Pages:
Author

Topic: Binance Mobox NFT'lerinizi satışa koyabilirsiniz. - page 2. (Read 404 times)

jr. member
Activity: 44
Merit: 7
Neye göre fiyat belirleniyor belli değil. Ben 31BNB satışa koydum dursun Smiley
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Tam olarak neye göre satıldığı belli değil. Sosyal medyada belli bir nadirlik fotoğrafı paylaşılıyor ama doğru mu değil mi belli değil. Benim karakterde ne bere var ne gözlük ne da ekstradan göz. Düpdüz sade arka plan mor.
Tabiki bedavaya aldık çok da bir şey beklememek lazım ama en azından neye göre satılıp satılmayacağını bilseydik daha iyi olurdu.
sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
Teşekkürler konu için hocam. Binance Mobox NFT'si var bende de ama dediğiniz gibi nadirliği, değeri neye göre belli oluyor bilmiyorum. Bazıları arka plan rengine göre demiş, bazıları karaktere göre demiş ama tam kesin bir yanıt bulamadım bununla ilgili. Fiyat skalası da baya geniş 20 dolara da koyan var 20 bnb ye de Smiley
İnşallah rengine göredir bana Epic tarzı pembe renkli güzel bir şey gelmiş.
Binance bu Mbox'a yatırım yapmıştı belki bir kullanım amacı değerlenme imkanı falan olur belli olmaz dursun bakalım.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Sistem arızası nedeniyle NFT vermemişti. Yoğunluğu bahane göstermişlerdi. Sorun giderildikten sonra tekrar açılacak açıklaması da yapmışlardı. Ama dönüş olmadı sanırım. Ben alamamıştım mesela NFT. Benim gibi alamayan birçok kişi de vardı. Almayı başaranları tebrik ederim. Sanatı dijitale taşıdığı için konsepti seviyorum. Ucuz bulursam bir adet Mobox NFT almayı deneyeceğim.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Teşekkürler konu için hocam. Binance Mobox NFT'si var bende de ama dediğiniz gibi nadirliği, değeri neye göre belli oluyor bilmiyorum. Bazıları arka plan rengine göre demiş, bazıları karaktere göre demiş ama tam kesin bir yanıt bulamadım bununla ilgili. Fiyat skalası da baya geniş 20 dolara da koyan var 20 bnb ye de Smiley
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Arkadaşlar hatırlarsanız binance mobox adı altında gizemli kutular açılarak nft hediye etmişti şimdi o nft'lerin satışları başladı. Fiyatlar neye göre belirleniyor bilmiyorum fakat bana göre aksesuar ve yüz hatlarına göre belirleniyor. Ya da renklere görede belirleniyor olabilir. Ortalama fiyatlara bakarak satılığa koyabilir ya da bekletebilirsiniz. Satışları koyduktan sonra 6 7 saatlik bir inceleme aşaması var ve o incelemeden sonra listeleniyor. Nasıl yapılacağını bilmeyen arkadaşlar için;

Binance üzerinde NFT bölümüne tıklayınız ve orada sağ üst köşede profilden kullanıcı merkezine girerek mevcut NFT'lerinizi görebilirsiniz. Orada size ait NFT'ye tıklayarak uygun gördüğünüz bir fiyattan satılığa çıkarabilirsiniz.

Şuanda ortalama 35 - 40 $ arası bir fiyattan satılıyor ve daha fazla fiyatlarada satılanlar mevcut. Pazar fiyatlarına bu linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.binance.com/en/nft/collection/mobox-momoverse-avatar-545430208828309504?orderBy=list_time&orderType=-1&isBack=1&id=545430208828309504&order=list_time%40-1
Pages:
Jump to: