Pages:
Author

Topic: Binance Sabrımı Taşırdı - page 2. (Read 298 times)

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
March 29, 2018, 04:41:56 PM
20 yıldır sektördeyim hep uzak kalmısımdır hiç bulaşmam bu sektöre  Grin Grin
full member
Activity: 672
Merit: 110
March 29, 2018, 04:41:30 PM
keske binance denen sacmalıga hıc gırmeseydın bak sacmalık bı ryer dusundugun ıcın onun bıle içine dogmus kı senın paranı vermemıs. senın kı de bıraz sanssızlık olmus ama devamlı yazarsan destege elbet gorecektır. ama sonra bınance denen sacmalıktan lutfen uzak dur !!!
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
March 29, 2018, 04:38:45 PM
5 yılı geçti bu piyasada olalı. Binance denen saçmalıktan hep uzak durdum.

Mecburen nano satmak zorunda kaldım ve en hacimli yer binance olduğu için oraya gönderdim. 4-5 saat hesaba geçmedi. Sonra çat kapattılar depositleri. Cüzdan da bakıma alındı. https://www.nanode.co/account/xrb_3bibrrfsopzf9rwqos7dutqhjgq6rrz8p7q1jq5zhxmcef6oekkf9ph3d5oc

3 gün geçti. Kimseye ulaşamıyorum. Otomatik 2 mail attılar copy paste o kadar.

Zaten yüzde 20 nin üzerinde eridi gitti para da.

Destek alabileceğim bir kanal var mı? E-postayı denedim, sonuç yok. Telegramda destek hizmeti yokmuş. Reddite başlık açtım, sallayan yok. Bu çok övdükleri yer böyleymiş.

Sinirden artık kendimi patlatacağım. En ilkel zamanlarda bile böyle bir durum yaşamadım. Poloniex de etc asılı kaldı, o bile bu kadar canımı sıkmamıştı.

Bunlara ulaşıp, işi çözebilecek bir tavsiye veren olursa çok sevinirim.

BU ne yaman celiski böyle, 5 yildir piyasadasin binanceden HEP! uzak durmussunda bitek canini sikan bumu oldu 5 yilda Smiley birde bunca zamandir uzak durdugun bise nasil sabrini tasiriyor anlamadim ama sorunun cozumude sende biraz sabir edeceksin.
full member
Activity: 332
Merit: 108
March 29, 2018, 04:34:54 PM
5 yılı geçti bu piyasada olalı. Binance denen saçmalıktan hep uzak durdum.

Mecburen nano satmak zorunda kaldım ve en hacimli yer binance olduğu için oraya gönderdim. 4-5 saat hesaba geçmedi. Sonra çat kapattılar depositleri. Cüzdan da bakıma alındı. https://www.nanode.co/account/xrb_3bibrrfsopzf9rwqos7dutqhjgq6rrz8p7q1jq5zhxmcef6oekkf9ph3d5oc

3 gün geçti. Kimseye ulaşamıyorum. Otomatik 2 mail attılar copy paste o kadar.

Zaten yüzde 20 nin üzerinde eridi gitti para da.

Destek alabileceğim bir kanal var mı? E-postayı denedim, sonuç yok. Telegramda destek hizmeti yokmuş. Reddite başlık açtım, sallayan yok. Bu çok övdükleri yer böyleymiş.

Sinirden artık kendimi patlatacağım. En ilkel zamanlarda bile böyle bir durum yaşamadım. Poloniex de etc asılı kaldı, o bile bu kadar canımı sıkmamıştı.

Bunlara ulaşıp, işi çözebilecek bir tavsiye veren olursa çok sevinirim.
Pages:
Jump to: