Pages:
Author

Topic: Binance TROY - IEO süreci - Fiyat ve proje değerlendirme - page 2. (Read 1027 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Şuan satarsanız yaklaşık 2x ile satmış oluyorsunuz. Arkadaşın dediği gibi çıkmayan bileti olanlara bilet başı 25 dolarlık falan verdiyse 50 dolar bilet başı havadan para alacak.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Birisi sabahtan Binance'a girip TROY'un durumunu izlemis ve burada bize bilgi vermistir umuduyla baktim ama kimseden tik yok:)
Var mi TROY'dan gelen gelecek güzel haberler?

Girip bakmaz olaydim Binance'a...
%115i görünce verdim elimdeki TROY'lari hemen.
Belki, fiyat biraz düserse, bi 20bin tane alirim geri...
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Ufak bir al sat yaptım
Kısa günün karı 😎
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Üstadlar son zamanlarda eski kârlar kalmadı bildiğiniz üzere. Ben hiç girmedim bu işlere... İlk zamanlar güzel paralar kaldırıldı ama son zamanlarda sanki biraz düşüş var gibi F/P'de. O nedenle dikkatli olun. Alırsanız da trade açıldığında mutlaka başında olun.
legendary
Simdi baktim 8 + 2 biletim vardi... 8 biletin 1ine cikmis. 10da 1 oluyor toplamda. Buna da sükür.
Ne zaman isleme girecek bu TROY? normalde direk satma taraftariyim ama TROY ismi beni cekiyor... satma beni diyor gibi sanki:)
Napsak...
Hocam sana hiç çıkmasaydı senin için daha iyi olurmuş. 10 bilet için 270$'lık Tron airdroptan gelecekti.
bilet icin 27 dolarlık airdrop oldugu nerde yazıyor? bende oldukca yuksek bir airdrop bekliyodum açıkcası ama bu resmen çıkmayanlar icin vurgun olmus
member
Activity: 519
Merit: 16
Simdi baktim 8 + 2 biletim vardi... 8 biletin 1ine cikmis. 10da 1 oluyor toplamda. Buna da sükür.
Ne zaman isleme girecek bu TROY? normalde direk satma taraftariyim ama TROY ismi beni cekiyor... satma beni diyor gibi sanki:)
Napsak...
Hocam sana hiç çıkmasaydı senin için daha iyi olurmuş. 10 bilet için 270$'lık Tron airdroptan gelecekti.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Napsak...
yarın sabaha karşı 5 te.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Napsak...
legendary
bilet almayanlar sanırım daha sanslı olacak çünkü gördüğüm kadarıyla bilet almaya hak kazanmış herkese bir bilette olsun çıkmış. Dolayısıyla bilete cıkmayanlara verilecek olan ödül az kişiye paylaştırılacak.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
İkide bana çıkmış, umalımda elimizde patlamasın
full member
Activity: 1358
Merit: 193
3/13. bide uğursuz falan derler  Grin
yine yarın sabaha karşı 5 de , yani nerdeyse tüm kripto dünyasının uyuduğu bir saatte başlıyor ticaret. yani düşük hacimden enteresan pump ve/veya dumplar olabilir.
legendary
%22 kazanan var. 2 bilete cıkmış banada. Demekki cok az kişi claim yapmış hadi hayırlısı. 1.5x yapsa yeter
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
claim de 14.500 kişi vardı,  1:08 itibari ile, ne çok ne az. ama piyasa çok bitik olduğu için pek bir şey çıkmaz bu ieo dan. çok az düşer sadece.  insanların kripto paralara olan ilgisi azalıyor, eski tadı tuzu yok borsaların.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Üstad piyasanın tadı yok, herkes konu dışında takılıyor. 😂 Öyle merittir, trusttır, yarışma falan "yumuşak yumuşak" para möhim deel 😉

Aynen! Bir oyun ve oyalanma hepsi. Piyasa bu arada biraz başını kaldırsa iyi olurdu.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Biri de çıkıp demiyorki bugün Claim günü biletlerinizi alın arkadaşlar Smiley
Tabi eğer bnb tutan holderlar varsa aramızda.
Biletinizi çekin parayla değil. Çıkarsa değerlendirirsiniz.
Yine üş bej dolar kazandırır bir yemek ısmarlar size CZ
Üstad piyasanın tadı yok, herkes konu dışında takılıyor. 😂 Öyle merittir, trusttır, yarışma falan "yumuşak yumuşak" para möhim deel 😉
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Biri de çıkıp demiyorki bugün Claim günü biletlerinizi alın arkadaşlar Smiley
Tabi eğer bnb tutan holderlar varsa aramızda.
Biletinizi çekin parayla değil. Çıkarsa değerlendirirsiniz.
Yine üş bej dolar kazandırır bir yemek ısmarlar size CZ
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Evet, hepimizin dikkatini çektiği gibi Binance, IEO'nun ekmeğini güzel yedi. Peki yedi hepsini bitirdi mi derseniz? Hayır. Şu sıralar ilginin azalmasının, fiyatının düşmesinin ana nedeni, piyasanın halinin harap olmasıdır. Yarın piyasa biraz hareketlendiğinde, Binance belki manipulasyon yaparak bir IEO'dan 5x yaptırsın, yarın herkes yine BNB'ye abanacaktır. Kısaca bu bir trend, şimdilik durağan gidiyor ama bu hareketlenmeyeceği anlamına gelmesin.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Bende dün baktım, başlık göremedim, demekki ilgi kalmadı dedim, önceden ieo gelmeden konusu gelirdi, şimdi ieo açıklandı sallayan yok.
Projeyi benimde gözüm pek tutmadı ama , ieonun ölüsü 2x yapıyor, akmasada damlıyor sonuçta, bunada katılcaz bakalım.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
https://www.linkedin.com/company/troytrade
altı kişilik ufak çekik aile bakkalı sanırım elemanlar. Buna bakarak kötüdür demiyorum, herifler iş konusunda son derece yetkindirler vs eyvallah ama size bir soru: binance ieosu olmasaydı bu proje için başlık açılır miydi? Yatırım kısmını geçtim:)

Sadece bu yoruma dayanarak kısa sürede batmayacağını söyleyebilirim. Asya kökenli projeler daha iyi dayanıyor sanırım milliyetçilik etkisi etkili bunda.
Bir çok değersiz Asya kökenli proje sallanıp sallanıp yıkılmazken, diğer kıtalardan gelen çok güzel projelerin çöp olduğunu çokça gördüm.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
https://www.linkedin.com/company/troytrade
altı kişilik ufak çekik aile bakkalı sanırım elemanlar. Buna bakarak kötüdür demiyorum, herifler iş konusunda son derece yetkindirler vs eyvallah ama size bir soru: binance ieosu olmasaydı bu proje için başlık açılır miydi? Yatırım kısmını geçtim:)
Pages:
Jump to: