Pages:
Author

Topic: Binance Ripple’dan Para Aldığına Dair İddiaları Yanıtladı - page 2. (Read 345 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
İddia doğrumu değil mi bilinmez ama ateş olmayan yerden duman yükselmez derler.XRP'nin Eth paritesinde işleme açılması bile gerçekten şaşırtıcı.İlk gördüğümde Eth'nin yükselmesi için Xrp'nin eklendiğini düşünmüştüm hala da aynı fikirdeyim.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Ben şahsen Binance yetkililerinden Leah Li Trustnodes’a güvenmiyorum. Artık CEO'su açıklama yaparsa belki insanların güvenini kazanabilirler.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Binance, son yaptıkları girişimlerle piyasanın kendisine duyduğu güveni altüst etti. Bütün süreç merkezini Malta gibi Avrupa'nın tüm pis işlerinin yürütüldüğü bir ülkeye taşımasıyla yaptı. Bundan sonra nasılsa hesap sorabilecek bir mekanizma yok, istediği gibi geniş geniş at oynatır.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Bu tarz bir iddiayı doğrulamazlar asla zaten. Ripple değişik bir zihniyete sahip açıkçası her şey mümkün gibi duruyor onlar için.
member
Activity: 588
Merit: 22
Ethereum destekçileri en büyük borsalardan biri Binance’in Ripple’dan para alarak ETH sekmesindeki çiftleri XRP ile değiştirdiğini iddia etti. Binance yetkililerinden Leah Li Trustnodes’a yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı ve Ripple’dan para almadıklarını ifade etti.
Li XRP çiftlerinin yüksek işlem hacimli olmamasına rağmen neden üst sıralarda yer aldığına cevap vermedi. XRP çiftlerinin an itibariyle ETH çiftlerinden düşük işlem hacmi bulunuyor. Ayruca Li BCHABC ve BCHSV şeklinde yapılan listelemenin neden BCH ve BSV olarak değiştirilmediğini de açıklamadı.

..........
Kaynak: https://coin-turk.com/binance-rippledan-para-aldigina-dair-iddialari-yanitladi
Pages:
Jump to: