Binance Launchpad 19 Mart’ta CELR tokenini sunacak
Binance geçtiğimiz günlerde, CELR’nin bu yıl Binance Launchpad’de başlatılacak üçüncü proje olacağını ve projenin 19 Mart’ta başlatılması planlandığını açıkladı.

CELR yarışması 9 Mart – 16 Mart arasında gerçekleşecek ve CELR test programı ödül programının rastgele olarak CelerX beta uygulamasında 10 Gomoku oyunu oynayan tüm uygun kullanıcılardan 1.500 kullanıcı seçilecek. Bu 1.500 kullanıcının her biri CELR tokenlerinde 20 dolar kazanacak.
Katılan kullanıcıların CelerX uygulamasını indirmeleri ve Binance Referral ID numarasıyla aynı olan Binance.com test cihazı kodlarını girmeleri gerekir. Test programı, uygulama indirimleri IOS için 5.000 ve Android için 10.000 ile sınırlandırıyor.

Binance Launchpad, birkaç dakika içinde satılan BitTorrent (BTT) ve Fetch.AI (FET) tokenlerinin satışının başlamasından sonra büyük bir başarı yakaladı.

https://kriptoparahaber.com
Pages:
Jump to: