Pages:
Author

Topic: Binance Üyelik Alımlarını Tekrar Açtı - page 2. (Read 239 times)

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Yeni uyelikler icin tam zamani bitcoin fiyati bu gidisle guzel bir seviyeye gelecek umarim 9000 ustunu en kisa zamanda ulasir ve alt coinlarda biraz nefes alir. Su an icin alt coinlar biraz duraklama asamasinda oldugunu dusunuyorum.
newbie
Activity: 43
Merit: 0
Binance iyi bir borsa uygulama olarakta islem olarakta Hızlı.kayıt yani Alim olması iyi olmus. Bunu piyasa içinde bir hareket olarak değerlendirebiliriz.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
bilgi için teşekkürler. bir türlü yetişememiştim kayıt olmaya. ilk yetiştiğimde de kyc olayı gözümü korkutmuştu piyasada yeni olduğum için.
member
Activity: 448
Merit: 14
boğa sezonu gelince yine kapanır.Malum her boka atlayan bir yatırımcı kitlesi var ortalıkta.Batıp eve dönmeleri gerekiyor her sezon.Benim asıl üzüldüğüm nokta.Borsaların destek panelleri çok yoğun olunca kimseye cevap verilmiyor bu sinir bozucu oluyor.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Sıradaki boğadan sonra lider borsa imajının iyice zarar göreceğini düşünsem de her zaman büyük güvenilir tercih edilesi bir borsa olmuştur. Üye olmayanların üye olmasını tavsiye ederim.
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
Kripto para piyasasında olanların kesinlikle üye olması gereken bir borsa ki zaten şu an en iyisi. Hacimlerin yükseliği hem piyasa konusunda belirleyici hem de güvenlik konusunda ne kadar iyi olduğunu gösteriyor.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Piyasadaki en güzel arayüze ve güvenliğe sahip bence.Ayrıca trade işlemlerinde,deposit işlemlerinde hiç sorun yaşamıyorsun.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
iyi olmuş açıldığı kayıt olamayanlarda katılsın bu arada binance gibi kaliteli başka borsa yok şuan bana göre
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Ref vermek sanki yasak diye söyleniyordu haberin olsun hocam. Yine de mutlaka borsaya üye olmak için kovalayanlar vardır. Görenler girerlerse kendileri için iyi olur çünkü illaki bir yerde karşılarına çıkar.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Arada bir üyelikleri açıyor. KYC doğrulamasını yaptım. Önceden üye olmasaydım refinizle belki üye olurdum.Binance komisyon oranlarını da değiştirmiş. Reflerden gelen kazanç ona göre artabilir
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Binance zaman zaman üyelik alımlarını açıp kapatıyor. Henüz üye olmamış olan varsa kayıt olabilirsiniz.
Kripto piyasalarının ne büyük ve işlek borsası malumunuz.

www.binance.com üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Referans alanına: benim kodu yazan arkadaşlara 7/24 destek veriyorum. Kripto ve trade ile ilgili her sorunuza cevap verebilirim.
Kodu özelden iletebilirim.
Pages:
Jump to: