Pages:
Author

Topic: Binance Türkiye'ye Açılmayı Düşünüyor! - page 2. (Read 273 times)

member
Activity: 406
Merit: 12
Yakın vadede olacağını sanmıyorum. En azında 2019 hedeflerinde değil. Önümüze de bir ton ülke almışlar.
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
Uluslararası bir borsanın ülkemizde olması bizim için çok iyi olur bana göre,coin çeşitliliği açısından tercih sebebi olur.
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
Türkiye'de müşteri potansiyeli var kripto ya karşı,yalnız güvenilir borsa yoktu 1-2 tanesinin dışında.Bence iyi olur böyle sağlam bir borsanın gelmesi daha da çok kişiye hitap eder kripto paralar
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Başka borsaları kullandıkça Binance'in kıymetini çok iyi anlıyorum. İnşallah gelir . Dört gözle bekliyorum.
copper member
Activity: 224
Merit: 1
Bizim yerli borsalardaki coin çeşitleri yetersiz geliyor ve malesef bizimkilerde çeşitleri artırmıyorlar. Keşke ne kısa zamanda Türkiye'yede açılsa. Bunun bize faydası mutlaka olacaktır. Ayrıca Türkiye'de açacakları borsanın hem eleman ve hemde finans katkısı olacağını düşünüyorum.
member
Activity: 574
Merit: 13
O kadar çok şey okudum ki bu Binance EURO ve GBP bazlı işlemler açıldıktan sonra kafam karıştı. Kimisi iyi oldu diyo, kimisi para girer piyasaya diyo, kimi hacim bölünecek diyo...
copper member
Activity: 252
Adamlar kendilerini aştılar ya, zaten hakkaten para parayı çekiyor arkadaş. Ellerini nereye atsalar kazanıyorlar, bakalım ne zamana kadar böyle devam edecek.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Türk milletinin çoğu binancede don atlet kalmıştır. Cheesy Birinden ötekine zıplaya zıplaya bel fığıtı oldu bizim millet.Çoğu rekt oldu tabi haliyle.Söğüşlenecek az adam var burda binance git çinlileri becer dostum.
newbie
Activity: 82
Ekim ayında Uganda'da kurmuş olduğu ilk fiat-kripto borsasıyla yetinmeyip geçtiğimiz gün ikincisini de faaliyete geçiren Binance, bu alanda yeni ülkelere açılmayı planlıyor. Binance, regülasyon problemini minimize etme amacıyla başlangıçta yalnızca iki kripto para ile (Bitcoin ve Ethereum) fiat işlem tahtası açtığı borsalara, bu yıl iki borsayı daha eklemeyi düşünüyor. Kurulması planlanan borsalarda, Singapur'da Singapur Doları ve Malta'da Euro ile işlem yapılacak. The Block'un haberine göre ise Binance, 2019'da bu iki ülkeyi hedef almış olsa da fiat-kripto borsası kurmak istediği ülkeler bunlarla sınırlı değil. Habere göre Binance Türkiye'ye de açılmak istiyor:

Singapur (SGD)-2019 İçin Planlanıyor

Malta (EUR)-2019 İçin Planlanıyor

Güney Kore (KRW)-İsteniyor

Liechtenstein (CHF)-İsteniyor

Arjantin (ARS)-İsteniyor

Rusya (RUB)-İsteniyor

Türkiye (TRY)-İsteniyor

Bermuda (BMD)-Düşünülüyor

https://www.haberzincir.com/haberler/binance-tr
Pages:
Jump to: