Pages:
Author

Topic: Binance ve Akbank İlişkisi Çabuk Sonlandı: Anlaşma İptal - page 2. (Read 306 times)

sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Twitter fenomenlerinden birisi bunu dün yaşanan Binance bakım moduyla aynı anlarda söyledi. Akbank ile Binance arasındaki işlemlerde bir güvenlik açığı olabilir şeklinde yorumlar yaptı bende ilk olarak orada gördüm ve demek ki doğruymuş.
Ancak anlaşılması güç bir durum bu kadar büyük firmalar ve büyük paraların döndüğü yerde nasıl böyle hatalar yapılabiliyor?
İşlemlerin manuel gerçekleşecek olması da bu işin sıkıntılı olduğu konusunda ipucu veriyor bize. Ben zaten çok büyük bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyordum ama güzel bir alternatifti elbette.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Son dönemin hem küresel hem de yerel çapta en çok konuşulan kripto para borsalarından Binance, yine çarpıcı bir haber ile gündemde. Binance’in kısa süre önce yaptığı Akbank anlaşmasının resmen noktalandığı belirtildi. Birçok kişi ise bu anlaşmayı adeta “ölü doğan” niteliğine büründüren sebep veya sebepleri merak ediyor.

Binance ve Akbank Anlaşması İptal

Hizmetin yeniden başlama ihtimali olduğunu ima eden Binance, bugün ise anlaşmanın bittiğini açıkladı. Binance kripto para borsası kullanıcılarına gönderilen e-postada, direkt para yatırma işlemlerinin tamamen bittiği belirtildi. Buna rağmen 13 Mart 2020 tarihine kadar doğrudan yatırma işlemleri devam ettirilecek olsa da, bütün işlemler manüel olarak gerçekleştirilecek. Binance, manuel işlemlerin  yapıldığı dönemde gecikmeler olabileceği konusunda da uyarıda bulundu:

Binance.com üzerinden doğrudan banka transferi aracılığıyla Türk Lirası yatırma işlemlerini durduğumuzu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Banka transferi ile para çekme işlemleri, doğrudan banka kanalıyla para yatıran kullanıcılar için 13.03.2020 tarihine kadar devam edecektir.

Süreç banka çalışma saatleri içerisinde ve manüel olarak ilerleyeceğinden, olası gecikmeler için şimdiden özür dileriz. Kullanıcılarımız Papara kanalıyla para çekme ve yatırma işlemlerine devam edebilir.

Kaynak: https://beincrypto.com.tr/binance-ve-akbank-iliskisi-cabuk-sonlandi-anlasma-iptal/
Pages:
Jump to: