Pages:
Author

Topic: Binance ve Kucoin - page 2. (Read 351 times)

sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
June 22, 2019, 06:46:41 AM
sadece bnb listeleniyor bnb artık bir çok borsada olması gerekiyor mesele bu farklı anlamlar katmaya gerek yok binance ne diye alsın kucoini dexi var us var.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
June 22, 2019, 06:09:30 AM
Binance'in Kucoin'e el sallaması bir kaç nedenden dolayı gayet anlaşılır bir durum.
1) ABD vs Çekik savaşında Kucoin de bir Çekik askeridir, elbette ittifak yapacaklar.
2) 1.5 Yıl önce Kucoin belki Binance için potansiyel bir rakipti ve CZ'nin dikkatli olması gerekirdi ancak Kucoin yarıştan çoktan koptu ve durumunu düzeltse de tekrar Binance'e rakip olması pek gerçekçi bir ihtimal olarak görünmüyor. Dolayısıyla Binance açısından risk faktörü olmadığı için sempatik adımlar atması normal karşılanabilir.
3) Ortaklık kısmını bilemem ama Binance'in Kucoin'i alması için bir sebep göremiyorum, fazlaca artı değer katmayacağı gibi, "rakiplerini yok ediyor" gibi bir imajın topluluk üzerindeki etkisi olumlu olmaz, CZ de bunun farkındadır diye düşünüyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
June 22, 2019, 04:01:01 AM
Binance çıktığı zaman piyasaya hemen yakın zamanlarda Kucoin de çıktı. Hatta ben binance kendi rakibini kendisi oluşturuyor dedim. Ben önce kucoine üyelik açtım ve çevremde ki arkadaşlara kucoini tavsiye ettim. Tabi binance aldı gitti o ayrı konu Sad
Geçen gün CZ kucoin ile ilgili twit attı ve şuan da yanlış anlamadıysam bnb kuocin de listelenecek. Bunda en büyük etken bnb nin kendi zinciri olması belki ama bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü 😀😀😀
Demem o ki bunlar bu gidişle ya ortaklık açiklayacak ya da CZ kucoini satın alacak. Malum CZ nin Singapur ve pundix aşkını bilmeyen yok.
Ve dikkat edin kcs son 15 gündür yukarı yönlü gidiyor. Şimdilik japon çükü kadar gitti belki ilerleyen zamanda zenci çükü olabilir...😄😄😄
Pages:
Jump to: