Ayrıca ben de bir soru soracağım. Bilenler cevaplarsa sevinirim. Launcpad'e katılan projeler, öncesinde bounty düzenliyorlar mı?
Yani mesela Binance ICO'suna katılacağı henüz belli değil diyelim. Forumda birkaç hafta imza kampanyası ya da facebook/twitter kampanyası düzenleyenler oldu mu hiç? Her proje doğar doğmaz Binance'den Launchpad girişi kazanmıyordur heralde diye düşünüyorum. İlla ki kendini kanıtlama ve tanıtma sürecinden geçmiş olmalı.
nerdeyse hiçbirinde bounty yok. olsa zaten binance almaz ki binance girecek bir token yada coin bounty yapması aşırı derecede salakça olur.
sadece airdrop oldu bazırlarında onuda elinde tutanlara verdiler btt de için değildi btt de tron tutanlar için oldu
Teşekkür ederim yanıt için. Binance'ye gireceği kesinken bounty yapması elbette saçma olurdu. Ben aslında şöyle düşünmüştüm: Mesela diyelim ki; bir proje kuluçka dönemindeyken bir bounty düzenlemiş olsun (kendini tanıtmak için). Daha sonra ise projenin önemi ve kalitesi ortaya çıkınca Binance de bunu Launchpad'e taşır mı?
Bunu şu bakındam netleştirmek istedim: Diyelim ki bir bounty'e girdik ve 3-5 bir şey kazandık. Bu proje Launcpad'e alındığında elimizdekilerin değeri misliyle artacak sonuçta. Launcpad'den token almak acayip zorlaştı malum