Pages:
Author

Topic: Binance - PUMP/DUMP Takip/Analiz - Alım&Satım - page 2. (Read 1069 times)

full member
Activity: 366
Merit: 101
Güzel, güncel ve kaynaklı yorumları direk başlığa alıntılayabilirsiniz, sayfalar çoğaldıkça okuması ve kaliteli yorum seçmesi zor olacaktır. Güzel bi tavsiye Smiley
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Bitshares'te Bİnancede dehşet alım emirleri giriliyor. Birileri feci şekilde Bitshares topluyor.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
IOTA dan umarım herkes ekmeğini yemiştir Smiley güzel bir hareket vardi onda da 48 saattir.
member
Activity: 196
Merit: 10
güzel bir konu olmuş, binance da bu tip şeyleri takip etmek önemli çünkü binance hacmi çok yüksek bir borsa
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Bugün Komodo'nun ilk merkezi olmayan ico'su başladı, bu durum da KMD fiyatı üzerinde olumlu bir etkisi olacaktır. Daha önceki fiyatı 18 dolardı. Bugün sabahtan itibaren bir miktar yükseliş kaydetti ama gidecek daha çok yolu var gibi. Binance de işlem yapanlar incelesinler.

Vay be ilk dİCO sonunda geliyor. Monaize aylar önce yapacaktı iptal etmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Not almayı unutmuşum kaçırdım kar fırsatını. KMD bu dİCO başarılı olursa daha da artar.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bugün Komodo'nun ilk merkezi olmayan ico'su başladı, bu durum da KMD fiyatı üzerinde olumlu bir etkisi olacaktır. Daha önceki fiyatı 18 dolardı. Bugün sabahtan itibaren bir miktar yükseliş kaydetti ama gidecek daha çok yolu var gibi. Binance de işlem yapanlar incelesinler.
legendary
just in case
Snm yi takibe aldım 17 20 cent takılıyor 1 dolar I ise hakediyor. İzleme deyim

Sonmdan benimde beklentim var ama beklenen etkiyi gösteremedi bir türlü.En az 1-2 dolara kendini sabitlemesi lazım ki hak ettiği değerlerde olabilsin.Şu an çok ucuz.

SONM ile ilgili olarak benimde beklentim yüksek, kendimce haklı sebeplerim var. ICO fiyatı 12 cent idi. ICO dan alamamıştım.
daha sonra düştüğü bir aralık 9 cent den borsadan aldım. En yüksek gördüğü fiyat70 cent oldu ama yatırdığım rakam az ve aç gözlü olduğum için satmadım. (pişmanım)
şimdi 20 cent hala ucuz. Ekibi yol haritasında ilerlemeye devam ediyor. ilk toplu yükselişte bu sefer 70 cent i geçip 1 dolara gidebilir. Bu sefer 1 doları geçtiğinde satacağım.
2 dolar hayali kurmamak lazım.

SONM da hareketler hala güzel - stabil gidiyor, ufak ufak ilerliyor 0.30 cent e dayandı.
member
Activity: 406
Merit: 47
DNT-YOYO-NCASH benim muhteşem üçlüm %10 karı görünce satıyorum çok dalgalı grafikleri var al-sata çok uygun incelemenizi tavsiye ederim.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531

Sonmdan benimde beklentim var ama beklenen etkiyi gösteremedi bir türlü.En az 1-2 dolara kendini sabitlemesi lazım ki hak ettiği değerlerde olabilsin.Şu an çok ucuz.

SONM ile ilgili olarak benimde beklentim yüksek, kendimce haklı sebeplerim var. ICO fiyatı 12 cent idi. ICO dan alamamıştım.
daha sonra düştüğü bir aralık 9 cent den borsadan aldım. En yüksek gördüğü fiyat70 cent oldu ama yatırdığım rakam az ve aç gözlü olduğum için satmadım. (pişmanım)
şimdi 20 cent hala ucuz. Ekibi yol haritasında ilerlemeye devam ediyor. ilk toplu yükselişte bu sefer 70 cent i geçip 1 dolara gidebilir. Bu sefer 1 doları geçtiğinde satacağım.
2 dolar hayali kurmamak lazım.
full member
Activity: 322
Merit: 100

sr. member
Activity: 364
Merit: 250
Kendi adıma hiç bulaşmıyorum bu işlere çünkü ne zaman böyle bir şeye kalkışsam olaylar aleyhime dönüyor ve bir şekilde elimde patlıyor. Alışamadım bir türlü Smiley
legendary
just in case
newbie
Activity: 29
Merit: 0
Teşekkürler paylaşım için
legendary
just in case
VIBE takip ediyorum, biraz hareketlenme var %20 yaptı.
Bahar dönemi açılışı mı acaba bu? hareketler güzel.
legendary
just in case
iota için bi spekülasyondur deniyor bakalım ne olacak
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
BNB sıkıntılı zamanda en sağlam duruş sergileyen tokenların başında geliyo galiba.Borsalarını maltaya taşımaları da olumlu etki bıraktı. BTC yükselmeye başlarsa fiyat $30-$40 seviyelerine ulaşabilir.

en büyük acemiliğimdir şu binance 10x yapıp devamında tüm borsanın yarım saat içinde çakıldığı gün kaçamamıştım, o zaman binance 2.5 dolardı, 1.5 ay dayandıktan sonra kazancın çoğundan vazgeçip 1.2 dolardan sattım, ve 1 ay sonra piyasa tavan; binance 27 doları mı ne gördü, her ne kadar senle aynı fikirde de olsam, bu saatten sonra yine max 1 dolar civarında bir coin kovalardım.
member
Activity: 630
Merit: 37
400-430 civarları güzel alım fırsatı iost için. ayın 13 üne kadar minimum 520 seviyelerine kadar bir pump bekliyorum binance etkinliğinden dolayı
member
Activity: 630
Merit: 37
pump ın kralını iost yiyecek yarına kadar izleyin ve görün
member
Activity: 406
Merit: 12
mda fiyat olarak dipte gibi hacim de yok. Diğer pump coinlerinin arasına eklenebilir.
legendary
just in case
binance da QSP takip ediyordum kısa bir pike yapti o arada al sat ile kısa bir kar %40 a yakın bıraktı
Pages:
Jump to: